Yormaz, aksine hoşuma gider. Sonuçta her yeni insan her yeni olaylar başlangıcı demektir ve yeni şeyler daima ilgimi çeker. Sadece dönem dönem yeni insanlara kendimi kapalı hissederim ama bu geçince gayet sicagimdir.
Bakış açımın uyuştuğu ve ortak fikirlere sahip olduğum insanları tanımak bana kendimi iyi hissettirir. Bir de bana bir şey katacağına inandığım insanlarla sohbet etmeyi severim.
Nasil biri olduğuna bağlı bazısı iyi geliyor özelliklede Dini ilmi yüksek olanlar hem sohbet etmesi güzel oluyor hemde birseyler öğreniyorum Cahil tuttugu siyaset tarikat vs bağımlısı sadece kendikini dogry güzel bilen tek bir bakış açısına sahip insanlarsa fazlasıyla yoruyor
Yorucu. Hep aynı klişe başlangıçlar falan. Hayatımızın her döneminde bu kısır döngüyü yaşamak zorunda kalırız bu yüzden en iyisi yalnız takılmak. 1 kişi dışında yakın arkadaşım yok, kafam rahat.
"Az insan com huzur" Hayat felsefem, hele bu zamanda yeni insan tanımaya hep korkar oldum o yüzden nerde çokluk orda b*kluk olmasın diye yeni insan tanımak istemiyorum
Uzun zamandır yeni insan tanımıyorum tanıcağıma değiceğini de düşünmüyorum menfaatlari sağolsun.. Ama çok insan tanırsan yorulursun elbet ne kadar az o kadar iyi.
Yeni insan tanımam genelde. Oturup eğlenceli ve gulebilecegim muhabbetler ederim orda oylece kalir o kişi muhabbetlik olarak. 2 senedir kimseyi hayatıma almıyorum kafalar misss