Dışarıdaki araba seslerine varana kadar çok şey duyuyorum kendi içimde değilim sanki
2 ay
Dışarıdaki araba seslerine varana kadar çok şey duyuyorum kendi içimde değilim sanki
Kendin için sabah akşam 3,5,7 veya 10 kere okuyabileceğin kısa ve güzel dualar ve ümmeti Muhammede dualar emrah yazan yere kendi adını veya dua etmek istediğin kişinin adını söyleyeceksin eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin ala kül-li hal şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ya rabbi eselüke bi-hürmeti vec-hi-kel kerim allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve ala ali-hi ve sahbihi ve sellem ya rabbena bil Kasım ibni muhammed sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve sel-lem fe zey-ne-be fe ru-kay-ye-te fe fa-tı-meh fe-bi üm-mi kül-su-min fe ab-dil-la-hi süm-me bi-hakkı ibrahime nec-ci ka-ri-eh de-av-tü-ke ya mevla mu-ci-ben li-men de-a ka-di-mel ata ya va-si-al cu-di fil me-la ((( allahüm-merham abdeke ya emrah allahüm-mer-rahim abdeke ya emrah allahümme aslih abdeke ya emrah allahüm-mecbur abdeke ya emrah allahüm-mes-tur abdeke ya emrah allahüm-merzuk abdeke ya emrah allahüm-meh-di abdeke ya emrah allahüm-mağ-fir-li abdeke ya emrah allahüm-mah-faz abdeke ya emrah allahümme a-fi abdeke ya emrah allahüm-meş-fi abdeke ya emrah allahüm-meş-rah-li sadri abdeke ya emrah allahümme barik-li abdeke ya emrah allahümme sellim abdeke ya emrah allahüm-meş-rah-li sadri ve yes-sir-li emri Allahu Allahu Rabbi la üş-ri-ku bihi şey-a Ma-şa-Al-la-hu la havle vela kuvvete il-la bil-lah eşhedü en-nal-la-he ala kül-li şey-in kadir eüzü bi ke-li-ma-til-la-hit tam-meh min kül-li şey-ta-nin ve ham-meh ve min külli ay-nil lam-meh e-ne abdullah ma-şa-Allah la kuv-ve-te il-la bil-lah la ye-ti-bil hasenati il-lal-lah vela ze-bu-bis sey-yi-a-ti il-lal-lah eşhedü en-nal-la-he ala külli şey-in kadir allahüm-men-su-ril is-la-me vel müs-li-min allahümme e-iz-zel is-la-me vel müs-li-min allahüm-mensur cü-yu-şel müs-li-min ve a-sa-kir-al mu-vah-hi-din allahüm-merham üm-me-te muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme aslih üm-me-te muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme fer-ric an kü-ru-be üm-me-te muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahüm-merham üm-me-te muhammedin rah-me-ten am-meh ))) allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yi emin amine amin ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
Merhaba geçmiş olsun Anksiyete krizinin yoğunlaştığı anlarda dünya çok gürültülü, karmaşık ve üzerinize geliyormuş gibi hissedilebilirsin. Seslere karşı bu aşırı duyarlılık (hiperakuzi), beyninin savaş ya da kaç modunda olmasından kaynaklanıyor; şu an sistemin çevreyi bir tehdit olarak algıladığı için tüm duyargaların sonuna kadar açık bazı öneriler de bulunacağım
Duyusal girdiyi azalt odak değiştir vücut ısını değiştir
Nasıl
Şu an yaşadığın şey bayağı yorucu, farkındayım 😔 Sürekli tetikte olmak, her sesten irkilmek zihni de bedeni de tüketir. Önce şunu bil: Bu “deliriyorum” demek değil, anksiyetenin çok yükseldiğini gösteriyor sadece. 🌧️
Kısa vadede nefes egzersizleri, gevşeme videoları, kulaklıkla sakin müzik iyi gelebilir 🎧 Uzun vadede ise bir uzmandan destek alman gerçekten işini çok kolaylaştırır. Yalnız değilsin, bu düzelebilen bir durum 🌿
Cevap
3Cevap
Uzman desteği almadan duzelemezsin
Gidemem
Sebep?
Pskolojik sorunların var
Ders çalışmam lazım odaklanamiyorum
İlk fırsatta pskolog randevu al
Bi kere gittim işe yaramıyor
O zaman Pskiyatri kliniğine gideceksin durum o kadar ciddi yani öyle mi
Bilmiyorum anlamıyorum bende
D@m yaz