Kişilik & Karakter Utangacım dışarıda ancak aslında çok sıcakkanlı biriyim içimdeki kişiliği nasıl insanlara gösterebilirim? Derya17372 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Utangacım dışarıda ancak aslında çok sıcakkanlı biriyim içimdeki kişiliği nasıl insanlara gösterebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Seni taniyanlara karsi bunu kirman cok zor. Sen disarda bi yenilenme yasamalisin. Seni tanimayanlara karsi degisim gostermelisin. Bu daha kolay 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 158,8b cevap paylaştı. öz güveni geliştirin 0 0 Yorumla
mOLiiiiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Bir sevfili bul aeni açsın ve utangaçlığın geçer 0 2 Yorumla Derya17372 1 yıl şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. ancak gerçekten samimi olduğum arkadaşlarım var Yorumla mOLiiiiiii 1 yıl Onlar da olur birlikte gezMe tozma yeme içme yaptıkça açılırsın ama sosyal olmalısın gezerken başkalarıyla da sohnet deneyin mesela alışverişte sohbet Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,8b cevap paylaştı. Ben de utangacım bu yüzden kendimi hep geri çektim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Seni taniyanlara karsi bunu kirman cok zor. Sen disarda bi yenilenme yasamalisin. Seni tanimayanlara karsi degisim gostermelisin. Bu daha kolay
öz güveni geliştirin
Bir sevfili bul aeni açsın ve utangaçlığın geçer
şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. ancak gerçekten samimi olduğum arkadaşlarım var
Onlar da olur birlikte gezMe tozma yeme içme yaptıkça açılırsın ama sosyal olmalısın gezerken başkalarıyla da sohnet deneyin mesela alışverişte sohbet
Neyden utanıyorsun ki? 😏
Ben de utangacım bu yüzden kendimi hep geri çektim
Kendin ol
Zamanla olur o işler
Sessiz sakin birisin