Ramazan Sürekli tek takılmak insanı depresif yapar mı? Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Oldum olası tekim ya iftarı tek açtım yine Güncellemeler+1 yıl Alsam mı kılları Güncellemeler+1 yıl Çirkin mi Sürekli tek takılmak insanı depresif yapar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aşkim bir ağdaya mı gitsenEvet depresif yapar ama oncesinde sosyalse yoksa her zaman tekse etkilemez. 0 18 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Ağda erkek adamı bozar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pembelisin sen ne erkeği kesin pembedir seninki Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Gördün mü skkdf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli teninden Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Pespembe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyordum Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Dkkkff Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alma erkek adam kıllı olur Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Almıyorum ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O profil ne be ne trolsün ya da spk bilemedim Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Sapıklıkla ne alakası var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayet belli ney icin o pozu verdiğin Yorumla Yujiİtadori +1 yıl O pozu vermedim Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Videodan aldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amacin belli Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Neymiş amacım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu soyleyip sana o hazzı yaşatmıycam Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Söyle valla merak ettim Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sosyalleşmek önemli bir ihtiyaç ve bunu benim gibi bi asosyalin söylemesi gülünç dbdbd 0 0 Yorumla
Kayahanben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Ne kıl meraklısı çıktınız hanımlar 😂 0 1 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl He ya taktılar kılıma Yorumla
noluyoooyaaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl O kıl ne furkiii 0 1 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Uzattım üşendim Yorumla
Gönülleresorrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Tek kalamam ben ya en fazla 1 2 gün kalırım 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir müddet sonra yapar 0 0 Yorumla
güneeesss Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl killar super 0 1 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Keseyim mi Yorumla
Mematibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yiioooo 0 1 Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Tabiki youtube.com/shorts/w9xfxYmxNak?feature=share sakinim beenn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşkim bir ağdaya mı gitsen
Evet depresif yapar ama oncesinde sosyalse yoksa her zaman tekse etkilemez.
Ağda erkek adamı bozar
Pembelisin sen ne erkeği kesin pembedir seninki
Gördün mü skkdf
Belli teninden
Pespembe
Biliyordum
Dkkkff
Alma erkek adam kıllı olur
Almıyorum ki
O profil ne be ne trolsün ya da spk bilemedim
Sapıklıkla ne alakası var
Gayet belli ney icin o pozu verdiğin
O pozu vermedim
Videodan aldım
Amacin belli
Neymiş amacım
Bunu soyleyip sana o hazzı yaşatmıycam
Söyle valla merak ettim
Sosyalleşmek önemli bir ihtiyaç ve bunu benim gibi bi asosyalin söylemesi gülünç dbdbd
Ne kıl meraklısı çıktınız hanımlar 😂
He ya taktılar kılıma
O kıl ne furkiii
Uzattım üşendim
Beni yapmıyor aksine huzurlu oluyorum
Tek kalamam ben ya en fazla 1 2 gün kalırım
Bir müddet sonra yapar
killar super
Keseyim mi
Yiioooo
Tabiki youtube.com/shorts/w9xfxYmxNak?feature=share sakinim beenn
Kılların çok çirkin