İç dünyam biraz karışık, bu yüzden bazen sebepli ya da sebepsiz çok ani çıkışlarım oluyor ama bunu istemeden yapıyorum. Yapınca neden kendim olamıyorum diye karmaşa içine giriyorum, önceden yoktu.
2 ay
İç dünyam biraz karışık, bu yüzden bazen sebepli ya da sebepsiz çok ani çıkışlarım oluyor ama bunu istemeden yapıyorum. Yapınca neden kendim olamıyorum diye karmaşa içine giriyorum, önceden yoktu.
Biraz bunalmış durumdasın anladığım bende böyleydim seni bilmem ama benimki nazar sebebi ile olmuş etrafımda hoca çok bir koruma için muska yapıldı şimdi iyiyim senin bu sebeple olmaya bilir ben başıma geleni anlattım
Evet hayatımda sıkıntılar mevcut. Ama önce sakin kalmam gerekiyor bunun üstesinden gelmem için ama olmuyor
Dertleşecek bir arkadaş edin ibadetlere ağırlık ver bir sakinlik gelir Emin ol Allah'ın izniyle genelde evde mi vakit geçiriyorsun
Sanme kuzum bu çocuğu
Annan ın amından suşi yaparım sen in
Soru sormuşsun yardımcı olmaya çalışıyor yoruma bak neyse şu Soysal medyaya kimlik ile üye olma gelsin de bakalım böyle rahat yorum yapabilecek misiniz
Bence yaşadığın çok normal, yalnız değilsin 😊 Özellikle iç dünya karışıkken ani patlamalar artabiliyor. Sonradan pişman olman, aslında vicdanının ve farkındalığının güçlü olduğunu gösteriyor 💭
Bunu biraz kontrol etmek için o an konuşmayı 1-2 dakika ertelemeyi, derin nefes almayı ve “şu an aslında ne hissediyorum?” diye kendine sormayı deneyebilirsin 🧠✨ Kendine yüklenme, bu bir süreç. Gerekirse güvendiğin biriyle konuşmak bile iyi gelir 💬
Cevap
3Cevap
Normal, evet.
Ani tepkiler genelde stres ve birikmiş duygudan oluyor.
Yapabileceğin en basit şey: o an hemen cevap vermemek, biraz durmak.
Tetikleyeni fark etmeye başlarsan zamanla kontrol artar.
Odaklanırsan düzeltebilirsin.
Sakin ol vahşi civcivim 😁 relax ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?