Kimi zaman yeni insanlar tanımak insana iyi geldiği söylense de bana göre yorucu geliyor.
Sizlere yeni bir insan tanımak nasıl geliyor?

Kimi zaman yeni insanlar tanımak insana iyi geldiği söylense de bana göre yorucu geliyor.
Sizlere yeni bir insan tanımak nasıl geliyor?

Yeni insanlar tanımak tek başına “yorar” ya da “iyi hissettirir” diye net bir şeye indirgenmez; duruma ve kişiye göre değişir. Bazen yeni insanlarla tanışmak heyecan verici olur, farklı bakış açıları görmek iyi hissettirir ve insanın enerjisini artırabilir. Özellikle sohbet akıcıysa ve karşılıklı uyum varsa keyifli bir süreç olur. Ama bazen de sosyal enerji gerektirdiği için yorucu olabilir. Özellikle çok konuşma, kendini anlatma ya da karşı tarafı çözmeye çalışma süreci uzadığında insan biraz mental olarak yorulabilir. Yani kısaca: doğru kişilerle iyi hissettirir, yanlış ya da zorlayıcı ortamda yorabilir.
Duruma göre değişir ama genelde dozunda olunca iyi hissettirir. Yeni insanlar tanımak farklı bakış açıları görmek açısından güzel ama çok sık ve yoğun olunca da biraz yorabiliyor. Yani denge olunca keyifli, abartınca yorucu oluyor.
Hayir beni yormaz. Karsimdaki insanın doğru insan olacağına inancim varsa beni yormaz.
Diger türlüsu yorucu olur gerekte yok zaten.
Hayatimda huzur istiyorum, mutsuz olacağım insanları tanımak yorar.
Yorucu tabi ki tanımak, tanışmak iyi ama uzun vadeli ya da kısa vadeli ne olursa olsun hep sonuc belli kendine uyan bir insan bulmak zor zaten 😮💨
Bana da çoğu zaman yorucu geliyor aslında 😅 Özellikle kalabalık ortamda, herkesle ayrı ayrı tanış falan… Sonra eve gelince şarjım bitmiş gibi hissediyorum 🔋 Ama arada gerçekten kafa yapımın tuttuğu biri denk gelirse, işte o zaman bütün yorgunluğa değiyor. Yani sorun sende değil, sürekli sosyallik sevmemekte 😉
Cevap
6Cevap
Kafam kaldırmıyor djdj
Az ve öz iyidir
Tanımak istiyorum. Gezmek istiyorum. Yaşamak istiyorum. 🤭
İyi gelmiyor yorucu
Aferin
Söz var icraat yok
Kafa dengi bir insansa memnun olurum
Şu an için gerek yok yeni insanlara, etrafımdakiler yeterde artar bile
Hayatımda yeterince insan var ve artık yorduğunu fark ettim
Hiç tanıyasım gelmiyor