Kadınlar ilişkilerinde/evliliklerinde neden mutlu olamıyor, suç kadınların mı erkeklerin mi?

Kadınlar ilişkilerinde/evliliklerinde neden mutlu olamıyor, suç kadınların mı erkeklerin mi?
Mutlu olmak kişiden kişiye değişir aslında. Kimisi en ufak bir iltifattan mutlu olur, kimisiyse çok pahalı hediyelerden daha mutlu olmaz. Mutlu olabilmeleri için aslında ; görgüsüz, kendisini seven, ailevi ilişkilerinin sağlam olması gerekir.
Kadınları mutlu etmek zor değil, sadece kadınlar genellikle detaylara önem verir.
Erkekler ise genelde sonuç odaklıdır. Bir erkek 'Evi geçindiriyorum, daha ne olsun?' diye düşünürken; kadın, eve gelirken hatırlanmış olmayı veya içten bir sohbeti bekliyor olabilir. Yani mesele beceriksizlik değil, odak noktalarının farklılığı.
Kadınları mutlu etmek tek taraflı bir şey değil, ikisinin birlikte çalışması gerekir. İletişim, anlayış ve eşit sorumluluk, farkın en büyük sebebidir.
İki tarafın da suçu olabilir veya olmayabilir. Uyum yoksa mutlu olmak çok zor. Bence bu konuda tek cinsiyete yüklenmemek lazım
İlişkide mutsuzlukta tek tarafı suçlu ilan etmek çok haksız olur 🙃 Kadınlar da erkekler de anlaşılmadığını hissettiğinde huzursuzlaşıyor. Kadınlar çoğu zaman duygusal ihtiyaçlarının görülmesini istiyor erkeklerse “yapıyorum ama yetmiyor” diye düşünüyor 😅
Çözüm suçlu aramakta değil açık iletişim kurmakta empati yapmakta ve beklentileri net konuşmakta 💬💞
Cevap
7Cevap
parası olana kolay
Erkek ince değildir ve beceremezdir gerçi kadınında farkı var bazısı görür yaşar deger bilmez hep pahalı ister sık ister biseyler bizim gibi lerde azla yetinen ve çiçeği artk herneyse alırsa birinden onu herzmn saklar oyuzden kimse kendi gibi birine denk gelemiyor
Erkekler beceriksiz bizleri dinlemiyorsunuz tek düze ilerliyorsunuz sizden kahve istesek su getiriyorsunuz sonra da memnun olmuyorsun diye laf soyluyorsunuz bir kere dinleseniz bizi zaten ne istediğimizi anlıcaksınız.
Ruh halimizi anlamak zor çünkü hassasız. Tek yapmanız gereken saygı
Kardeşim isteyen gülüşünden bile mutluluk duyar. İsteyen nefesinden nefret eder.
Kadına bağlı. Bana denk gelen erkek ilgisine bağımlıydı. Bir erkeğin ilgisi de yetmiyordu
Erkekler ne yapmak istediklerini gayet iyi biliyorlar sizi küçük gören erkekler sizi sevmiyordur slğa yatıyordur sizi mutlu etmiyorsa emin olun bir başlasını mutlu ediyordur
Bu konu çok tartışma çıkarır yorumları okumak istiyorum ama ne yazılacağı çok belli haha
Kadınları mutlu etmek zordur
Aslında kolay ama anlamları zaman alıyo
Kadına göre değişir bence
Biz niye mutlu edelim
Kadınlar HER ZAMAN fazlasını ister.
erkekler becereksiz
Zor.
Erkekler beceriksiz
Erkekler beceriksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?