ՏҽӀɑʍՏ ♡
İşin yoksa sevdiği rengi, tuttuğu takımı, çayını kaç şekerli içiyor falanıma filan ezberle 😏

ՏҽӀɑʍՏ ♡
İşin yoksa sevdiği rengi, tuttuğu takımı, çayını kaç şekerli içiyor falanıma filan ezberle 😏

Gençken heyecanlandırıyordu. Artık yoruyor zaten uzun sürmüyor. Yeni nesil insanlar kibirli, egolu, empatiden yoksun olduğu için tek olmak daha sağlıklı. Modern dünyanın evliliğe uyumsuz olduğu neredeyse her iki çiftten birinin boşanması açık göstergedir.
Bazen heyecanlandırıyor, ama çoğu zaman daha çok yoruyor. Eskiden biriyle tanışacağımda içimde kıpırtılar olurdu, tanımadığım bir dünyayı keşfetmek gibi gelirdi. Şimdi ise temkinli olmayı öğrenmiş bir kalbin içindeyim. Kimseye ön yargıyla yaklaşmıyorum ama artık hemen de açılmıyorum. Çünkü her tanışma, her merhaba bir ihtimaldir ve ihtimaller kadar yorgunluğum var üzerimde. İnsanları dinlemeyi hâlâ seviyorum ama anlatmak konusunda eskisi kadar hevesli değilim. Yeni biri demek, bir parça kendinden veriyorsun demek… ve artık neyi, kime verdiğimi çok daha fazla düşünüyorum.
Sen biraz dinlen
Evet 🙄
Bu soru aslında insanın sosyal enerjisini ve ruh hâlini çok net ortaya çıkarıyor. Bazen yeni insanlarla tanışmak, merak ve umut hissi verdiği için heyecanlandırabilir. Yeni hikâyeler dinlemek. Farklı düşünce biçimlerini görmek. Hayata yeni bir renk katmak. Ama diğer yandan, özellikle kırgınlıklar ve hayal kırıklıkları birikmişse veya insanın sosyal enerjisi düşükse, bu süreç yorucu olabilir. Çünkü. İlk başta kendini tanıtmak ve karşı tarafı tanımak çaba ister. Beklentilerle gerçekler bazen uyuşmaz. İnsan “ya yine olmazsa” kaygısı yaşayabilir.
Heyecan duyabilen biri değilim çok zor yakalarım o enerjiyi ben genelde insan tanırken biraz hevessiz oluyorum ve anında soğuyan bir yapım var.
Heyecanını kaybetme 🌸
https://m.youtube.com/watch?v=n1x3PgJR13c
Kaybettim artık çok geç 😅
🥹🥹
Güzel şarkı değil mi ball
Güzel 👌
Yeni insanlarla tanışmak, enerjini alıyorsa doğal. Yaş ilerledikçe dostluklarda kaliteyi seçiyorsun. Öyle senin tabirinle "falanıma filan ezberlemek" baya mesai gerektiriyor 😄. Eğer tanıştığın kişiler sana enerji katıyorsa hâlâ heyecanlanabilirsin, yoksa yorulman çok normal! Kendine sınırlar koy ve seçici ol. Unutma, huzur her şeyden değerli! 🌸✨
Aldanırımmmm sana aldanırım canım sjfj
Cevap
56Cevap
Yeni insanlarla tanışmayı severim ama aklımda tutmaya çalışmam kaldığı kadar yeterli
Odun sndjs
Hayatıma 3 yıldır yeni insan almıyorum ve yeni hiç kimseyi tanımak istemiyorum. Böyle kafam çok rahat...
Hala heyecanlı aslında ama bazen sıkılıyorum da. Sanırım o kişiden aldığım enerjiye göre değişiyor bu
İlk başta heyecanlandırıyo ama ama bazılarında hemen tüketiyorlae o heyecanı bazıları
İnsanlarla tanışmayı hevesli değilim
Eskiden her tanisma bir umutla baslardi simdi ise beklentisizlikle. cunku zamanla ogrendim ki insanlar genelde seni duymaya degil sadece konusmqya geliyor o yuzden artik birini tanimaktan cok kendimi anlatmaya yoruluyorum heyecan hala var ama eskisi gibi kolay guvenemiyorum kimseye
Aynı noktadayız 🍃
🌸💕
Ben daha soguk biri oldugum icin bazen zorlanirim. Bazen yeni insanlar beni cok zorluyor. Bir keresinde insanlarin yanina gittim ve onlarla konustum, ondan sonra fark ettim ki beni aralarina almak istemediler. Bu olay beni biraz geri cekti yeni insanlar ile tanismaktan. Bu olaydan oturu heyecenlanabilirim.
Bu boş yaşamı anlamlı kılan alkol dışındaki tek detay yeni insanlar tanımak olabilir. Heyecanlandırmasa da, vakit kaybı olmadığına inandığım bir aktivite olarak görüyorum :d
Vay pe
Şu an tatildeyim 🌴🏖️ bugün ogrendigimi yarın unutuyorum heyecanım denize karşı Güneş batımı :)))
Keyifli tatiller ☀️
🌸🍃
Aşırı yoruluyorum yaa, omzumda bir yük oluyor adeta.
Yeni biriyle tanış, onu dinle, sonra fıss çıksın. Üstüne bir de zaman kaybı oluyor.
😒 hiç heves kalmadı
Hevesimizi, heyecanımızı tüketitiler zalimler 😂
😅😅
yeni insanlarla tanışmaya açığım ama bazen gerçekten yorucu oluyor her şeye sıfırdan başlamak, muhabbet açma çabası falan aman hiç uğraşamam
Muhabbet açma çabasına erkekler girmeli djfj
bence de ama karşıdaki muhabbet açmayınca ben zorunluluk hissediyorum, öyle de bir yere kadar gidiyor zaten sabır var bizde de
Haklısın çilekcim
tşkürr 🌸 ceylan gibisin sen de maşallah abla
Ceylan gibisin de hoşmuş, hemcins lolita iltifatı da bir başka oluyor 🌸🍃
ahaha teşekkür ederim iyi geceler 💞💐
🩷
Cidden bunları ezberlemek mi gerekiyor… Asla aklımda tutamam… Ben o yüzden kimseyle yapamıyorum sanırım…
Yanii hoşlandığın biriyse ezberliyorsun zaten
Bugün çok karamsarsın 🙄
Dobarlan ellammmm
Derhal djdj
Eğer merak ediyorsam o kişiyi heyecanlandırır. Öyle her şeyini de ezberlemem. Bariz bir şekilde TUTKULU olduğu değerlerine gerekli hassasiyeti gösteririm o kadar. Ben yapay zeka değilim sonuçta ; Her söyleneni kaydedemem :D
O kadar yoruldum ki yeni bir insan tanımaya takatim kalmamış gibi.
Noldu bu gençlere 🙄
Bilmiyom abla çok yordular bizi
Yapmayın kuzum her anın tadını çıkarın
Heyecanlanıyorum ben ya bi panik oluyorum elim ayağım titriyo 🤪 sjdhdj
İnanmam djdj
Şimdi inanasım tuttu jsdjs
Mışşş gibi yapamam 😒 inanacam sana sjfjs
Oh çok şükür djdjsk
Kimi zaman yeni hikayeler, farklı bakış açıları keşfetmek güzel geliyor; ama bazen de sürekli yeni insanlara uyum sağlamak ve enerji harcamak yorucu olabiliyor. Sanırım bu, kişinin ruh haline ve o anki sosyal ihtiyacına bağlı.
Başta heyecanlı geliyor belki ama bende az önce araba kullanırken bunu düşünüyordum gelde yine yeniden başla osu busu ya terslik olucak sonra b. oka saracak tekrar aynı filmi baştan yaşamak zor geliyor.
Heyecandan elim ayağım titriyor ne güzel bişi kötümüküü
Kalbin dayanmaz
Olsundu be iyi insandın
Kıymalı mı olacak
esasında belli bir doyumdan sonra yeni birileri ile tanışmak külfet geliyor yalan değil.. yeni yeniden dene dene gör ki altından ne çıkacak belirsizliklerle dolu macera :)
Eskiden çok heyecan verici bir şeydi.
Şimdilerde ise yorucu olmaya başladı. Yine de bazı insanlar o heyecanı verebiliyor. Önemli olan onlara denk gelebilmek aslında.
Yeni insanlarla tanışmak istemiyorum tadıklarımız yetide arttı yeni pişmanlıklar biriktirmeye gerek yok. İnsanlar menfaat ve çıkarları doğrultusunda hareket eden varlıklar...
Eskisi kadar yeni birini tanımıyorum. Sadece iş amacli oda zaten selam jelamdan ibaret. Yormuyor da zaten ama tanımam gibi amacım da olmuyor gibi.
Yorduğunu hissediyorum artık, yeniden birini tanı kendini tanıt falan. Direkt kafa dengi olabileceğim insanla muhabbetin içinde bulmak istiyorum kendimi
Kolayca heyecan duyan biri değilim.. ne benim tanımaya mecalim var ne de insanların benim mızmız hâllerimi çekmeye sabrı
Ne amaçla tanışıyorum aslında bu önemli, çok kişiyle tanışıyorum ama masumiyetle, ilişki anlamında değil yoksa o işler yormaya başladı
Yeni insanlarla tanışmak her zaman hoşuma gitmiştir
Fakat canım isterse aklımda tutarım
Canım istemezse tutmam😂
Ya ben öyle kolay kolay heyecanlanan bir insan değilim. Ancak o farklı ve güze bir enerjim alırsam heyecan yaşayabilirim.
Bunları ılgını ceken senı heycanlandıran kişininde senın icin heycanlanıp senınle ılgılendıgı noktada keyıfle yapıldıgını dusunuyorum
Kafamın içi yeteri kadar dolu uğraşamam
Benim de
Yoruyor. Yeni insan (iş için hariç) istemiyorum.
ben heyacanlanıyorum demekki yaşam sevincim tam :)
@MaviHayal99 kan damarda akacak aga
Biraz üşeniyorum açıkçası yeni insan tanımaya o konuda yorgun gibiyim.
Her insan yeni bir macera ama dozu önemli tanışsam bile 7/24 konuşamam
Genelde yeni tanıştığım kişiyi gözlemlerim. Çünkü insanlar beni hiçbir zaman yanıltmadı
Belli bi kotam var mevcut olanlarla gece gündüz konuşuyorsam yenisini kafam çekmez
Nötr ya. Herkes sanki aynı gibi geliyor pek bir şey hissedemiyorum.
Yeni kan her daim dinç tutar amma yormasın beni yaşadıklarıyla.
Yeni insanlarla tanışmak beni yoruyor o yüzden çok fazla kişiyle muhatap olmuyorum
Selam diyolar atıyorum bende selam yazıyorum sonra nerelisin diyolar görüldü oluyo nie görüldü diyolar onada görüldü atıyorım
İnsta full böyle djdjsj
Yorar ya her türlü. Bir süre sonra yeni yeni arkadaşlar edinirken bile böyle bir bunalıyorum.
Hayir istemiyorum artik. Var olanlarla ölmek daha cazip
İkiside oluyor kişiye göre bazı insanlar yormuyor.
Tanışmak yoruyor, heyecanlanacağım bir durumum kalmadı.
Güzel oluyor. Gırgır şamata yapıp kaynaşıyoruz
Valla insan insanlığını yapıyor heycan felan yok 😄
İlk başta yorar sonra kişiye göre heyecanlandırır beni
Kaybetme kaygısı ile karışık bir heyecan hâkim oluyor genellikle
İll 5 dakika heyecan sonra heyecan mı sıkıcı mı belli oluyor
İnsanlar soğudum ama bu haberleri kim görse soğur çok sosyal de değilim o da yaramıyor:(
Daha gençsin ne soğuması kız bu yaşta
29 yaşındayım hiç sosyal biri olmadım. Haberler youtube açtıkça kahrediyor.
İzleme..
İyi bir enerji alıyorsam beni heyecanlandırıyor.
ben tanışmak değil ... istiyorum dermişim cjsjcjdm yoruyor artık evet tanışmak, nokta atışı tanışmalar ile hayatıma iyilik katacak insanlar istiyorum
Aslında karşımdaki kişiye bağlı. O heyecanlı ve enerjili biriyse beni de heyecanlandırır ve hoşuma gider. Onun haricinde birisiyle tanışmak istemem.
Tiksinti duyuyorum artik biri yazsa kufur edip gondercem o derece
Tanışacağım kişileri ben seçerim, onlar da yormazlar beni heralde.
Enerjimi emmeyen biriyse gayet hoşuma gider knk
Heyecanlandırır ama insan yok
Herkes bıkmış vaziyette
Nedense sadece bayanlarla tanışmak istiyorum buda beni aslında rahatsız ediyor, acaba bir sıkıntı var mı diye düşünüyorum
Yok be uğraşamam kimseyle
Tanışmak seni uğraştırıyor mu djdj
Ben sonuc odaklı bir adamım 😂😂😂😂
Uğraşmadan istediğin sonucu elde edemezsin 😅
Orası öyle tabiki mecbur çocukluğuna inicez sorgu sual
Sen hangi manada yazdın onu
Buna istinaden
Anladım
Hayatıma heycan katıyorlar kadın sjshsjsj
Woow kimler djdj
☺️♥️
Heyecanım bir kişiye saklı değilse tabii ki 🤯
Tamam itiraf ediyorum bu güzeldi
Bizde deriniz şeyapma
youtube.com/shorts/2X4Q1A6ObtY?si=NwTP-FuEuTCxJxP9
Her şeyi çözmüşün hemen reis jsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?