"Kadınları mutlu etmek neredeyse imkansız" cümlesini erkekler tarafından sık sık duyarız. Peki söylendiği gibi kadınları mutlu etmek gerçekten zor mu yoksa erkekler mi beceriksiz?
Kadınları mutlu etmek zor mu, yoksa erkekler mi beceriksiz?
Kolaydır, küçük şeylerden bile mutlu olurlar, bu algıyı hayatımızda her zaman kullanmalıyız, küçük şeylerden mutlu olamadığımız sürece hayat bizim için çok berbat gelir.
Ben zor olduğunu düşünmüyorum bir kadını bir insanı doğru okursanız ve mutlu etmek isterseniz bu kişi de buna izin verirse... ama işte en büyük sorun burda başlıyor insanlar çaba sarf etmek istemiyor çoğu kez...
Biz kadınlar ufak şeylerden mutlu olabiliriz. Ama hep bir memnuniyetsizlik var nedense hepimizde hep daha iyisi için. Tabiki 5 parmağın 5 i de 1 olmaz ama bizler daha ayrıntıcı varlıklarız erkekler biraz daha düz mantık
hani bir soz vardir kadinlarin onune dunyayida serseniz neden bu tarafa sermedir derler yaaa katiliyorum ona cok dogru bir soz nitekim ewt zordur ne istediklwrini bilmezler ozellikle regl doneminde olabildigince uzak olmak gerek
Kadınları mutlu etmek daha zordur Biz erkeklerin mutlu olduğu şeyler neredeyse aşağı yukarı aynıdır. Ama kadınların çok karmakarışık Neyi sevip sevmediklerini bilmek bile uzun zaman alabilir
Bence hiç te zor değil kadın ruhunu anlamak mesele kadınlar bir gül'e bile mutlu oluyorlar bu kadar nazik ince ve zarif çiçekleri mutlu etmek en kolayı