Bırakmaya çalışıyorum olmuyor. Ne yapayım kurtulmak için 😭

Bırakmaya çalışıyorum olmuyor. Ne yapayım kurtulmak için 😭
Adı üstünde bağımlılık. İnsan bir şeye bağlı kalınca kolaylıkla o şeyle arasındaki bağını koparıp atamıyor. Benim için bağımlılıklar mecburiyettir. Sanki hiç bırakamayacağım, kurtulamayacağım hastalıklar gibi.
Bağımlılığın neyse onu 40 gün boyunca yapmamaya çalış. Mesela bu sigara içmek olsun. Her elin sigaraya uzandığında gidip müzik dinle. Her çakmak aldığında onu bırakıp resim yap. Böylece hem farklı alanlarla ilgilenirsin, hem de alışkanlığından kendini uzaklaştırmış olursun ¢
İradene yenik düşüyorsan ilgili tedavi yöntemini kullanabilirsin. Her şeyin bir çözümü vardır. Önce aklına koy ve gereken desteği al. Başarabilirsin, insanlar neleri başarıyor.
Cevap
16Cevap
Zaman içinde mümkün olacak işler bunlar e adım adım ilerlenmeli
Kurtulmayalım boş ver 😂 Keyifli günler.
Sigara bırakmak kişiye bağlı tamamen aşkım ya annem mesela bıraktı 10 yıl belki daha fazla olmuştur bilmiyorum. Ama babam çok komik, diyete girer gibi sürekli bırakmaya çalışıyor max iki gün iradesi ndnjxjdjd
Mlsf babama çekmişim arkdşlr...
Bu aslında irade meselesi. Bırakmak istediğinde o kadar rahat bırakıyorsun ki
Tırnak eti koparmayı bırakmaya çalışıyorum bu aralar yapmadım
Bu biraz istek meselesi demek ki hala bırakmayı tam istemiyorsun.
Bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda geçecek
Yardım alabilirsiniz bu konuda. ya da bırakmak için mücadele edebilirsiniz
Bir bağımlılıktan kurtulmak istiyorsan tüm bağlantıları kesmen lazım tabii biraz irade olmalı, irade ne kadar güçlüyse bağımlılıklar o kadar zayıftır işte
Kendine odaklan. Bağımlılıklar düşüncelerden kaçış için seçenektir. Onun yerine bir hobi edine bilirsin.
Neyin bağımlısısın onu öğrenelim önce
Neye bağımlısın öncelikli soru bu :?
Neye bağımlisin
Maalesef bende sigarayı bırakamıyorum..
Kurtulma yap gitsin neye bağımlılığın varsa
Birden keseceksin
Kötü değilse boş ver kurtulma
Daha çok iç geberir gidersin nasılsa birgün
Neyi
Õnce kendine güven..
En İyi Cevap