Selamlar... Kendinizi tanıtmak, yaşadıklarınızı anlatmak bana aşırı yorucu gelmeye başladı, size de oluyor mu?

Selamlar... Kendinizi tanıtmak, yaşadıklarınızı anlatmak bana aşırı yorucu gelmeye başladı, size de oluyor mu?
Yeni insanlarla tanışıp hayatıma sokmayı çok sevmiyorum. Dediğin gibi fazlasıyla yorucu geliyor. Hepsi bir süreç. Tanış, kendini anlat, o anlatsın daha sonra enerjin tutarsa güvenilir mi hayatının ne kadarını ona açabilirsin ölç, tart, biç hepsi cidden çok sıkıcı.
Yok hayır yorucu veya zor gelmiyor. Ben seviyorum yeni insanlarla tanışmayı, dostluk kurmayı, farklı hayat hikayelerini duymayı, dinlemeyi hepsini seviyorum🥳🥳☺️
Çalışmakta olduğum fakültede yeni öğrencileri tanımak oldukça yorsa da, aşk veya başka konularda yeni birileriyle tanışmak nedense yormuyor. Arkadaş çevrem kısıtlı ve aşka henüz yeni adım atmak üzereyim.
Bana yorucu gelmiyor ama zaten yeni insanları tanımak gibi bir amacım yok. genelde kimseye güvenmediğim için de pek yeni birisi ile tanışmak arkadaş olmak istemiyorum.
Cevap
9Cevap
Bundan sonra yeni tanıyacağım insanların beni yormaması için yurtdışındaki insanlar olması gerekiyor başkasına tahammülüm yok hiç.
Yeni insanlar tanımaya gerek yok zaten ya en azından şimdilik.
Az olsun öz olsun.
Yorucu ama tanışıyorum bir şekilde ama bu gidişle hiç gücüm kalmayacak gibi görünüyor
Elimde olan bir şey değil zaten, azaldı yani😅. Sadece güveniyorum birisine öyle tanışıyoruz falan anlatıyorum kendimi az buçuk. Ama bakıyorum çoğu kişi gitmiş hayatımdan. Hiç bı daha anlatasim gelmiyor diğer kişilere. Dediğim gibi yok oldu olacak zaten o tanitma durumu da kendimi.
Neden anlattım ki olayı olmuyor pek, sadece o kadar emek veriyorsun zaman harcıyorsun ve boşa gidiyor her şey. Tüm emekler, hayaller vs. boşa gidiyor.
Tanımamayj tercih ediyorum sırf bu yüzden sevgili bile yapmıyorum yeni birine kendimi tanıtmak işkencs
Benım ıhtıuacım var yenı cevre yenı ınsanlar eskiler yordu asıl
Herkese herşeyi anlatmak zorunda değilsin. Ne kadarı görmüyorsa o kadar anlat..
Sevmiyorum yeni insanlarla tanışmayı. Enerjim pek uymuyor.
Ben insanlarla tanışmayı seviyorum ama hepsine içimi dökmem tabii
Az öz insan kalsın yeterli. Fazlasını tanımaya gerek yok.
Herkes birbirinin kopyası olmaya başladığından sanırım ✔️
Koreliyse beni yormaz
Çokk ama seviyorum yeni insanlar tanımayı
ilişki bakımından öyle diğer türlü gelmiyor
Çok… Başa sarıp sarıp kendini anlatması zor…
Yorucu gelmekten ziyade boş iş
az öz insan yeterli diye düsünüyorum 😅
Evet. Gerçekten çok yorucu gelmeye başladı.
Asla benim icin bir hobi
Zaman kaybı
Hiç sevmediğim şeyler
Gelmez
Evet çok yorucu
Pek yorucu gelmiyor.
bazen,
Fazla insan yorar hoJam
Tanimiyorum artik
Fazlasıyla
Yaş kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?