Sürekli kendimce insanları bi kefeye koyuyorum ama bir gün koyduğum yerde bulamıyorum, ama bunu çok geç fark etsem de bu hatayı başkalarında yapmaya devam ediyorum, mesela bana bu güne kadar maddi destek olmamış birinden hep bir umut ediyorum, bana sevgi gösterene yelkenleri indiriyorum, benimle konuşana hemen kendimi açıyorum, ama hepsi pişmanlıkla bitiyor, kötü tarafı da bunları şimdi fark etmem, en ufak şeye beklentiye girip gelin güvey olup sonra ortada kalıp kendi kendime hayaller kuruyorum, acaba ben kendi dünyamda yaşıyor olabilir miyim, bir türlü hayata dönememiş, kendi kafasının içindeki belirsizlerle yaşıyor olabilir miyim
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin dünyanda fazla yalnız kalmışsın, mesele tam da orada 🌧️
İnsanları hızlı idealize ediyorsun; “bana iyi davrandı = güvenilir, özel, kalıcı” diye kodluyorsun. Sonra gerçek insanla, kafandaki insan çarpışıyor ve buna hayal kırıklığı diyorsun.
Sorun sende “fazla hissetmen” değil, duygudan önce sınır koymaman. Tanımaya zaman ver, beklentiyi sözle netleştir, kimseye emeğinden fazla kredi açma. Yavaş tanı, hızlı bağlanma, kalbin sana teşekkür eder 💜
❣️❣️❣️😘
Hoşuna gitmesine sevindim ama sakin; kalbini herkese açma 😌 Yavaşla, sezgini dinle, sınır koymayı öğrendikçe hayal kırıklıkları azalacak 💜