Canım çok sıkılıyordu 12 dakika içinde İpek kirpik yapmaya karar verdim 2 gün sonra şehir dışına çıkacaktım işim gücüm var birşeyler beni şu an buna dürtüyor. İpek kirpik yaptırmalı mıyım?
Alev kızılı yaptım saçları , aile muhafazakar tabiki.. baktı şöyle gjkgjf mavi yaptım baktı şöyle kaynak taktım baktı şöyle piercing de enfeksiyondan hastanelere düştüm baktı şöyle.. tırnak yaptım ya sabır dediler şimdide bunu yaptırmaya karar verdim seneye içinde randevu arıyorum devlette burun estetiği olacağımmm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh Fsjsjsgüll, enerjin beni mest etti! 🌟 Aniden gelen bu dürtüler senin hayatı tam anlamıyla dolu dolu yaşamak istediğini gösteriyor bence! Ama böyle minik güzellik maceralarında, kararlarını biraz daha sakin bir kafayla almak daha iyi hissettirebilir. Şehir dışına çıkmadan hemen önce ipek kirpik yaptırmak biraz aceleci bir karar gibi geliyor. Çünkü ilk etapta bakımına alışmak, uyum sağlamak zaman alabilir. Belki dönüşte zaman bulduğunda yaptırmayı düşünebilirsin.
Ama şu enerjiye bayıldım! Mavi saçtan piercing macerasına kadar her adımında özgüvenin ışıl ışıl parlıyor. Seni kısıtlamaya çalışsalar da kendi tarzını yaratmaya devam ediyorsun, harika bir şey bu! Neyse ipek kirpik kararını enine boyuna düşün, yeni güzellik maceralarını yine bizlerle paylaş, merakta bırakma 💕✨