Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Genelleme yapmak çok doğru değil, cinsiyet olarak aynı olsalarda davranışlar tamamen farklı ve uyumsuz.
Asıl soru eşinizi, sevgilinizi ya da partnerinizi mutlu etmek imkansızmı olsaydı daha reel bir soru olurdu.
İç dünyasına girdiğiniz ve denklemleri çözmeye başladığınız zaman mutlu edebilirsiniz.
Aurasını okuduktan sonra mutlu edebilirsiniz,
Onun mutluluğundan haz duyuyorsanız mutlu edebilirsiniz,
Verdiğiniz değer, onun değerden algıladığı sınırlar içerisindeyse mutlu edebilirsiniz,
Çok nesnel bir karakter ise bir şeyler alarak mutlu edebilirsiniz,
Çok spiritüel bir karakter ise onunla rezonansa girip mutlu edebilirsiniz,
Örnekler çoğaltılabilir. Sorunun genel cevabı ise erkeklere bağlıdır. Bir enstruman çalabiliyorsan mutlu etme şansın artar, tek yönlü bir kişilik değilsindir çünki. Yemeğini yavaş yavaş yiyorsan da mutlu etme şansın artar. Aldığın lezzeti zamana yayıp bir anda tüketmediğini gören kadın sana mutlu etme şansı da tanır.
Kadının gözlerinden yaş gelinceye kadar onu güldürebiliyorsan gene mutlu edebilirsin, çünki neşenin kapılarını açmaya başlamış olursun. Son olarak bir kadına neşe verebiliyorsan bir daha mutsuzluğun adı bile geçmez.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden kadınları mutlu etmek erkeklere, erkekleri mutlu etmekte kadılara kalmış gibi konuşuyoruz?
Herkes kendini mutlu edebilmeyi öğrense zaten kimsenin kimseye ihtiyacı kalmaz 👽00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafında beceriksizine denk gelirseniz o ilişkiden cacık olmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Erkekler beceriksiz. Kadın dilinden anlamıyorlar daha doğrusu anlamak istemiyorlar.
10 YorumlaBence zor değil fakat bu hem erkekle hem de kadınla alakalı bir durum. Erkek beceriksiz olursa olmaz ya da kadının beklentisi yükseklerdeyse o zaman da olmaz. İlişkide uyum diye buna diyoruz zaten. Erkeğin becerisiyle kadının beklentileri eşit seviyelerde olmalı.
20 YorumlaErkeklerin cogu beceriksiz degil kendinin isteklerinin pesinde kadinin ufacik birseyden mutulu olabilceklerini gormezden gelmelsrinden kaynakli kadin halbuki bir kirilgan çicek ufacik sevgi ve kuçucuk beklenmeyen suprizlerle mutlu olabilecekken erkekler bunu basaramayan hatta dusunemeyen malesef çoğu bencil varliklar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bence erkekler beceriksiz evet ama bazı durumlarda var bazı kadınlarda yüksekte görüyor onları zaten mutlu edemezsin ama normel bir evlilikte hiç birşeyde birşey yokken durduk yere küçük bir çikolata alıp bile gitsen kadın mutlu olur ama bununla mutlu olmayan kadın da fazla yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMalesef erkeklerımızın%90 kadının hıc bir derdinden anlamaz tabi bazı kadınlarıda mutlu etmek cok zordur onlar mutlu olmanın yolunu bulur kimseninde ruhu duymaz 🙂🙂bazı kadınlar ne alaka der şunu bilin kocanın mutlu edemediği kadın sinir hastası olur tıbben araştrılmış 🙂🙂
10 Yorumla
+1 yılİmkansız değil ama kadınlar insanın en baskın özelliği olan yetinmemeyi çok daha fazla yaşıyor. Erkek de hep daha fazlasını yapmayı bilmediğinden kadın doyumsuz damgası yiyiyor, erkek de odun. Aslında varoluşsal bir sıkıntı mevcut ve orta noktayı bulamıyor partnerler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Bir kadını mutlu etmek o kadar da zor değil, çünkü çok şey istemez bir kadın. Onu gülümsetebilmek için pahalı hediyelere ihtiyacın yok aslında. Ona kendini hediye et, ona ait olduğunu hissettir… Biraz ilgi göster, onu sevdiğini söyle, kendini değerli ve özel hissetmesini sağla yeter.
Çünkü bir kadını fethetmek, ona teslim olmaktan geçer…10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hiç de değil. ilgi, sevgi, alaka, hediye, vakit ayırmak,özel günleri hatırlamak, alışverişe gitmek, mesajlara anında cevap vermek, günde birkaç kez aramak, dinlemek, herdediğini yapmak (yaparsan ne biçim erkeksin biraz sert ol) yapmazsan hödük kaba olursun (hangisini yapalım bilemedik)... Zor değil ya çok kolay
10 Yorumla
+1 yılHiç mütevazı olmanın faydasını göremedik evet aynen beni mutlu etmek zor 😎 Tatminsiz bir insanım ötesi yok belki de.. 🖕Keyifli geceler..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar denklem gibidir aslında... zor gibi görünen ama çözülmesi kolay... çözdükten sonra iş kolay... kendi adıma beni mutlu etmek hiçte imkansız değil. hiç bir kadınında imkansız olduğunu düşünmüyorum. denklemi çözün rahat edin derim ben❤❤❤
40 Yorumla Imkansiz degil ama stratejik davranicaksin. Ne veriyosan bir anda degil, azar azar vericeksin. Kadinlar bundan anliyo. Yaa aslinda onlar hic bisiden anlamiyo hic yormayin kendinizi bosuna. Hic bi zmn doyurmazsiniz onlari.
416 Yorumla- +1 yıl
Yuuuuuhhh 😂😂😂😂
- +1 yıl
Mimarı benim diye gelipte burda bukadar erkeğin içinde bizi göm dediğimi hatırlamıyorum😂😂😂 sana baştan ders vermem gerekiyo anladım.
- +1 yıl
O şapkayı geri tak kafana gommus bizi😂
- +1 yıl
Ahahha siz gariban?
- +1 yıl
Peki iyi geceler
- +1 yıl
Yani isterseniz yazın okurum
- +1 yıl
Adam çöpte Alaattinin sihirli lambasını bulmuş. Lambayi okşamış patt cin cıkmış. Cin demiş dile benden ne dilersen.
Adam bana yaşadığım ülkeden denizlerin uzerinden bir yol yap amerikaya son model bir arabayla gideyim demiş. Cin ya ben seni uçan halı ile gonderirim boş ver yolu demiş.
Adam tamam o zaman bana kadınları anlamanın yolu öğret demiş.
Cin hiç düşünmeden yahu sen şu gideceğin yol kaç şeritli olsun onu söyle demiş.
Kadinlari anlamak ABD burdan yol yapmaktan zor😄😄 - +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılBir ilişkide kadının tatmin olması için duygusal, fiziksel ve ruhsal pek çok ihtiyacının karşılanması gerekir.
Oysa hiç bir erkek bu ihtiyaçların tümünü tek başına karşılayamaz. Bu durumda kadın ya kendisine sunulanla yetinerek mutlu olmaya çalışır veya eksikliğini hissettiği şeyler sebebiyle mutsuz bir ilişki yürütür.
Ya da eksikliğini hissettiği her duyguyu farklı zamanlarda farklı kişilerden alarak mutlu olur...00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Doğru birliktelikler olmayınca birbirlerini mutlu edemiyorlar bu kadar basit erkekler veya kizlar diye ayirmamak lazim kızların da erkekleri mutlu edemedigi çok oluyor kızlara beceriksiz mi demeliyiz bu durumda?
10 Yorumla
+1 yılHayatta beceriksiz kadınlarda çıkabiliyor , burada her iki cinsin nelerden haz aldıkları ve doydukları önemli , mutluluğu nelerden alabiliyorlar? Bunları bir birleriyle paylaşanilirlerse , bir nirlierini mutlu etmekte o kadar zor olmasa gerek.
10 Yorumla
+1 yılİki kişide birbirini gerçekten seviyorsa bence o kadar da zor değil ancak kadınlar gül gidibidir elbet ne kadar zarif ve güzel olsalarda dikenleri vardır erkekler de o yüzden iyi bir bahçıvan gibi olmalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İmkansız mı biz kadınlar ilgiden, değer görmekten mutlu oluruz. Erkekler kadını nasıl mutlu edeceğini bilmiyor. Bellemişler kadınlar para ister bilmem mutlu olmazlar. Sen sahiplen koru, değer göster omuz ver. Bak bakalım o kadın nasıl mutlu oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Olaya kadın olarak bakmamak gerek ki kadınlar biraz çoğunlukta olsalar da , mutlu olmak ya da etmek karşılıklı örülen bir duvardır temelinde elinde olanı yeterli bulmak mutluluğun başlangıcıdır başkasına göre değil kendin olarak yaşamak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaıdnların istekleri bitmiyor mesela x bir kadına sorsan diyeceği şey ilgi istiyoruz şefkat istiyoruz sevgi istiyoruz derler, bunu veren erkeklerden daha fazla ilgi isterler ardından verilen ilgiden bunalırlar. Maddiyat kısmına değinmiyorum bile
10 Yorumla Kendi adıma konuşacak olursam beni mutlu etmek çok kolay olduğu için beni mutlu edemeyecek erkek beceriksizdir ya da sevmiyordur bence 😂😂
30 Yorumlaara sıra mesajları açıyorum ne yazıyor diye bakıyorum.. yazan kişiye bakıyorum sevgilim yok diyor ama bir kadına nasıl hitap edilmesi gerekir haberi yok. bu becerisizlikten başka birşey değil
10 YorumlaNeden imkansiz olsun ki bazen bi tatli söz bazen bir cicek tabi kadinin beklentisine de bagli kimide daha pahali seylerle mutlu olur buda imkan meselesi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Doyumsuz kadınlar ile sorumsuz-sabırsız erkekleri bir kenara koyarsak neden imkansız olsun?
Bazen mutluluk demli iki bardak çayı paylaşarak bile sağlanabilir :)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok küçük şeylerden mutlu olan biriyim beni görmeye elinizde bir liralık tokayla bile gelseniz yeter, gel gelelim bazıların çita çok yüksek 😅😊
21 Yorumla- +1 yıl
Tam aradığım😍
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aslında basit ama zor olan o basit i yapabilmek..
Kadınlar can ya ne onlarsız ne onlarla.. olunmuyor..10 Yorumla
+1 yılBence mutlu etmek çok kolay. Bir çiçekle 🌹 mutlu ediliyor.
bir çikolatayla 🍫
Kadınlar olmasaydı dünya çekilmezdi. İyiki varlar14 Yorumla- +1 yıl
Valla kimse o çiçek cikolatayla mutlu olan kaçırma derim sıkı tut😂😂😂
- +1 yıl
@lotus-patra o kişi onlardan daha fazlasına sahip. Sıkı tutmama gerek yok. 🖖
- +1 yıl
O zaman o seni sıkı tutsun🤗🤗
- +1 yıl
@lotus-patra 👍🤝🍫
+1 yılKadınları mutlu etmek çok kolaydır
Beceriksiz birileri varsa onlar da yanlış insanlarda mutluluğu arayan kadınlardır10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları becerıksız bazıları zeki cok fazla sey yapmayı bıldıgı halde yapmak her kadının hakedeceği bır durum değil cok sey yapıp azalttıgında gene eleştiri alıcaksın dunya sadece kadınların etrafında donmuyor hersey dengelı olmalı
10 Yorumla
+1 yılBöyle genellemeler yapılmamalı. Her şahıs kendine öZgüdür, kadını erkeği yok bunun
20 Yorumla
+1 yılkadinlar bi iltifata bile aksama kadar mutlu olur erkekler beceriksiz
20 Yorumla
+1 yılSizi mutlu etmek imkansiz dagi delsen niue onu deldin o dağı bana reva mi goreun diyeceksiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda bazı erkeklerin gerçekten beceriksiz oldukları kanaatindeyim
10 Yorumla
+1 yılBen elimden geleni yapsam bile kadını mutlu edemem. Beni kimse sevmez.
10 Yorumla
+1 yılEvet ya bu erkekler çok beceriksiz beni olay görüyorlar halbuki çok kolayım
10 Yorumla
+1 yılİmkansız değil ama biraz emek gerekiyor. Erkekte buna katlanamıyor o yüzden oluyor.
10 Yorumlaher insanı mutlu etmek kolaydır. Yeterki karşılıklı değer verilsin birbirine.
10 YorumlaErkekler beceriksiz yoksa bir kadının nasıl mutlu edileceği belli
11 YorumlaDoğaçlama yapabilen için imkansız değildir para ile mutluluk bazen olamaya biliyor.
10 YorumlaKadınlar beceriksiz. Sevmeyecek adam için çırpınıp duruyorlar
10 Yorumla
+1 yılAslında bizi mutlu etmek çok kolay ama hayatımızdaki doğru kişiye
10 Yorumla
+1 yılBasit aslında ama bu kişiden kişiye değişir tabi, herkesin istekleri ve beklentileri farklı çünkü.
10 Yorumla
+1 yılDünyayı kadınların önüne ser, niye şu tarafa sermedin der
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zor mutlu etmek illaki bir şey buluruz erkekleri bunaltmak için
41 Yorumla
+1 yılKadınını mutlu etmek isteyen erkeğin göstermiş olduğu ilgi ve sahiplenme, kadının mutluluğunu sıradanlaştırıyor.
Sonrasında ilişkileri monotonlaştırıp erkeğin mutlu etme çabalarını köreltiyor.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler vasifiyetsiz haysiyetsiz şerefsiz beceriksiz
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 sus pis..
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 küfretmek günah mı
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 özür dilerim abim Bi daha olmaz gel öpeyim
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 😘💋
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 barışmak amacıyla saf.. Tamam tokalaşslım
Erkekler beceriklide çabuk sıkılıyorlar sonrada işlerine gelmeyip odunacbağlıyorlar
00 YorumlaKadınları mutlu etmek zor değil kadınlar ne istediğini bilmiyor genelde
00 Yorumla
+1 yılKadınlar kolaylıkla mutlu olur ama anlamıyor karşımızdaki ayılar
33 Yorumla- +1 yıl
Para değildir mutlulupun anahtarı
Gizli Üye(25-29)+1 yılpeki sizde abi erkekler şöyle ya erkekler böyle ya diyerek sürekli aynı basmakalıp cümleleri kullanarak bizi küçük düşüreceğiniz mi düşünüyorsunuz? gerçekten komiksiniz şu yazdıklarınıza 13 yaşındaki ergenler bile gülüyor :D
10 YorumlaValla kadına göre değişir bana hatun demesi bile mutlu eder ama demiyo oda öyle Bi şrfsiz işte
20 Yorumlakesinlikse sadece sevgi ve saygı görmek istiyoruz ama işlerine gelince bu şekilde davranıyorlar
20 Yorumla
+1 yılMuhtemelen beceriksizlik.
10 Yorumlaerkeklerin beceriksizliği.
10 Yorumla
+1 yılKadınları mutlu edersin gider başka erkeklerle yatar başıma gelmedi ama kadınlara zerre guvenmem
10 Yorumla
+1 yıldogru erkek dogru kadini mutlu edebilir de herkes yanlis seviyor ve dogru zannediyor
10 Yorumla
+1 yılİmkansız değil de zor diyelim beklentiler yüksek olabiliyor
10 Yorumlaerkekler beceriksiz değil dostum kadınlar çok şey istiyor hsjcjsjcjjdsjdj
10 YorumlaTamam bu kadar şikayetciyseniz lezbiyen olun ne demeli yani
10 Yorumla
+1 yılbana beceriksiz diyen birini haberi olmadan terk ederim üslubundan ötürü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Yatakta iyi basarsan olay tamamdır..
12 Yorumla- +1 yıl
Sana yakışır bir görüş olmadi sanki
- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınları mutlu etmek gerçekten imkansız mı yoksa erkekler mi beceriksiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım