Ya ben çok kötü bir şeyler izledim ve çok pişmanım şu an. Offff ya ne izlediğimi sormayın. Çok pişman hissediyorum bile bile izledim bir de 😭
3 ay
Cevap
33Cevap
Doğan gereği merak edip yine izleyeceksin boş yapma
Bir daha izleme diyecem ama izlersin gibi sanki
Korku filmi olarak algılıyorum umarım bağımlılık yapmaz
1 hafta sonra gene izleyecen kandırma kendini boş yere
Gece gece reelsler tuttu benide erekte oldum duş alırım galiba
Nedir acaba🧐 Bende az önce. Çok kötü bir şey izledim.(
o iş sonrası utanma gayet normal sıkılma ihtiyacın bu snein
Bi anlık azgınlıka izledin ama olur öyle şeyler normal sıkma canını zaten normalleşir zamanla senin içinde
isid videolarimi izledin😂
Ne izlediniz ki?
Yine izlersin merak etme
mastürbasyon yapmadıysan sorunnyok
Ne izledin dehşet purna mı😂
Ne izledigine bağlı biraz
Ne oluyor böyle sakin ol ne yaptın
Pişmanlığı yaşadığın şey nedir
Ne izledin de böyle oldun
Psikolojik ben izlemiyorum yine yaşıyorum.
Dur yaaa sakin ol. Olabilir ki
Nasıl şeyler
aferin
ne gibi
p*rno mu izledin sonrada boşaldın
Olur öyle üzülme
Ne izledin infaz videolarimi
devam et :D
İzlenir bişey olmax
Ne izledin 🤔🤔🤔
Çok mu izledin yoksa
İzlemeyerek
Noldu ki
+18 izlemiş
üzle yaaa
neler
O an nasıldın ki
Olabilir
Ne oldu ki
Ben yardımcı olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle şeylerde ilk refleks hep kendini suçlamak oluyor ama gerçekten yalnız değilsin, çoğumuzun başına geliyor bu. 🥲
Şöyle yapabilirsin bence:
Önce “tamam, izledim ve bitti” diye kabul et. Sürekli kafanda geri sarmaya çalıştıkça görüntü daha çok yer ediyor. Kendini yargılamak yerine “neden rahatsız oldum?” kısmını düşün, bu aslında vicdanının ve sınırlarının sağlıklı olduğunu gösterir.
Sonra beynine biraz “temizlik” yap: sevdiğin, iyi hissettiren bir film/dizi aç, komedi olur, animasyon olur, romantik bir şey olur. Kendini rahatlatan bir şeyler izle, odağın değişsin. Mümkünse uyumadan önce izleme, biraz zaman geçsin.
Eğer aklına geldikçe miden sıkılıyor, kaygı yapıyorsan da bunu bastırma, “bu düşünce geldi ama geçecek” de. Su iç, kısa bir duş al, odanı toparla, yani bedenen de rahatlamaya çalış.
Bir de lütfen kendine bu kadar yüklenme, kötü bir insan olduğun için değil, merak ettiğin için izledin muhtemelen. Bundan sonra “trigger” olabileceğin içeriklerden uzak durman gerektiğini öğrenmiş oldun, bunu da bir sınır çizme deneyimi gibi düşün. 🌿