Sağlık Bağımlılıklar dan kurtulmak için ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Lütfen acil cevap Güncellemeler+1 yıl Aşırı düşünmek ve şeker bagimliligini kastediyorum 🙏 Bağımlılıklar dan kurtulmak için ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ihtiyarrkelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bağlı olduğun şeyi veya şeyleri kafanda karşına al ve ona ait olmadığını hissetmelisin 0 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hayır diyebilmelisin 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaparım ya, ama nasıl. Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Sana teklif edildiğinde hayır diyeceksin Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ediyorum, yapacagim artık kabul yok Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Bol şans, sevgiler ✨ Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Rica ederim ✨ Yorumla
tehlikeliBirAyı Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl ne kulanıyorsun 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı düşünmek ve şeker bagimliligini kastediyorum 🙏 tehlikeliBirAyı +1 yıl çevreni değişmek zorundasın başka yolun yok o ortamdan uzak duracaksın allahım kurtarsın Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim dua için sağolun 🙏 tehlikeliBirAyı +1 yıl konuşmak istersen çekinme Soran +1 yıl Ağlarım Soran +1 yıl Çok sağolun 🙏 Soran +1 yıl Şimdilik iyiyim sorun yok yani tehlikeliBirAyı +1 yıl konuşmtedin zaman burdayım
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Ne bağımlılığı olduğuna bağlı olarak değişir 0 0 Yorumla
samysteryim Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl bagimliligina gore degisir ama terapi. 0 0 Yorumla
kapicinoo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neye bağımlısı 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı düşünmek ve şeker bagimliligini kastediyorum 🙏 Yorumla kapicinoo +1 yıl Ne şekeri Yorumla Soran +1 yıl Pancar Yorumla kapicinoo +1 yıl Neden bos birisin Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu Yorumla kapicinoo +1 yıl Pancar derken Yorumla Soran +1 yıl Pancar şekeri Yorumla Soran +1 yıl Normal günlük hayatta kullanılan seker Yorumla kapicinoo +1 yıl Yas kav Yorumla Soran +1 yıl Neden sordun ki Yorumla kapicinoo +1 yıl Merak Yorumla Soran +1 yıl Fazla merak başına bela açar haberin olsun Yorumla kapicinoo +1 yıl Hmm ne kadar zekisin Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum nsjsj Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 600 cevap paylaştı. Hangi bagimlilik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı düşünmek ve şeker bagimliligini kastediyorum 🙏 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne bağımlılığı 0 0 Yorumla
uzaylınızgeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Ne bağımlısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı düşünmek ve şeker bagimliligini kastediyorum 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bağlı olduğun şeyi veya şeyleri kafanda karşına al ve ona ait olmadığını hissetmelisin
Hayır diyebilmelisin
Yaparım ya, ama nasıl.
Sana teklif edildiğinde hayır diyeceksin
Çok teşekkür ediyorum, yapacagim artık kabul yok
Bol şans, sevgiler ✨
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ✨
ne kulanıyorsun
Aşırı düşünmek ve şeker bagimliligini kastediyorum 🙏
çevreni değişmek zorundasın başka yolun yok o ortamdan uzak duracaksın allahım kurtarsın
Çok teşekkür ederim dua için sağolun 🙏
konuşmak istersen çekinme
Ağlarım
Çok sağolun 🙏
Şimdilik iyiyim sorun yok yani
konuşmtedin zaman burdayım
Ne bağımlılığı olduğuna bağlı olarak değişir
bagimliligina gore degisir ama terapi.
Savasmak gibi yapablrsbz
Neye bağımlısı
Aşırı düşünmek ve şeker bagimliligini kastediyorum 🙏
Ne şekeri