Kadınları mutlu etmek zor mu gerçekten yoksa tamamen erkeklerin beceriksizliği mi? azcık beceriksiz misiniz bayım? 😜 Zor olmasa gerek.. 𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 #sosyetic...
Kadınları mutlu etmek zor mu gerçekten yoksa tamamen erkeklerin beceriksizliği mi?
Simdi bu konularda cok sey yazdim hala yaziyorum ama bu kez usendim ozet geceyim millet hep diyor tribune filan oynama diye de umrum degil zaten mesaj filan atmam kimseye bana atilmadikca feminist filan da degilim tam tersi oldukca karsiyim objektif bir sekilde degerlendirip insani bir sekilde yorum ve muhakeme yapabildigime gonulden inaniyorum neyse cok uzattim tamamen hemcinslerimin aptalligi baska bir sey degil su da bir gercek ki kadinlarin beklentileri ve istekleri erkeklerinkinden cok cok daha fazla aman zaten genel itibariyle pek cogu onemli olan birkac mevzuya bagli zaten digerleri bunlardan tureyen seyler kesinlikle sevgi saygi empati ince dusunme deger verme nezaket gibi basliklar altinda bunlari toplayabiliriz ya zaten Allah askina kilo almissin diyince gunlerce uzulebilen bir cicek alinca (icten ve samimi bir sekilde gostermelik olmayandan) bir parantez daha (bir video izlemistim bununla alakali yabanci bir ulkede bir erkek sik giyinmis elinde guzel bir cicek buketi tum kadinlar istisnasiz bastan asagi suzdu dakikalarca resmen kim bu kisiyle bulusacak sansli kadin diye simdi hanimlardan inkar sesleri yukselir gercekten yalan inanmayin yeterki samimi icten olsun) yuzlerinde guller acacak kadar kirilgan ve bir o kadar da duygusal yapidaki kadinlari mutlu etmenin neresi zor olabilir ki kendi annem babamdan kiz kardesimden yakin cevremden biliyorum mutlu evliligi olanlardan kadin kadinligini deger goruldugunu hissetmek ister bu da hic zor bir sey degil yeri gelir icten bir tebessum yeri gelir anlamli bir siir yeri gelir tatli bir bakis bile iclerinin yaglarini eritiyor zaten bu ozellikleri kadinlari bizim gozumuzde degerli ve tatli yapiyor farkliliklar iki cinsiyeti guzellestiriyor gelgelelim ulkemizde ince ruhlu erkek sayisi gercekten nadir ama diger ulkelerde de asagi yukari pek de bir fark oldugunu sanmiyorum odunuz iste yontmak biraz da kisinin kendisine karakterine yetistirilme tarzina cevresine dusunce ve fikirlerine bagli ama gercekten seven erkek eger tum kalbinizle eminseniz sevgisinden sizi dunyalara degismez kiliniza zarar gelse kiyameti koparir buna tum samimiyetimle yemin edebilirim yalan soyluyorsam bir adim atmak daha nasip olmasin (babamdan biliyorum)
Hatta soyle de diyim sizin onu sevmenizin yaninda bir hic kalir ama bu omurluk seven erkek icin gecerli ama maalesef bunu da zaman belirliyor onceki evliliklerde daha fazla var yoksa tarihte savaslar bile var kadinlar ugruna cikmis olan daha cok ornek verirdim de uykum geldi ya haydi iyi geceler
Yani bunu genellemesini yapmak bana çok mantıklı gelmiyor. Çünkü her kadının kendine göre farklı bir beklentisi var. Fakat yüzde olarak hesaplarsak kadınların birçoğu küçük şeylerden mutlu olabiliyor. Misal ilgi, birçok kadın ilgi ve alakadan çok mutlu oluyor.
Yani pahalı hediyeler yerine güzel bir söz ya da ona olan sevginizi belli ettikten sonra mutlu edemeyeceğiniz kadın yoktur. Ben bu konuda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum şahsen. Fakat yukarıda yine dediğim gibi başka bir kadına da güzel bir söz yeterli olmuyor. Tamamen beklenti ile alakalı.
Aksine fazlasıyla kolay, o kadar kolay ki akıllarıma bile gelmiyor galiba. Düşünmesi sonucu yapılan her şey mutluluk sebebi, bir çikolata da dahi bir çok anlam taşıyabiliyor. Çok fazla şey beklemiyoruz aslında, daha doğrusu kendi adıma konuşayım. Gözü çok yükseklerde olanda var ve asıl değeri niyeyse öyleleri görüyor, o da ayrı bir ironi.
Öncelikle insanlar birilerinin onu mutlu edip etmemesi ile değil, kendi içlerinde mutlu olmalı ve korku olmayı istemelidir. Sonrasında da ne istediğini bilmelidir, tutarlı olmalıdır. Bunları sağlayamayan kişiyi erkek kadın fark etmeksizin kimse mutlu edemez
Mutlu yerine tatmin kelimesi kullanılsa daha doğru olacağını düşündüğüm soru. çünkü kadınları mutlu etmek gerçekten çok basittir. yeter ki doğru zamanlama olsun. biraz da mantığınızı kullandınız mı sizi kimse tutamaz. eğer ki mutlu edemiyorsanız bir insanı ya sorun sizdedir ya da karşıdaki insan mutlu olmak istemiyordur. misal o sevmediğimiz almak istemediğimiz çiçek olayı kadınları mutlu eder evet. bir küçük çikolata kadınları mutlu eder. beraber film, dizi izlemek kadınları mutlu eder. hatta spor bile kadınları mutlu eder. aynı kitabı okumanız veyahut ona kitap okumanız onu mutlu eder. bu liste uzayıp gider. kaf dağına gitmenize gerek yok kadınları mutlu etmek için. ne çölleri aşmanıza gerek var ne de dağları delmenize. zor olan şey kadınları memnun-tatmin edememek. konu kilit dağılın.
Öncelikle bir konu da anlaşalım erkeklerin kadınları mutlu etmek gibi bir görevi yok erkekler kendini mutlu eder kendine yeterse bence yeterince başarılı ve becerikli olmuş olurlar... Yani bu kadınlar içinde geçerli olmalı bizi mutlak etmek adına çabalara girmeyin kendinizi mutlu edin biz zaten mutlu oluruz. İlişkilerde beklentiler ne zamann ki sıfır noktasına doğru gider o zaman daha güzel daha mutlu ilişkiler yaşanır. Bunu diyorum ama yapabiliyor muyum aşık olmadığım sürece evet yapıyorum. O halde neymiş herkes kendini mutlu edecekmiş paylaşım birlikte geçirilen zaman daha kaliteli olacak trip, alınganlık ve istekler kör kuyulara atılacakmıl :)
Yorumları okumaya geldim misafir kabul ediyor musun?😊 Kolay fakat ne istediğini bilen bi kadın için. Yoksa dakikada karar değiştiren bi kadıni mutlu etmek imkansızdır. Aynisi karşı cins içinde geçerli saniyede karar değiştiren birini hayatında kimse kolayca istemez istiyen varsa kafa uyumudur der geçerim. Yalniz çok sıkıntı oluyor bu durum.
Kadınların istedikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor. Bir çok yönden kendini geliştirmiş, zeki, başarılı, mümkünse zengin... çok şey istiyorlar. Ancak iş kendilerine gelince arkadaş, sevgili, iyi adam bulayım ayağına ondan ona atlıyor -böyle olmayanları tenzih ederim zaten onlar aradığını bulurlar- yani kimse kusura bakmasında sen nesinki öyle birini arıyorsun demeden edemiyor insan. Kendi dengine de bakmıyor üstelik bu arkadaş, aradığı da ona bakmıyor. Bu şekilde bir arayışta kalıp yaşamaya devam ediyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Beceriksiz olabiliyorlar. Gerçekten zor olan bayanlarimiz da yok değil yani🙂 Konunun özüne gelecek olursak. Kadın çiçek gibidir. İlgi ister güzel sözcükler ister. Basitleşmis kelimeler yerine yürekten dökülen sözcükler onu mutlu eder. Günaydın aşkım yerine. Günün aydın olsun sevdiğim demek gibi. Pahalı hediyeler kısa süreli mutlu eder. Oysaki gönülden ve emek verilen hediyeler onları mutlu kılar. Hediyeden ziyade güzel bir sözcük güzel bir cümle ya da duygularini anlatan bir mesaj. Onu dünyanın en iyi kadını yapar. Sevgi varsa emek vardır. Emek varsa yürekte vardır aşk değil aşkların ötesi vardır. 💐 İyi ki siz değerli kadınlar varsınız😊
İstisnaları olsa da, öncelikle kadınların nasıl olacaklarını kendilerinin bile bilmediği bir gerçek.. Ne istediklerini bilmedikleri gibi, sürekli arafta kalmaları gibi bu da öyle..
Kadınına göre değişiyor. Kimi kadınlar küçük şeylerden mutlu olabiliyor, kimilerinin ise beklentileri aşırı yüksek. Beklentileri aşırı yüksek olunca ve erkeği onu mutlu edemeyince bu " erkeğin becereksizliği " olmaz. Kadının sorunu olur tamamen.
Bir kadını mutlu etmek o kadar da zor değil, çünkü çok şey istemez bir kadın. Onu gülümsetebilmek için pahalı hediyelere ihtiyacın yok aslında. Ona kendini hediye et, ona ait olduğunu hissettir… Biraz ilgi göster, onu sevdiğini söyle, kendini değerli ve özel hissetmesini sağla yeter. Çünkü bir kadını fethetmek, ona teslim olmaktan geçer…
Ne istediğini bilen gerçekten olgun ruhlu bir kadını mutlu etmek hiçte zor değildir aslında. Sadece biraz zaman geçirip nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını izlemek düşer bana. İstediğini bilmeyen kadınla uğraşmak zordur. Mutlu etmek neredeyse imkansız. O yüzden erkekler olgun kadın ister arkadaşım. Karakter kişilik düşünce vs bazı şeyleri aştığı için olgun kadın der. Arada çocuklaşmak, şımarmak şımartılmak her kadının hakkıdır ki onuda hoşgörürüm. Güler geçerim.
Ne istediklerini bı anlasak. Ya bırak bizi kendileri bilse ne istediklerini zaten mutlu edicez de. Bi insan "her şey fazla güzel gidiyor ilişkimizde bı sıkıntı var" diye kavga çıkarır mı? Bunu da gördük geçmişte yani. O yuzdn cevabim kadınları mutlu etmek zor değil. COK ZOR.
Açık giyiniyorsa bir kadın benim gibi tek düşünceleri cinsellik oluyor sanki onunla olacağım. Göz kırpacak hoop yatağa 😂 çoğu karşısındaki kadını tanıyıp ona göre konuşmasını bile bilmiyor poposunda ayak izi çıkıyor. ondan sonra kızlar egolu İngiltere prensesi oluyoruz çok komik 🍀
Kadınlar en küçük şeylerle mutlu olabilen bir insandır, tabiki erkeklerin beceriksizliği..😜 Şaka bir yana , mutlu olmak o kadar da zor değil , istemekle alakalı bir durum insan, mutlu olmak isterse, herşeyi gorebilir.. Erkeğin ya da kadının beceriksizliğiyle alakalı bir durumu yoktur 😌
Kadının ne istediğine, erkeğin ise ne armağan ettiğine bağlı bir durum. Kadına bir gül versen de dünyanın en mutlu kadını olur, kadının önüne çiçek bahçesi sersen de mutlu olmaz. Kişiye göre değişir yani.
Çoğunlukla kadınları mutlu etmek zor oluyor çünkü yetinme diye düşünceleri olmuyor iyi bir şey hediye alsan şu olsa daha iyi olabilirdi gibi istekleri olabiliyor. ( hepsi değil ). Kendilerini merkezde olarak gördükleri için mutsuz oluyorlar.
Erkeklerin beceriksizliği. Herkes kendini mutlu etmekten sorumludur. Baktın ki bu kadın kendini mutlu edemiyor, seni de mutlu edemiyor, sen de onu mutlu etmeye çalıştığında yetemiyorsun, basıp gideceksin.
Karşıt cinsi mutlu etsen bu kez mutlu olamadığı ufak detayları bulur büyütür. Hemcinsimin nöronları yanar. O kadar ayrıntıcı olmadığımız için ya kör ya da topal kalırız. Belki kör topal mevzu buradan geliyor.
Erkeklerin beceriksizliği kismendir. Birde zor kadınlar var hocbirseye beğenmeyen feleğin çemberinden geçmemiş şımarık onlarida mutlu edemezsin. Allah korkusu olan, iyi ailede büyümüş kadını mutlu etmek daha kolay.
Hayır tabi ki bazen bir kaç cümle bile kızları mutlu eder hiç de zor değil he bazen kişiden kişiye göre değişe bilir bir kıza çok güzelsin dersin havalara uçar ama baş ka birine dersin normal gelir hoşuna gitmez böyle çok var o yüzden kişiden kişiye değişen bir şey ben ce
Mutsuzluk kişinin kendisiyle qlakalı bir durum. Mutsuz olanın sorunu. Kadınları mutlu etmek zor mu derken aslında toplumsal cinsiyet eşitliğini desteklemiş oluyorsunuz.
Ya şimdi şöyle iki tarafta suçlu. Bazen erkeklerin beceriksizliği bir şekere mutlu olucak kadınları mutsuz etmek için çabalıyorlar, bazen de öyle hemcinslerim var ki memnun etmek imkansız gibi.
Erkeklerin egolari, guc gosterisi yuzunden imkansiz. Aman istedigini kabul etmeyim o zaman ipleri kadinin eline vermis olurum dusunceleri yuzunden kadinlar mutsuz oluyor. Fazla ego iyi degil
Her kadini mutlu etmek zordur. Karsinizda mutlu olmaya hazir biri yoksa epey ugrasmaniz gerekebilir. Beylerin de elbette bu konuda bazi seyleri ogrenmeye ihtiyaclari da yok degil.😊
Hiçbiri. Cinsiyet bağımsız yorum yapacağım. İnsanlar ne istediklerini bilmedikleri ve bunu karşı tarafa söyleyemedikleri için mutlu olamazlar. Öncelikle kendisini tanıması lazım.
beceriksizlik değil de bizim kadar ince ayrıntısına kadar düşünemiyorlar diyelim. ben hediye istiyorum diyorum eşimse "paranı veriyorum gidip kendine istediğin en güzel hediyeyi seç" diyor. ama benim asıl istediğim verdiği hediye değil beni düşünüp o hediyeyi seçmiş olması. sahilden bir taş bulup getirse yine sevinirim aklına beni getirmiş diye. düşünemiyorlar işte.
Para veriyorum git al hediyeni diyen bir eş, bana pek değer veren biri olarak gelmedi. İnce ayrıntıya kadar düşünemiyor olabilir ama örnek pek iç açıcı değil. Beni yanlış anlamanızı istemem. Dışarıdan bir bakış açısıyla hoş olmayan bir yaklaşım.
Valla mutlu ettim ne istiyorsa yaptım en sonunda s*kir etti beni ben ne yaptım ona ya istemiyorum sevmiyorum dedi ben kötü biri değilim asla kötülüğünü istemedim onun ya tek onu istedim tek onu ben onda kaldım abilerim ablalarım unutamıyorum gitmiyor aklımdan😣
Hayır zor değil, gerçekten kolay. Gözümüzde büyüttüğümüz için öyle sanıyoruz. Kolay olan şeyleri tercih etmediğim için mutlu etmiyorum deyip saçma bir yere bağlayıp kendimi avutayım.. 👀
Beceri zor olan için gerekir, kolay olanı ise herkes yapabilir. Çaba gösterip de başarıya ulaşamayan çok nadir şey vardır. ,, birazcık uğraşı birazcık sahici istek yeter her şey için,,