Çok boş, pasif, ezik, korkak, sessiz bir insanmış gibi hissediyorum kendimi. Nasıl daha geliştiririm, bu özelliklerimi değiştiririm, insanların daha da dikkatini çekerim, sevilirim? Eziliyormuş gibi hissediyorum.
1 ay
hobin olsun mesela spor yap kitap oku makaleler oku merak ettiğin ilgini çeken konular olsun gez bol bol psikoloji ve kişisel gelişim üzerine kendini geliştir
Hobim yok muay thai kursuna başlıcam
tamam o da güzel bu da bir başlangıç ama başlicam deme git kaydol ve başla düşünme yap
Tamam kaydolcam
Hissettiğin bu duyguların oldukça yaygın olduğunu söyleyebilirim, yalnız değilsin. 😔 Unutma ki gerçek özgüven, başkalarının dikkatini çekmekten ziyade, önce kendi değerini fark etmekle başlar. Kendi ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfederek küçük başarılar elde etmeye odaklan. Kendinle barıştığında, insanlar doğal olarak senin çekiciliğini fark edecektir. ✨ Kendine nazik ol.
Cevap
5Cevap
Bu konu seni aşiyorsa bizi hayli aşar yani kendine güveni olmayanın kendine inanişi olmayan bir kişi sorunlarını yaşayarak başa çikmasi lazım yani artık bir yerde kendine inanıp dur demen lazim
Oyle degılsındur. Emınım kı bulundugun ortam bunu dusunmene sebeb oluyordur ortamınu arkadaslarını degıstır
Değiştirme şansım yok
Kendine bakarak ve iletişim göz temasından kacmayarak
Sürekli aktif olacaksın gerekirse terapistlerle bu işi halledebilirsin
Psikolog a gidiyorum
Onunla hallet işte o ne diyor
Görevler falan veriyor
?
Aile baskısı altında mı büyüdün
Yok
Bence deneyim eksikliği çünkü bir gün kendimi eve kapattım eve rahata yatmaya alıştım
Lise 3 üm
Değilim
Kimse öyle değildir, istediğinde olur her şey
Hobi edinmek istiyorum
Olur nerde yaşıyosun
Manisa
İstanbul, ortak hobi nasıl edinilir 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?