Tamamen hislerime güveneceğim, doğaçlama olacak Not: gizliyim evet çünkü keyfim yok
2 ay
Tamamen hislerime güveneceğim, doğaçlama olacak Not: gizliyim evet çünkü keyfim yok
Cevap
40Cevap
Yapabilirsin.
Derin düşünceli birisiniz yıllardır bu sitede olduğunuzu biliyorum😌 aşka nesafelisin ama doğru kişi çıktığında hislerine yön verceksin siiiri seviyosun sanırım kalbin herkese isinmiyor
Teşekkür ederim 😌
Rica ederim ☺️☺️
Sıkılmadıysan ve ezbere yazmayacaksan hadi analiz et
Profil resmi olmadığı için böyle yapamiyorum
Profilimde kendi fotografim yok o yüzden yapamazsın 🤷🏻♀️ teşekkür ederim yinede
Rica ederim 🙏🏻🙏🏻☺️
Kendi resmi olmayanların profilini falan inceleyerek yapabiliyor musun yapabiliyorsan profilime bakabilirsin😅
Sen renkli bir kişiliksin ve güven sorunlarin var hemen herkese kendini acmassin içinde umutlar biriktirirsin karamsarlık size göre değildir böyleydi yorum
Biraz karamsarım 😕
Teşekkür ederimm
Rica ederim bende karamsarim biraz profilinizi görmedim tam böyle yorum oldu 😕
:)
Fotomu atsam gerckten dürüstçe yapar mısın analizini
Evet
Tamam yaz atayım
Olur 😂😂 eğlenceli zaten ne olursa olsun bu bir tahmin sorusu kafaya takma
Valla siz kafa birisiniz eylenceli her ortama ayak uyduran hemen kolay sinirlenmessiniz kedilere aşiksiniz belki ömrümüz sonuna kadar bile kedilerinizle yaşayabilirsiniz 🐈😹 böyleydi yorummm
Profil resmimde ben yokum ama..
Ozaman biraz zor olcak siz de derin düşünceli birisiniz ve dininize bağlı ve herkesle işi olmayan doğru yoldan saşmayan Allah'tan umudunuzu kesmeyen birisiniz ne olursa olsun zorluklarla mücadele eden bekarsiniz ve kimseye guvenmediniz ama karşınıza doğru kişi çıktıktan sonra duygularında yön vericeksiniz 🙏🏻
Yuhhh..
Ben bile kendimi böyle anlatamam :))
Sen kimsin ya? Derin devletten mi? Sonunda onların da dikkatini çektim mi? :))
Valla tamamen hislerime guvenerek yaptım hislerim ne dediyse onu soyledim evet deri devlettenim 🙏🏻🤫🤫
:)) tebriks
Ricass
İlginç bir fikir! Bakalım benim profilim sana neler fısıldıyor? Tahminlerini bekliyorum.
Hadi yap bakalım
Siz duygusal birisiniz narin yapıda gizemli takılmayı seven hemen renk vermeyen birisiniz doğru aşkı adamı bekliyorsunuz böyleydi 🌸
Bunları sadece profilden mi çıkardınız yoksa daha önce yazdıklarımı gördünüz mü dürüst olun lütfen
Valla yazdıklarınızı hiç görmedim ama hislerim öyle dedi yani
Ve prfiliniz gizli yazılarınızı görmüyorum
Yok yazılardan bahsetmedim zaten. Güzel tespitler tebrik ettim doğru hepsi
Rica ederim🙏🏻🌸🌸🌸🌸
Tabiki buyrun 🙋
Kahveyi seven renkli giyim gezmeyi seven rengarenk bir kisiliginiz var seveecensinizz 💁🏻♀️
Teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏🌺❤️
Rica ederimm 🌼🌼🌼🍓🍓 kısa ve öz oldu
fotom 2 yıldır aynı hep, teşekkürler şimdiden
Profil resimdeki kişi düşünceli hislerine yön veren makyajı seven sosyal ortamlarda göz önünde olmak isteyen biri 🙏🏻🌸 böyleydi
Hadi yap bana da
Biraz geç geldiiimmm 😭😭
Olsun.. 🙂 siz kendi ayaklarının üstünde duran mesafeli gezmeyi giyinmeyi seven birisiniz
Başla bakalum
Siz özgüvenli birisiniz hafif egounuz olabilir ama özünde yardımsever birisiniz ama sınırlarınız var bu arada burcunuz aslan mi tek yaşıyorsunuz kedilerinizle şu an aşk da doğru kişiyi bekliyorsunuz
Ben karakterimi tartısmaya actırmam.
Pekalaa
🙏🍁
Göster bakalım maharetini hanım kızım.
Sizin prifline göre yalan dolanla işi olmayan duyguları derin hatta geçmişinde izleri olan birisiniz
Teşekkür ederim kısa ve öz oldu
Boşa ypama karaktersizim
Peki tamam
Söyle bakalım hislerin ne yönde
Siz dürust birine benziyorsunuz kötü yollarla işi olmayan aşk insanisiniz yorumum böyleydi
Teşekkür ederim dürüst yorumlarınız için.
Rica ederim kısa oldu ama fazla tanımıyorum onun için
Kısa ve öz. Yeterli bile fazlasıyla.
Evett🙏🏻🙏🏻
Buyur yap bakalım nasılmış analizin.
Hade et bakalım benide
Hislerin yorgun düşmüştür şimdi
Evet gece olunca biraz yorgun düştü siz ciddi ilişki değilde biraz flört takılan birisiniz kendinizi oldukça beğeniyorsunuz şuanda evliliğe adım atmak istemiyorsunuz suankik böyle yorumladım tanimam için biraz daha muhabbet etmem gerek
Flört, ego, evlilik bütün tuşlara basmışsın
Valla prfilnfotonuz öyle diyor 😂
Baya Bi incelemişsin heralde
Valla iki dakka bakdim jfjfjf
Baya mesai harcamışsın benim için sağol
Rica hahaha
İki dakikada bütün hikayeyi çözdün diyecek söz yok eyvallah
Teşekkür ederim biraz analiz ve hislerim öyle dedi tanışan daha çok çözerim gibi
Tanısan çözersinde enerjn yokmuş
Evden şu an yok valla 😕😕😕
Neyse sen o kalan azıcık enerjini de Gizli kalmaya harca
Hahaha tamam 😂😂
Ok
Yapabilirsin.
Bende yapıyorum bunu
Bende ilk defa yaptım
Olur
Siz biraz derbeder takılan birisiniz özünde dürüstsunuz dobra birisiniz herşeyi herkesin yüzüne soylebilirsiniz aşk da doğru kisiiyi bekliyorsunuz yanlış kişilere guvenmekten umudunuz kırılmış boyleydi
Aslında hiç de derbeder takılmıyorum gerçi fotoğrafta garip çıkmış yüz ifadem ondan öyle anlamış olabilirsin 😂 diğerleri kelimesi kelimesine doğru, teşekkürler
Prfile göre yorumladım 😂😂 nasıl desem overthinkn saati diyorlar ya öyle arada bendede oluyor bu daha çok tanimsa yorum yaparim
Anlat gelsin kank
Siz sakın yapıda gece hayatı olan gezmeyi seven birisinizz
Yani kısmen teşekkür
Biraz kısa oldu sanırım çok detay girmedim şu an rica ederim eğer dogruysa
Yani kısmen doğru evet
Dene bakalım
Siz her şakaya hemen gülmeyen biraz mesafeli birisiniz aşkdan şu an uzaksiniz işinizle ilgiliyorsunuz
Hmm olur
Siz herşeye iyilikle yaklaşan pozitif düşünceli birsiniz naif kalbiniz var hayata umutla bakıyorsunuz doğru aşkı bekliyorsunuz
Yap bakalım neler çıkacak merak ettim
Siz arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi seven doğru kişiyi bekliyorsunuz oturaklı birisiniz kolay kolay sinirlenmessiniz eylenceli bir kişilikte barındırıyorsunuz içiniz de böyleydi 🙏🏻
Olur.
Siz agresif sınırlı birisine benziyorsunuz özünde iyi birisiniz ama herşeyi kafaya takmazsssiniz gibi yalnız yaşıyorsunuz sevgiliniz yok
Resminize bakarak analiz ettim
Hdhdjd sayilir 🤭
yapabilirsiniz
Siz anime seviyorsunuz profil fotoğrafınız da olduğunu gibi çocuk gibi eylenmeyi sevene erkeklere mesafeli hem sınırlı hem kırılgan
Olur 🌸
Kedileri seven evcimen birisiniz naif kirilgan sevgi dolu bir kalbiniz var 🌸
Teşekkür ederim 🌸
Olur
Siz biraz soğuk birisiniz değişik inançları olan
Yapp
Foto olmadığı için yorumlayamadım karışık bir ruh haliniz var farklı bir ülkede yaşamak istiyorsunuz bazen içinde bulunduğunuz ortamdan sıkılıyorsunuz hayatınıza yenilik katmak istiyorsunuz
Öyleeee
Böyleydi
Farklı ülke istemiyorum diğerleri doğrudur bunaldım
Olur
Sömis gezmeyi seven yeni yerleri keşfetmeyi seven birisiniz hayatı deli dolu yaşamayı seviyorsunuz ve yalnızssiniz ve özgürluk ruhunuza işlemiş kısıtlamaya gelmezssiniz
Aaa oluurr
Naif kırılgan hayata umutla bakan birisiniz aşk insanisiniz kimseyi üzmeyin kırmayı sevmezssiniz
A bu ben
Gönder gelsin lan 😂
Siz sanırım kinci birisinizz 😂😂 ama bir yanda renkli bir kisiliginiz var burcunuz akrep miii jdjdjd
Yok yengeç 🤣🤣🤣 seni döverim 🤣
Araaa neden 😂😂😂
Canım öyle istedi 🤣
Olur kapisalim 😂😂😂 haha
Ya hak 😂
La ilahe illlah
Tamam kaybeden olmaz çekil şurdan 🤣
Aaa çekilmiyorum gozlugum şekil önümden çekil 😎
Profile foto koymuyorum yaz atarım
Öyle analiz yapamamki
Neden
Prfile bakılarak oluyor böyle yaparsam sallamis olurum
O zaman böyle yorum yap merak ettim
Siz muhhabet etmeyi seviyorsunuz çoğu kişiyle yalnızlıktan sıkıldınız suanlik evliliğe adım atmiyorsunuz rahat takılan birisiniz ailenizle yaşıyorsunuz
Teşekkür ederim
Rica ederimmm
Tabi olur
Siz duygusal naif birisiniz doğru aşkı bulana kadar kimseyle vakit harcamassiniz
Kimseyle uğraşamam doğru
Olur
Siz biraz karışık birisiniz yalnız takılan suanlik ciddi ilişkiye girmeyen biraz kendinizi beğeniyorsunuz ve ailenizden uzak yasiyorsunuz burcunuz ikizler tahmin böyleydi
Sadece aile kısmı yanlıştı. Anne sen misin doğru söyle
Hayır değilim 😂
6. hissin inanılmaz
Valla ben bile şaşırdım şu an kendimee
Bak bakalim
Siz biraz rahat takılan gece hayatı olan birisiniz anlık ilişki insanida olabilirsiniz yani ciddi ilişki size gelmez gibi ama karşınıza biri çıkarsa onun için kendinizi değiştirebilirsiniz böyleydi yorum doğrumu bilemem
tabi
Ama yüzünüz yok hislerim keyfine düşkün bekar ama flörte açık biri olduğunu söyledi 😌
öyleyim
Evet bekliyorum
Evwettt
Güvenmem
Ver yansınn
Buyurun bakin
Buyurun..
Olur yap bakalım
Yap derim
Yap yapabilirsen
Yap bakalım
tamam yap
Buyur
Yapamasin
Peki
Niye keyfiniz yok
Keyfim çok kaçık bur aralar
Olur
Gizlisin
Olur.
Siz sakın yapıda birisiniz çabuk sinirlenmessiniz aşk insanisin kibirli biri değilsinniz bekarsiniz doğru aşkı bekliyorsunuz tekirdagin neresinden
Bilemediniz birisi hariç.
Şehir mi tamamen doğaçlama
Sizde mi Tekirdağ?
Evet
Konuşmak ister misin?
Nedennn
Aynı şehirdeymişiz.
Evettt sizin isim neydi
Çok zor
Siz sporcu birisinizz flörtü sevem
Onu dedemde söyler vücuda bakarak
Valla çapkın birisiniz her kıza yazan dedimya profile göre yoeumluyorum fotoda gözlük takan erkeklee capkindir benim için evlenip bosandiniz ve yeni yollar peşindesiniz böyleydi
Yarısı yanlış
Neresi doğru peki tamam bazıları fazla oldu ama capkinsiniz hafif kendinizi beğenmişlik var ciddi bir ilişkiniz olmadı hiç
Sadece çapkınlık
Yap bakalım
Profilinize deki kisye göre yaparsak siz biraz hovarda takılan biriniz ve gece hayatı olan ganganster jdjdjd yani prfilinizdeki kişiyi yorumladım
Oylemisiniz ciddennn jdjd
Zaten serserileri sverlerrr
Jdjdj
Yok anlamadimmm
Yap hadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hislerine güvenme fikrin hoşuma gitti, içgüdü böyle şeylerde güçlü bir araçtır 😊 Profil resminden karakter analizi eğlenceli olabilir ama asla yüzde yüz doğru değil, bunu bilerek yaparsan sorun yok. Sen yeter ki karşındakini yaftalamak için değil, daha derin anlamaya çalışmak için kullan 😉 Gizli olman da normal, keyfin yoksa biraz geri çekilmek hakkın 💫