Herkes eziksin günahsin falan diyor zorbaliyor beni aşırı moralim bozuluyor ama takmiyormus gibi gözükmek için gülüyorum guldugum için ciddiyetsiz hafif kız konumuna dusuyorum bu durumdan nasıl kurtulurum help lutfennn
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBiri sana eziksin dediğinde kendini ezik gibi hissediyorsan bu ezikliktir zaten, niye? Kim ki o? Diyen allameyi cihan mi veya tanrı mi tanrıça mı? Şunu keşfetmen lazım bak , net. Sözle değil, bunu ciddi anlamda anlaman lazım, kimse , ben de dahil , tarihteki bütün eski önemli insanlarda dahil , senden daha değerli değil, herkes en fazla senin kadar insan , sende en az herkes kadar ve en çok yine herkes kadar insansın. E tabi ne yaptığın, ne ürettiğin sana marka değeri katar bu ayrı ama Elion reis de senin gibi bir insan mesela sonuçta, o da günün sonunda yemek yemeye , su içmeye muhtaç mesela. Yani bunu tam olarak anladığın da kimseyi sallamıyosun haliyle. Ha bide; zamanla insanların, hiç beklemediğin insanların iğrençliklerine şahit oldukça insanlara saygın azalabilir, bunu da avantaja çevirebilirsin mesela ; bunların bana değdiğini mi ciddiye alıcam gibisinden mesela.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÖzgüven dediğin şey başarı ve bilgiden gelir, başarısız özgüven de boş bir balondur. BAZI Türk kızlarımızda (BAZI arkadaşlar yorumlarda hemen köpek gibi saldırmayın genelleme yapmadım bazı diye yazdım) var maalesef bu.(sanki kendileri Victoria Secret mankenleri, hemcinsleri bile sevmez böyle kızları) Başlangıç için saçma gelebilir ama uzun vade için net sonuç alırsın. Kendine hedefler koy, başlangıç için uç hedefler olmasın (örnek verelim hiç ingilizcen yoktur a1 seviye kurs? (ücretsiz kurslar var internette... Mesela bir kitap seç 2 haftaya böl onu 10-30 sayfa arası her gün düzenli bir şekilde okuyarak bitir, gibi gibi aklına ne gelirse, şu an aklıma fazla bir örnek gelmedi, yeter ki yap spesifik olması önemli değil) Kısacası basit hedefler. Hedefleri önce kafanda oturt ve 1 haftaya,1 aylık sürece vs. yay bunları, bir zaman sonra bunları yaptıktan ve başardıktan sonra özgüven kazanacaksın bu özgüven de kolay kolay yıkılmaz. Bundan sonraki hayatında da hep seninle gelir, diğer türlü sosyal ol da dışarıya çık da (çıkma, sosyal olma demiyorum) ama bunlardan aldığın özgüven balondur.(Bir pandemi oldu sosyal insanlar bile pandemi bittikten sonra eski sosyal davranışlarını, karakterini tekrardan şekillendirmek zorunda kaldılar çünkü birçoğunun özgüveni şişirilmiş balon idi.)
Ve en önemlisi.. Şükret ama yetinme, yetinirsen ilerleyemezsin.11 Yorumla- 1 yıl
İngilizce için, İstanbul enstitü, boğaziçi enstitü de ara ara ücretsiz oluyor dil kursları, ücretsize denk gelmediysen. Rosetta Stone dünyanın en iyi ingilizce sistemi, ziraat bankart kullananlar ücretsiz kullanabiliyor, yoksa hesabın e devlet üzerinden millet kütüphanesinde ücretsiz kaydolup faydalanabilirsin
Gizli Üye(25-29)1 yılGüçlü ve zayıf yönlerinizi belirleyin. Neleri iyi yaptığınızı ve neleri geliştirebileceğinizi bilmek, özgüveninizi artırmanın ilk adımıdır. Kendinize karşı olumlu bir bakış açısı geliştirin. Başarılarınızı kutlayın, hatalarınızdan ders çıkarın ve kendinizi sürekli eleştirmekten kaçının. Ulaşılabilir hedefler belirleyin ve onlara ulaşmak için çaba gösterin. Hedeflerinize ulaştıkça özgüveniniz artacaktır. Fiziksel ve zihinsel sağlığınıza dikkat edin. Düzenli egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek ve yeterince uyumak özgüveninizi olumlu yönde etkiler.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSana bu muameleyi yapanlarla arana mesafe koy. Yine sataşırlarsa dediklerine soruyla karşılık ver. Bir günde öz güvenli ve çekici biri olmak mümkün değil.
Bunlar içinde zamanla büyüttüğün bir bitki gibilerdir. Başlarda hassas ve ilgiye muhtaç, bir süre sonraysa kendi kendine yetmeye başlayan bir ağaca dönüşürler.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
40Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Özgüven ve güçlü bir aura sahibi olmak için önce kendini gerçekten tanıman ve kabul etmen gerekir. Kendini geliştirmeye, eksiklerini tamamlamaya ve güçlü yanlarını öne çıkarmaya odaklanmalısın. Duruşun dik, ses tonun net ve kararlı olmalı. İnsanların seni nasıl gördüğünden çok, senin kendini nasıl hissettiğin önemli. Kendi değerini bildiğinde, çevrendekiler de bunu fark eder. Özgüven, bilgiden, deneyimden ve kendine olan inançtan gelir. Ne istediğini bilen, boş konuşmayan ve gerektiğinde sınır koyabilen biri olduğunda, doğal olarak etkileyici bir auraya sahip olursun.
60 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u 1 yılkendini severek tabi ki de
10 Yorumla
1 yılEziksin dendiğinde gülmeyerek başlamalısın. Gülerek tepki vermen çoğu insanın anlayış dilinde kabul etme, onaylama anlamına gelir. Eziksin diyen birine kendime gayet güveniyorum, nerede nasıl davranacağımı çok iyi bilirim diye son derece ciddi cevap vermen gerekli. Sen kendinden emin duruşunu sergilemelisinki insanlar sana ona göre mesafesini koruyabilsin.
40 Yorumla
1 yıl1) sağlıklı beslenmelisin. yağlı şekerli gıdaları hiç tüketmesen (özellikle market aburcuburları) kızların cildi ışıldayarak parlar.. sağlıklı beslenmek lüks beslenmek değildir. en azından yememen gerekenlerden kaçınsan bile büyük bi değişimin küçük adımlarını atarsın
2) ilk maddeyi uygulamayı alışkanlık edindikten sonra spor yapman lazım haftada 3 gün evde. yapılan hareketleri minimum 40dk yapmalısın. mümkünse birer gün ara ile başla ikinci ayın sonunda düzene girince haftada 4 güne çıkar.. iki gün üst üste bi gün ara ile..
işte kan dolaşımın arttıkça ve vücut sağlık açısından kendini olumlamaya başlayacak.. böyle olunca pozitif düşünebileceksin ve kendi özgüvenin yerine gelecek.. bişeyleri düzenli yapıp başardıkça değişimi fark edeceksin..
makyajsız kızlar solgun bi cilde sahip görünürken sen makyajsız halinle parıldayacaksın ve onlar ezik hissedecek.
14 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılOrtamı değistirerek ve seni ağır gösteren şeylerle meşgul ederek.
Kısa bi örnek vereceğim
Bi arkadaşımla kahve icmeye gittik sonra 4 kişi daha geldi ben yabancı kaldım , dinleyen yok , umursayan yok falan
Beya odunca hareket gösteriyorlardı , tabi bi tanesi iyiydi günahını almayım.
Sonra masa oyunu aradıkları yerde kitaplar vardı bendebu aralar kitap okumaya başladım diye kitaplara bakmaya başladım
Ve beni gördükten sonra o umursamaz bakışları bırakıp birden kendilerini ucube gibi hissetmeye başladılar.
Artık dersi sen çıkar00 YorumlaKıyamam sana ya 😪, ben de benzer şeyler yaşadım. Sen de şunu fark ettim " takmiyormuş gibi gözükmek için gülüyorum " ve "hafif kız konumuna düşüyorum " derken bile başkalarının ne dediğini umursuyorsun, UMURSAMA!!! , O insanların birçoğu gereksiz, birçoğu hayatında birdaha göremeyeceğin insanlar , eger hayatin boyunca göreceğin insanlar da kötü davranıyorsa mesafeni korumanı tavsiye ederim, diğer tavsiyelerim: hergun kitap oku ,5 sayfa bile olsa oku, günlük tut yani hep meşgul ol , üzülmeye vaktin kalmasın, umarım çok mutlu olursun😊😊
00 Yorumla
1 yılNasıl abi ya nişantaşında falanmı yaşıyosun gene kibar dille zorbalıyolar gibime geldi bizim burada a. Godumun zaağrı git para verim parlement iç ağzın lağam kokuyo bi fırçala gibi şeklinde zorbalıyolar ama biz gülüp geçmiyoruz aksine kelime dağarcık kutüphanemizden çok daha iyi aşağılama kelimeleri secip cevabi veriyoruz bence kasma aura meselesi değil bu içindeki canavari cikart ve sal üstlerine kim kimden yerse misali az bize benzeyin kızlar yahu
21 Yorumla
Soran1 yılMesela nasıl
1 yılGünaydın, önce kendine kendini kanıtlamalısın, kimseye kendini kabullendirmek zorunda olmadığını anladığın gün bu davranışlarına yansır, ve herkesin sana bakışı değişir, kolay olur demiyorum, ama asıl mesle senin kendine inanman ve güvenmen... gerisi biraz sosyal hayat biraz kitap okumak ve bilgi sahibi olmak...
10 Yorumla
1 yılAslında çok samimisin hatta toplum içinde samimi davranışlar sergiliyorsun ama sadece yakınlarına.
Dışardan insanlara tripli olmadan okdr soğuk görün ki
Sorunun kendilerinde olduğunu sansınlar. Böylece auralı olursun. Herkes senle her şeyi konuşamaz. Ki zaten sen de herkese her fikrini söylemezsin gibi.
00 Yorumla
1 yılAndroid sistemine uygulama yüklemek gibi bir şey mi zannediyorsunuz bunu?
Nasıl sahip olurum değil
Nasıl öyle birine dönüşebilirim diye sormalısınız.
Bu başlı başına bir değişim gerektirir.
Şu anki siz hala aynı Siz olmaya devam ettiğiniz müddetçe ;
kendinize öyle kafanıza göre özellikler ekleyip çıkaramazsınız00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yıl1 yerde çalışmaya başla yani sosyal ol yeni 🆕 insanlar tanı konuşmaya çalış hata yapmaktan korkma, inan herkesin kendine göre hataları vardır. Hatasız kul yoktur oncin hata yapmaktan korkma, doğal ol ve kendin ol..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Sosyal medyadan uzak dur , daha çok kitap oku , hedef belirle , kimseyi çok takma dünyanın en mükemmel insanı olsan da millet yine konuşur… asıl ezik başkaları hakkında konuşanlardır
10 Yorumla
1 yılKişisel gelişim kitapları okumalisin ayrıca muhtemelen sana öyle diyen kişilerin genelinde aşağılık kompleksi vardir agresif tutum sergileme sebepleri bu yüzdendir diye düşünüyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kendin olmalı ve kendinden emin olmalısın. İçinde kaçtığın bir şeyler var. Onlardan kaçmayıp, kendini olduğun gibi kabul etmeye başladığın anda buna sahip olacaksın.
00 YorumlaDışardaki veya çevrendeki insanların enerjisinin seni etkilemesine izin vermediğin sürece hiçbir şekilde egoistlik veya aşağılama yoluyla senin özgüvenini ve auranı sarsamazlar buna izin veren sensin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkesin kendine özgü bir yapısı vardır. Bunun için seni ezikleyen arkadaslarin var ise bence arkadas cevreni değiştir. O kisilerle takilmak zorunda değilsin. Temiz kalpli olmak kötü birsey degildir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılNe yap biliyor musun o tür insanlarla mesafe koy. Sen kendine ne değer bicersen ayran o yönde değişir mesela git resim yap onlar varsa olursyn bir numara
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBu bencd kendini yetistirmek ve gelistirmekten gecer.. kendine ne kadar donanimli olursan, o kadar guvenin yuksek olur ✨️
00 Yorumla
1 yılbu saydıkların kadın oldun mu zahten otomatik tanımlanıyor erkeklik ezikliğin dibidir
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
1 yılPrensip edinirsen bunları yaşamazsın ayrıca insanların senin hakkında dediklerini umursama umursamamaya calıs
00 Yorumla
1 yılKişisel gelisimle alakalı paylaşımları okuyorum, bunun için Allah'a dua ettim ediyorum zikir çekiyorum inanılmaz derecede etkisi oldu ...
012 Yorumla- 1 yıl
Ama en büyük etki dua sana yemin ederim
- 1 yıl
Bak kural şu en çok allahı seveceksin çünkü kimse sana vermedi sahip olduğun her şey layık olmadıgın halde allahın sana nasip etmesiyle oldu. Allahı en çok sevdiğin için daima onu anmalısın. 3 kez estağfurullah sonra la ilahe illallah diyorsun anlamlarına da bak anlayarak zikret her daim allahı
- 1 yıl
İstediğin kadar soyle sınır yok
- 1 yıl
Dil ve kalple anacaksın daima
- 1 yıl
Bunu yaptıktan sonra ozguvenin artmazsa bende tuğçe değilim haber verirsin
- 1 yıl
👏🏻
- 1 yıl
Noldu😍😇😇
- 1 yıl
Alkış anlamında hocam yanlış anlamayın emojiyi lütfen 🙂 inanç sahibi biri değilim ama gerçekten müslüman olan birisiniz kutluyorum bu kadar bağlı olmanızı sahte değil ciddi inançlı muhtemel buna göre yaşayan birisiniz
Keşke böyle olsa herkes lakin müslümanım diyenler neler yapıyor malum helal olsun 👏🏻 - 1 yıl
Çok teşekkür ederim beyefendi allah razı olsun🥰🥰🙈🙈
- 1 yıl
Ben bunları söylüyorum şimdilik bunlar yetti arttı bile
Oncelikle kirildigin veya sinirlendigin seyleri belli etmekten cekinmemeyi ogren, sana zorbalik yapilmasina izin verme, gerisi zaten gelir.
00 Yorumla
1 yılSana bunu demeye kendini hak görenlere haddini bildir mesela kimse seninle bu şekilde konuşamasın, hayatının merkezine kendini koymalısın.
00 YorumlaKendini sevmekle başla kendimi seviyorum cümlesini bir ay boyunca söyle beynine kodlanıcak bu ama inanarak yap dahası gelecektir
00 Yorumla
1 yılO işin adamı burada da, dayanır mısın ki işi sensei'nden öğrenmeye
04 Yorumla
Soran1 yılDayanırım
- 1 yıl
Hayatımda kaybetmreyi göze alamayacaklarını listeyerek başla
Soran1 yılEvet sonra
- 1 yıl
Bunu küt diye yaptın mı yani?
Belirlediğin bi rol model war mı hayatında? Şunun gibi olsaydım dediğin?
Aura içten gelen bir şey. Özgüven kazanılır ama aura peşinde koşuşup kazanılacak bir şey değil. Özgüvenin sana yeterli ışıltıyı sağlayacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSesini çıkar ve tavrını ortaya koy. Ben şahsen dışarıdan çok agresif olarak tanımlanıyorum ve ciddi o yüzden insanlar benimle konuşurken pek böyle şeylere cesaret edemezler. Kibarlık naziklikle bir yere kadar bu dünyada ciddiye alınıp saygı duyulan birisi olmak istiyorsan sert bi duruşun olmalı
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öyle ama hep insanları kiricam diye dayanirken kendimi kiriyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAslında sinirlendiğini belli etmeden ince laflar sokmak lazım onlara. Onların sinirden kudurması lazım. Ortamı değiştiremiyorsan bu daha iyi bence.
00 Yorumla
1 yılKim ne derse desin boş ver.
Onlar öyle diyor diye sen öyle olmuyorsun.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 432 cevap paylaştı.
1 yılKendini severek sevmeye çalışarak kendinle vakit gecirerek
00 Yorumla
1 yılkendine inan kendine güven her söylenene kulak asma
00 YorumlaO enerjiyi vemen lazım, kimseye muhtaç olmamani hissettir
00 YorumlaZorbalanmak küçük düşürülmek istemiyorsan. oz güvenin artsın istiyorsan. Tek yapacağın şey zeka na yatırım yap. Bilgili ol bilgili görün. Belli bir seviyeye geldiğinde o kişilerin hayatında ki en önemli kişi sen olacaksın.
00 YorumlaOlm çok hakret duydum da günahsın nedir yaa olm bir insan şu hakareti edebilmek için daha da ötesi bu hakareti bulmak için ne yaşamış olabilir aq sana günahsın diyen insan normal bir insan olamaz knk sende bı sorun yok yani rahat ol djfjgjg
00 Yorumla
1 yılKendisine inanmak ve sevmek önemlidir her zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunlar bana kimse diyemez sen kendine yakıstiryor musn
00 Yorumlainsanlara karşı kendini kabullendirmek zorunda hissettiğin için fazla alttan alıp aptalca şakalarına dahi gülüyormusun?
10 Yorumla
1 yılÖnce o çevreni sil komple, sonra kendini geliştirmek için adımlar atarsın acele etme hiçbir şey bir anda olmaz, adım adım ilerle.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEn keskin bicak en fazla çekiç yiyendir. Bu durumla dogru sekilde bas etmeyi ogrenirsen hepsi afallar. Psikologa gidebilirsin. Ama kendi kendine bunun farkindalidigina varman lazim. İste o zmn durdurulamaz olursun
00 YorumlaAllah Kur'an cahil insanlarla muhatap olmayın diyo sen de öyle yap ağzını bile açma
10 Yorumla
1 yılKadın için en iyi bu şekilde her zaman ki gibi erkek ler aldattın ok
00 YorumlaSenin hakkında ne düşündükleri neden bu kadar seni üzüyor ki dert etme ve kafana göre takıl
00 Yorumla
1 yılÖncelikle bakımlı olmalısın ve kendini sevmelisin sonrası zaten gelir
00 Yorumlaözgüven doğuştan gelir birde güzelsen diğer türlü zor yani
00 Yorumla
1 yılSana bunları diyenler kim? Ailen mi cevren ya da arkadaşların mı? Ona göre cevap verecegim
00 Yorumlacevapları gerçekten merak ediyorum çünkü tamda aradığım bir soru
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin gibi biri vardi eski sevgilim. Benle kendine gelmisti. Ayrılık biraz farkli durum oldu
05 Yorumla
Soran1 yılNasil yani
Cevap sahibi1 yılBenimle beraberken ona icindeki güzelliği kesfetmesini sağlamıştm
Soran1 yılYaa çok dogruuu
Cevap sahibi1 yılSana yaşatmak isterdim
- 1 yıl
Dayıya inanma yalann söylüyo
- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılYeni ortamlara girin
00 Yorumla
1 yılBöyle sorular sormayarak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEnerjini doğru yöneterek
00 Yorumla
1 yılSana youtubeda bunun için kanallar önerebilirim
01 Yorumla
1 yılauro sahip olunmaz onla dogarsın
00 Yorumla
1 yılKız deli günahsın ne cjekcdkj yok sevabım de😂
00 Yorumla
1 yılKendinle barışık olarak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılKendine güvenmen yeter
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl işte tüyo ver
- 1 yıl
Güzel ve akıllı olmak sana uyar mı
Gizli Üye(25-29)1 yılLytfen banada taktik aynısını yaşıyorum aq
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendine değer vermek gerekiyor mesele bu
00 YorumlaKendini tamamen değiştirirerek
10 YorumlaAura nedir
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 644 cevap paylaştı.
1 yılKendini severek
00 Yorumla - Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026