Önceden çok özgüvenliydim birden özgüvenim düştü nasıl kazanabilirim?
2 ay
Kendine zaman ayırmak spor yapmak öz güven tazeler çünkü değiştiğini fark ettikçe öz güvenin artar beğenildikçe öz güvenin artar bu hep böyledir senini dediğin gibi nazar vs. batıl inanç alakasyı yok yaşadığın ya da kafanda yer etmiş bir düşünce öz güvenini düşürür
Kötü biri de özgüven düşürür mü sürekli olumsuz konuşuyor başkasını kötülüyor ama laf arasında sanki bana da laf vuruyor bu kişiyi nasıl susturabilirim konuşmak istemiyorum?
Bir anda düşmesi genelde tek bir olayla değil, üst üste gelen hayal kırıklıklarıyla olur canım 😔 Özgüven dediğin şey kas gibi, zamanla zayıflayabiliyor ama tekrar güçlenebiliyor. Küçük hedefler koy, onları başardıkça beynin “ben yapabiliyorum” hissini hatırlasın 💪 Aşırı eleştirel iç sesini fark edip yumuşatman da çok önemli. Kendine eskisiyle değil, bugünkü halinle şefkatli davran 🧡
İnşallah 🙏
Toparlanmam için önerin var mı?
Cevap
3Cevap
Ben ozguvenli biri degildim sahsen zamanla dislerimi yaptirinca özgüvenli oldum bukezde yalnizlastim baya ve kime acilsam arkadas anlaminda red yemekten ozguvenim fena düştü oajdhsd ama yinede bir kizla bakissak mahallede hemen gidiyorum efendice bukez olur arkadas olalim diyo instagram yok disari cikamazmis bb diyorum akhdhd
Olsun yine çabalıyorsun 🤣
Tabi elhamdülillah 🤣
Çabana sağlık 🤣 darısı başıma
Ankara dayim sende Ankara ise iyi olur kahdhd
Olabilir belki arkadaş olabiliriz 😅
Neresi 😂
Sence :)
Hmm bence dalga geciyosun benimle 😂 Ankara da degilsin
Sence dedigine gore sjsjsjjd
Yoo 😅
Ciddiyim
E ozelden konusalim bari bu ozel konularida 😅
Olabilir
Lütfen istek atin o zaman olabilirse 😁
Aa atamıyorum niye?
Abo nazar değdi 😂
Bi besmele cekin bidaha deneyin. d uygulamadan cik tekrar gir
🤣 çekmiyor
Benim hiç olmadı senin yaş kaç
Ben çok özgüvenliydim bu da nazardan olur mu?
Yaşım 34
Olabilir
Benim hiç olmadı
Çok saçma ya böyle bir çöküş yaşıyorum resmen. Bakiyorum cahil insanlarda bile bir özgüven ben nasıl böyle oldum , nasıl çıkar bu durumdan?
Çok zor ben kaç yıldır böyleyim aşamadım ya
Ya AVM'de yürüyorum mesela koskocaman yol g. zekali bir şişko kadın savrula savrula bana çarpa çarpa geçiyor ben ancak fark ediyorum bu nasıl bir hödük, ben cevap verene kadar kadın gitmiş
Kaç yıldır?
Bende bir ikinuilfir böyleydim aşmıştım sanırım tekrar başladı. Sebep olanları dövsek geçer mi?
Yani tam olarak kaç yıl bilmiyorum ama çocuktan beri böyleyim
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer 🤣
Aynen yaaa 😅😅😅
Ben arıycam belki bulurum 🤣
Bulursan bana da söyle😅😅
Benim de o şişko patavatsızlar gibi yoldan gelen geçene çarparak geçmem mi gerekiyor acaba özgüven kazanmak için 😅
Yok canım ne alaka onlar şımarık
Erkek olsa neyse de böyle kızları görünce dövesim geliyor
Erkekk niye neyse
Kızlara bir gıcığım mı var acaba benim? Ama önüne bakmıyor bilerek mi çarpıyor?
Bilerek olabilir
Erkeklerde öküz gibi olan var olmayan var 😅 sen kızsın ya öküz gibi çarpmak hiç normal gelmiyor bana
Evet jejqj
Ben öküz değilim ama😅😅😅
Aklıma bişey geldi bir kere biseye bakcam diye iki tane erkek vardı yanlışlıkla kafa attım 😅 oğlan çok sinirlendi 🤣
😅😅😅😅
Eeeee sonra ne oldu
Ahaha çok sert gelmiş demekki çok sinirlendi bende kaçtım 😅
Saydırdı bana ama hala birşeyler söylüyor 🤣 birde yakışıklı çok utandım ama tabi diyecek lafimda yok görmezden geldim 🤣
Hajsjajmqkq
Filmlerdeki gibi olmuyor işte 🤣 kafa atacaksın 🤣🤣
Keşke bende güzel kizlarla dudak dudağa gelsem🤭🤭🤭
O çok mümkün değil yanlışlıkla 😅
Evet😅😅
Sana Bir kız kafa atsa sinirlenir miydin ama dürüst ol
Yok kız olduğu için bişey demezdim ama erkek olsa yaşatmam😅😅😅
Niye o çok sinirlendi o zaman:)
Onu bilemem
Neyse hatrlamak istemiyorum onu 🤣 sanki bilerek kafa artık 😅
Aynen s. et gitsin
Kazandıralım