Haftada bir çıkıyorum, çıkasım bile gelmiyor. Tükenmişlik sendromu yaşıyorum sanırım. Bir zamanlar eve gelmeyen ben artık dışarı çıkmak istemiyorum
2 ay
Evde ne yaptığınıza bağlı. Evde olmanızdan memnuniyet sağlayıcı uğraşlar varsa depresyon yapmaz. Ama çok uzun süre evde olursanız çevreye karşı yabancılaşırsınız. Ben evde hasta baktığım için asosyalim, Ramazan'dan önce Eyüp El-Ensari türbesine gittim Eyüpsultan ilçesine, o zaman dışarı çıktığımda kendimi yıllarca hapisten çıkmamış biri gibi hissetmiştim. Yani dışarı çıkmak çok iyi gelmişti. İnsan sürekli evde kalınca insana yabancılaşıyor, öfkeli ve aşırı şüpheci oluyor.
Bende de benzer dönemler oldu, o yüzden ne demek istediğini iyi anlıyorum 🖤 Sürekli evde kalmak, özellikle de isteksizlikle birleşince morali, enerjiyi bayağı düşürüyor.
Bu halin birkaç haftayı geçtiyse, keyif aldığın şeyler bile boş geliyorsa, uyku-iştahın da değiştiyse artık kesinlikle ciddiye alma zamanı. Yargılama kendini, “tembelim” diye değil, “yoruldum ve desteğe ihtiyacım var” diye bak 💫 Gerekirse bir uzmandan destek alman çok iyi gelir.
Cevap
6Cevap
Hayatının en duraksandığı dönemde dışarı çıkmaktan öte 1 yakın arkadaşın kalsın 10 numara tedavi
Kesinlikle yapıyor bu durumdan kurtulmak için uygun zaman. Bahar geldi
Zorlasa olsa sık sık çık ben evden çalışıyorum bende çıkmak istemiyorum ama iyi bişey değil
Ben de evden çalışıyorum
Beni en iyi sen anlarsın seni en iyi ben anlarım
Ne iş ile meşguldün aynı işi mi yapıyoruz merak ettim
Müşteri temsilcisiyim
Hahaha bende 🤣🤣🤣 ya arkadaş olmamız lazım kaderimiz aynı 😅😅😅
Mute tuşuna zeval gelmesin dostum 🤣
Aahahhaha çok iyisin
Ne demek başın düşerse dara hemen temsilci ibrahimi ara 😂😂 temsilcileri de temsilciye ihtiyaç duyuyor sonuçta İbrahim ben bu arada memnun oldum gizli 😅
Ne oldu ki sana
Heves kalmadı
Sebeb
Her şeyi çok hızlı tükettim
Ne yönde
Evet artırır. İnsan dışarıya uyarlı
Neden
yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?