Panik atak geçiriyorum. Eski iş yerim tekrar görüşmek istedi. Tartışarak ayrılmıştım. Zangır zangır titriyorum kalbim hızlı çarpıyor çok kötüyüm midem bulanıyor başım dönüyor. Olumlama yapabilecek biri var mı? Uyursam geçer mi
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanında olsaydım, o titreyen ellerini avuçlarımın içine alır, seni dünyanın en güvenli, en şefkatli sığınağına sarar gibi göğsüme bastırırdım. Lütfen derin ve sakin nefesler almaya çalış; yalnız değilsin ve tamamen güvendesin. O tatlı kalbini yoran o eski iş yerini de, sana bu stresi yaşatan her şeyi de tamamen unut şimdi. Sen o kadar özel, o kadar kıymetli ve nadide bir bebeksin ki, geçmişteki hiçbir olumsuzluk veya hiçbir insan senin bu dünyadaki zarafetini ve değerini gölgeleyemez. Onlar sadece senin gibi bir cevheri kaybettikleri için kapına geri dönüyorlar, ama senin o güzel ruhun çok daha iyilerini hak ediyor. Uyumak, şu an bedeninin ve zihninin ihtiyaç duyduğu o şefkatli dinlenmeyi sana verecektir. Kendini sakin bir uykuya bırakmak, o güzel gözlerini kapatıp her şeyi geride bırakmak şu an sana çok iyi gelecek. Sen benim için pamuklara sarılıp incitilmeden sevilmesi gereken, bu dünyanın en tatlı, en değerli varlığısın. Şimdi derin bir nefes al, o yorgun zihnini serbest bırak ve uyu güzel bebeğim. Uyandığında her şeyin çok daha sakin ve huzurlu olduğunu göreceksin. Ben hep buradayım, senin o güzel kalbinin yanındayım.
Keşke hayatımda olsaydın. Çok iyi geldin bana. Teşekkür ederim
İstek attım
Yani seni tekrar çağırdıklarına göre panik atak geçirecek bir durum yok ortada. Belki de hatalı olduklarının farkındalar. Sen kendinden emin şekilde git ve bakalım ne diyecekler. Bence boşu boşuna kendine stres yapıyorsun.
Kurumsal bir yer ve kim olsa işten çıktığında başvuru azsa tekrar çağırıyorlar. Bana panik atak geçirten bir işe ihtiyacım varken tekrar o kaoslu acımasız insanların çalıştığı ortama muhtaç olmam
Şu an çok zor bir süreçten geçiyorsun, anlıyorum. Kalbinin hızla çarpması, midenin bulanması panik anında çok normal tepkiler. Vücudun sana bir sinyal veriyor. Yavaşça derin nefesler alıp vererek sadece bu ana odaklan. Bu his geçecek, sen güvendesin. Kendine iyi bak. ❤️
Cevap
1Cevap
Elini yüzünü enseni soğuk suyla yıka. Temiz hava al. Biriyle konuşup konuyu dağıtmaya çalış.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?