• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kadınları mutlu etmek mi zor, yoksa erkekler mi beceriksiz?

Hayatİstanbul77 u
Hayatİstanbul77 Takip Et
FenomenMaster Yaş: 49
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
49
Yapay Zekaya Sor
Kadınları mutlu etmek mi zor, yoksa erkekler mi kadınları mutlu etmekte beceriksiz?

#DeliMavi
26 ARALIK 2021
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KurtBeyazı
    KurtBeyazı Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Merhaba,

Öncelikle mutlu geceler diliyorum önyargısız bir şekilde soru sormak ve artık aradaki bu savaş durumundan bir kenara bırakmayı bütün kadınları ve erkekleri temenni ediyorum.
    Sorunuzun cevabına girecek olursam, artık bu cinsiyetçi yaklaşımlardan uzak durmak gerektiğini bugünlerde zaten televizyonda fazlası kadar cinsiyetçi yayınlar var, kadın cinayetleri aşağıya kadın cinayetleri kadınlara uygulanan şiddet aşağı kadınlara uygulanan şiddet yukarı, ama halbuki şiddetin ya da bir insanın bir canın öldürülmesinin cinsiyeti olmaz. Aynı şekilde bu ülkede erkekler hayvanlar bitkiler aklınıza gelebilecek bütün canlılar öldürülüyor sadece kadınlar değil bedensel engelli olanlar eziyet görenler yaşlılar, ama günümüzde sadece insanlar eline almış tek bir cinsiyet üzerinden haber yapmayı yorum yapmayı bunun üzerinden de erkekler şöyle diyor ondan sonra erkekler oradan çıkıyor kadınlar böyle diyor. Artık bu insanları ayrıştırıcı bir dilden Uzak olmak gerektiğini düşünüyorum. Bunun sonucu olarak da kadınları ya da erkeklere değil insanları memnun etmek imkansız, bugün bakın bakalım devlet zam vermediği zam vermediği diyor devlet zam veriyor, yeterli değil diyor. İnsanlar evlenmek istiyor bir insanla tanışıyor çok mutluyuz huzurluyuz çok güzel evlilik yapacağız diyorlar, ama bundan beş altı ay sonra bakıyorsunuz ki evlendiğime Bin pişmanım keşke bununla evlenene kadar heyecan evlenmemiş olsaydım şeklinde yorumlar buluyorsunuz. Yani netice olarak insanları hiçbir zaman memnun edemiyorsunuz bu sadece kadınlarla ilgili bir durum değil. Eğer bu durum sadece kadınlarla ya da erkeklerle ilgili bir durum olsaydı bugün dünyada erkeklerin aldattığı kadar kadınlarda sevdiği insanları aldatıyor, O yüzden erkekleri niteliksiz değil, ya da beceriksiz değiller sadece kadınlar istediklerini daha fazlasını istiyor hiçbir şey için erkek olsun kadın olsun şükür etmeyi bilmiyorlar. Ben özel bir hastahane de aynı zamanda özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti alıyorum. Aynı zamanda kendimde bedensel engelliyim ama oraya gelen kas hastası ve ağır engelli insanlar o kadar görüyorum ki gerçekten insanların o kadar lüzumsuz ve gereksiz doyumsuz davrandığını ve hiçbir zaman haline şükür etmediğini gördükten sonra gerçekten diyorum ki çok basit meseleleri problemi ediyorlar. O yüzden nefsini doyurmayı bilmiyorum biz insanlar sucu sadece tek bir cinsiyet üzerinden aramayı tercih diyoruz. Ama kadın da aynıdır erkek de aynıdır.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı.

Bir kadını mutlu etmek o kadar da zor değil, çünkü çok şey istemez bir kadın. Onu gülümsetebilmek için pahalı hediyelere ihtiyacın yok aslında. Ona kendini hediye et, ona ait olduğunu hissettir… Biraz ilgi göster, onu sevdiğini söyle, kendini değerli ve özel hissetmesini sağla yeter.
    Çünkü bir kadını fethetmek, ona teslim olmaktan geçer…

2
    4 Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

Bravo çok doğru ama jir çikolata fena olmaz...

Yorumla
    • Ummtşşş
      Ummtşşş
      +1 yıl

Tebrikler işte bu

Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf
      +1 yıl

Kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun onlara. Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu deyin mesela. Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız deyin onlara. Arkadaşlarınızla çıkmanıza kızıp, dudak düşürü yorlarsa da; sizle daha çok vakit geçirmek içindir o tafralar da. Yoksa turşunuzu kurmayacaklar;emin olun hiç bir zaman asla. Aldığınız çiçekler değildir onları mutlu eden, duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıvermenizdir; yüzlerindeki çocukça tebessümü ettiren. Ve kalbinizin çiçeklere dönüşmüş halidir onları güldüren. Bu yüzden vazgeçemez kadınlar çiçeklerden, o çiçekleri kalbinize benzettiklerinden. Yoksa çiçek çokta önemli değildir, zira ben hiç görmedim kadınlardan çiçek yiyen. Sahiplenilmeyi sever kadınlar; “kendi ayakları üstünde durma felsefeleri” güçlü görünme kaygısından. Hesap sorar gibi değil, tebessümle “nerdeydin” dediğiniz zaman; size tüm günü anlatıverirler o an. Ama sıkıldığınızı belli etmeyin; otobüste bi kaç durak ayakta gittikten sonra, biraz oturup tekrar yaşlı teyzeye yer vermek zorunda kaldığını da anlattığı zaman. Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verildiğinde eşsiz bir huzura kavuşurlar. Düşüncelerine değer verdiğiniz an, yine karlı çıkan siz olursunuz o zaman, sizi yere göğe sığdıramazlar; o kadar büyürtürler ki taşırırlar sizi odalardan sokaktan. Çocuktur aslında bütün kadınlar; bu yüzdendir nazlanmalar; elinde değildir ki; hala içindedir elinde pamuk şekeri saçında kurdelayla koşturan küçük kızlar. Ve annedir bütün kadınlar; bu yüzden her zaman sizden bir adım ötede yaşarlar; çünkü geleceğinizi onlar kurarlar.

Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

Çook güzel anlattın 🧿

Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl

Kadınları mutlu etmek zor.
    Erkeklerin de beceriksiz olduğu oluyor ama o yalan değil.
    Ben hiç beyefendi erkek seven kadın görmedim mesela.
    Illa sorun çıkartacak erkek seviyorlar.
    Kadınların da ne istediğini bilmeyeni zordur.
    Erkeğin de kadının ne istediğini anlamayanı zor.

3
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Erkekler beceriksiz. Kadınların sadece pahalı şeylerle mutlu olabileceklerini sanıyorlar halbuki biraz ilgi, emek ve değer vermek bir kadını mutlu etmeye yeter.
    Erkeklerin kadınları para avcısı sanmalarinin tek nedeni paraları ile kadın avlama sevdalarından kaynaklı bir durum.

1
    1 Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

Sana katılıyorum, kadınları yanlış tanıyorlar

AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

17

Cevap

58

Cevap

• -ViviR_-
    -ViviR_- Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

İki gruba arıyoruz erkekleri 😀
    Beceriksizler
    Mutlu etmeyi bilenler olarak..
    Kadınlar ne istediğini bilmiyor derler ya hani işte onlar hiçbir zaman bir kadını asla tanımadan gidecekler ahaha

1
    0 Yorumla
  • 54srp
    54srp Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Bence ne istediğini bilmeyeni mutlu etmek daha zor.

1
    0 Yorumla
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.

Erkekler beceriksiz de değil aslinda. İsteseler gayet iyi yapıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • varrohincco
    varrohincco Takip Et
    Guru Yaş: 87 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Kadınlarini ne kadar kendinden uzaklaştırmak istersen o kadar sana gelir aynı bumerang gibi hiçbir kadın değerini anlamıyor o yüzden değer vermemek daha mantıklı sanırım çünkü ne kadar çok ilgi ve alaka gösterince senden uzaklaşıyor ruhunu ayaklarının altına seriyorsun kadın bunu anlamıyor kadınlar duygusal derler yok bu devirde duyguları kalmamış çok çabuk unutuyorlar ertesi gün başka birini bulabilir yani yanlış tercihleri çok sonrada üzülüyorlar mezarlığa dönüyor sonra ruhları bedenleri sonrada yaşamak istemiyorum diyor üzücü işte kadınlar mutlugu en çok eden varliklar olmasına rağmen kendilerini uzuyorsunuz başka bir şey değil yani

1
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Kadınları mutlu etmek çok kolay, erkeklerde bu konuda becerikli. Sadece kadınlar kendileri ne istediklerini net olarak bilmedikleri için erkekler yorulup salıyor. Tutarlı, kendini ve ne istediğini bilen kadın oranı Türkiye'de %10 civarı falan sanırım.

1
    0 Yorumla
  • Namuscubasi
    Namuscubasi Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Erkeklerin kadınları mutlu etmek gibi bir görevi yok. Mutlu olmak insanın beyniyle alakalıdır. Doyumsuz, şımarık bir kadını ne sexle, ne parayla, ne iltifatla mutlu edemez hiçbir erkek.
    Sizin için askerlik, sınır ötesi harekat, inşaat, ağır işler yapıyoruz. Siz bu erkekleri mutlu etmek için ne yapıyorsunuz sömürmek dışında?

1
    1 Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

Haklısın askerlik yapmiyoruz, ev isleri cocuk doğurmak, büyütmek ilgilenmek çok basit işler.

Yorumla
  • MrsNoOneAndEveryone
    MrsNoOneAndEveryone Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Beklentiler devreye giriyor aslında burada. Kadın erkek farketmeksizin beklenti büyükse ne yaparsanız yapın mutlu olmuyor karşı taraf. Fakat bazı erkekler da fazla umursamaz tabi, değer verdiğini iddia edip çabalamıyorlar. Dildeki davranışa yansımazsa koca bir hiçtir.

2
    1 Yorumla
    • KurtBeyazı
      KurtBeyazı
      +1 yıl

👏👏👏🤛🤜

Yorumla
  • Draculhs
    Draculhs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Günümüzde artık mutluluk etkenleri değişiklik gösteriyor. Kadınları mutlu etmek zor değildir ancak kişisine göre değişir. Bazen de ne yaparsan yap mutlu edemeyebilirsin. Doğru zaman doğru kişi deyimi vardır ya öyle olmalı öteki türlü ağzınla kuş tutsan olmaz

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Önemli olan bence iki tarafın anlamaya çalışması. Anlayış olunca mutluluk geliyor zaten. Kadınlar dolaylı yolu seviyor erkekler kısa yolu. Kadınlar erkeklerin kısa yoluna, erkekler kadınların dolaylı yoluna anlayış gösterebildiğinde iki taraf birbirini gayet mutlu edebilir.

1
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 42
    +1 yıl

ne istediğini bilmeyen birisini mutlu etmek zordur
    ve zeki bir adam hayatındaki kadının ne istediğini bilir..
    bilmiyorsa bir sorun var demektir

1
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Doğru söylüyorsun erkekler beceriksiz tabi ama çoğu da değil

1
    0 Yorumla
  • albydrop
    albydrop Takip Et
    Yoda Yaş: 48
    +1 yıl

Mutluluğu sonuna kadar karşıdan bekleyen birine zaten mutluluk lüks... bir ilişkinde mutluluk iki kişinin ortak çabası ile olur..
    Hanım efendiler kendilerini ilişkideki elmanın yarışı olarak görürse daha mantıklı olur.. sevgi iki bireyin ortak emegidir..
    Instada yapmacık pozlar veren sürekli gelinlik fotosunu paylaşan kiźciklarin hayatta birdefa evlenecem deyipte erkeğin sülalesini sıradan geçirdiği bir muesese değildir...

1
    0 Yorumla
  • ѵαℓεɳƭเɳσ
    ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Karşıt cins neyden mutlu olabileceğini bilse sorun yok. Hemcinsim düz mantıktır fakat durmadan ayarları ile oynanırsa bozuluyor. 🤣🤣🤣 Sonra hemcinsim beceriksiz oluyor. O kadar ayarlarımızla oynamayın madem. 😃 Deneme yanılma varlıklarımıyız biz.

1
    0 Yorumla
  • Halikarnass
    Halikarnass Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Mutlu etme deyimi başlı başına erkeğin ya da kadının görevidir diyemeyiz terazinin iki kefesi gibi olmalı ayrıca mutlu olması için gereken herşeye sahip olduğu halde bir doyumsuzluk var insanlarımızda cinsiyet olayı olduğunu düşünmüyorum...

1
    0 Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Aklını varlıkla bozmuş kadınlar dışında; genel olarak kadınları mutlu etmek çok kolay.

Erkek bunu yapmıyorsa, sevgisine, birlikteliğine ve bunlara verdiği değere bakılmalı.

1
    0 Yorumla
  • Muro8384
    Muro8384 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Kadınları mutlu etmek kolay efendim.. Nefislerini mutmain etmek zordur.. Bu arada nefis derken yanlış anlaşılma olmasın.. Alışveriş, harcama, gibi Durumlarda..

1
    0 Yorumla
  • Kültürlücahill
    Kültürlücahill Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

kadınlar duygusal olduğu için biraz detaycı olmak gerek. biraz ince ruhlu olup sık dokumak gerek. ama erkek biraz kara düzen araba gibidir ne alsan beğenebilir, ne desen mutlu edebilirsin :d

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

İlişkide uyum ve zeka olduğunda, mutlu olmak kaçınılmaz olur.
    Bu zamanda uyumlu bir ilişki yakalamak kolay değil

2
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Ne istediğini bilen bir kadınsa ve erkek kadını tanıyorsa kolay. Ne istediğini kendi bile bilmeyen bir kadın zaten mutlu olamaz

1
    0 Yorumla
  • MrCenGo
    MrCenGo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 91%
    +1 yıl

Kadınlar her zaman daha fazlasını ister. O yüzden kadınları mutlu etmek zordur ama tabii istisnalar kaideyi bozmaz.

1
    0 Yorumla
  • çakıltaşım
    çakıltaşım Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.

Kadını erkeği biliyorum ama doyumsuz ve zor beğenen insanları mutlu etmek zor birde seveni bir tebessüm bile mutlu edebilir.

1
    0 Yorumla
  • cLaNDeSTiNe34
    cLaNDeSTiNe34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

Bir tatlı söz biraz şefkat bir tutam sevgi yarim ölçek anlayış 1 yemek kaşığı ilgi bu kadar basit tarifi

1
    0 Yorumla
  • Cosso22
    Cosso22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 90%
    +1 yıl

Kadınları mutlu etmek kolay ama mutluluğunu sürdürmek zor. Çabuk sıkıldıkları için.

1
    0 Yorumla
  • ѕυrαтѕız_ĸız
    ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Kadınlar çok zor
    Hepsi farklı şeyler istiyor haliyle adamların kafası karışıyo :D

1
    0 Yorumla
  • müzisyen1i
    müzisyen1i Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Neden mutlu etme gibi bir misyon yüklüyorsunuz bize? Mutlu olmak karşılıklıdır.

1
    0 Yorumla
  • geceler_sessiz0606
    geceler_sessiz0606 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Kadınları mutlu zor değil erkekler mutlu olmuyor beceremediğinden

1
    0 Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

İkisi de mutluluğu bulamıyorlar veya beceremiyorlar
    Nadiren var

1
    0 Yorumla
  • mymymy85
    mymymy85 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kendini bile bazen anlamayan birini anlamak ve mutlu etmek çok zor.

1
    0 Yorumla
  • Yamaç355
    Yamaç355 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 90%
    +1 yıl

Zor diye bişey yok imkansız zaman alır ki ben imkansızları daha çok severim

1
    0 Yorumla
  • BunuPalyaçoSöyledi
    BunuPalyaçoSöyledi Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Kadınları mutlu etmek zor ama erkeklerde doyumsuz. Bilemedim.

1
    0 Yorumla
  • okannn_gunnn
    okannn_gunnn Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

kadınları mutlu etmek kolayda mutlu kalmasını sağlamak zor

1
    0 Yorumla
  • Makınelıtufek
    Makınelıtufek Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Dunyanın en zor işi kadını mutlu etmektir cok örneğini gordum bir tanesi de cok acıklı bitti tanıdık mutahit vardı hanımını bir turlu mutlu edemdı en son kadın boşanalım diyince adam cınnet gecırdi ıkısıde mezara

0
    0 Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Selam,

Ben de anlamadım beceriksiz miyim yoksa... 🙄

NEYSE!!! 😏😔

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben küçük şeyde bile mutlu olan biriyim erkekler bunu bile bazen beceremiyo

1
    0 Yorumla
  • Powerby_MusTi
    Powerby_MusTi Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

https://voca.ro/13oraP4yJTWT
    Her hemcisinsinizi kendinize rakip olarak gören insanlarsınız

0
    0 Yorumla
  • Lahmacungibi1i
    Lahmacungibi1i Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.

Kadınlara ne kadar sevgi verirsen ver daha fazlasını istediği için kadınlar aç gözlü

1
    0 Yorumla
  • ÖKKTB311
    ÖKKTB311 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Erkek her türlü sever küçük şeyler le de mutlu olur kadını mutlu etmek zor aç gözlük yapıyor kadın ne yapar san yap kendi istediği

1
    0 Yorumla
  • Conisis94
    Conisis94 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Kadınlar erkekler hakında olumsuz kurguları ne zman bırakırsa sanırım ozman becerikli olurlar heralde kadınlari mutlu etmekte

1
    0 Yorumla
  • karpuzcekirdegi1
    karpuzcekirdegi1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

erkekler beceriksiz :D (tabi bazı kızlar ciddi anlamda zorlar:d)

1
    0 Yorumla
  • Sexonthebeach54
    Sexonthebeach54 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Kadınlar sevdikleri adam yanında her daim mutludurlar.

1
    1 Yorumla
    • Sexonthebeach54
      Sexonthebeach54
      +1 yıl

Merhabalar 🥰🥳

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı.

Kadınları mutlu etmek pek zor

1
    0 Yorumla
  • Yordenisugas
    Yordenisugas Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 91%
    +1 yıl

Erkekleri kadınlara ne yapsan mutlu olmaz aldatır

2
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Zor değil de bünyeler farklı

1
    0 Yorumla
  • İlhann06
    İlhann06 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Galiba ikisinden de var.

1
    0 Yorumla
  • hhsynn84
    hhsynn84 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

bakalim insanlar mutlu olmayi istiyor mu

1
    0 Yorumla
  • _eeMRee_
    _eeMRee_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Son zamanlarda kadınları mutlu etmek çok zor oldu

1
    0 Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Kadınları mutlu etmek daha zor

1
    0 Yorumla
  • suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kadınları mutlu etmek çok kolay hemde çok

1
    0 Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Erkekler beceriksiz ve tembel

1
    0 Yorumla
  • єчєσfthєdrαgσn
    єчєσfthєdrαgσn Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınımı çok mutlu ederim ama bil bakalım ne yok

1
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Kadınlar ne istediğini bilmiyor

1
    0 Yorumla
  • eaakpten856_
    eaakpten856_ Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bence biz beceriksiziz

1
    0 Yorumla
  • KasiKesh u
    KasiKesh Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Bu devirde her ikiside zor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkekler çabuk sıkılıyor

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

erkekler düşüncesiz anlayışsız

1
    0 Yorumla
  • Fefc03
    Fefc03 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Valla parası çok olan erkek için her kadın kolaydır. Istediğini tavlar

0
    0 Yorumla
  • Mustafa7997
    Mustafa7997 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

İnsanlar gereksiz. O kadar.

1
    0 Yorumla
  • reactionbobby
    reactionbobby Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Erkekler mutlu etmek için uğraşmıyor :)

1
    0 Yorumla
  • Miyaff1
    Miyaff1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Suçlu iki taraf

1
    0 Yorumla
  • Relative_Performance
    Relative_Performance Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Kadına göre değişir

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınları mutlu etmek mi zor, yoksa erkekler mi beceriksiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınları mutlu etmek zor mu, yoksa erkekler mi beceriksiz? 42 cevap verildi
Kadınları mutlu etmek gerçekten zor mu, yoksa erkekler mi beceriksiz? 123 cevap verildi
Kadınları mutlu etmek gerçekten zor mu yoksa erkekler mi beceriksiz? 7 cevap verildi
Kadınları mutlu etmek zor mu gerçekten yoksa tamamen erkeklerin beceriksizliği mi? 124 cevap verildi
Kadınları mutlu etmek imkansız mı yoksa erkekler mi beceriksiz? 71 cevap verildi
Kadınları mutlu etmek mi daha zor, erkekleri mi? 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nohut dürüm sever misiniz?
  • Sevgilin için dinini değiştirir misin?
  • İlişkilerde hangisi daha çekici, ne istediğini bilen kadın mı yoksa beklemeyi bilen kadın mı?
  • Renklerle aranız nasıl?
  • Nefret bir renk olsaydı hangi renk olurdu?
  • En son ne zaman birine gerçekten bir şeyler hissettin?
  • Hangi konu seni asla üzemez?
  • Bir kadının vücudu gerçekten bu kadar kusursuz olabilir mi?
  • Sizin de arkadaşlarınız böyle gereksiz dertleri var mı?
  • Adını kalbine yaz beni unutma demek istediğiniz birisi var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨