Gece uzun, uyku yok. En azından böyle vakit geçireyim dedim. Profil resmi olan herkese beleş analiz
3 ay

Profil resmime yapabilirsin.
Eğlenceli fikir ama bence biraz riskli de 😄 Sadece profil fotoğrafına bakıp karakter analizi yapmak, insanı ister istemez önyargıya iter. Yine de insanlar merak ediyor, hoşlarına da gidiyor, o yüzden ilgi çekici bir etkinlik seçmişsin 💫 Eğer kırıcı olmadan, daha çok eğlence amaçlı yorum yaparsan gayet keyifli vakit geçirirsin bence 😉
yapay olan zekanla nede güzel boş yapion
Cevap
38Cevap
olur yap,
bu sayfa geçersizdir diyor hocam. Gizli bir sübliminal mesajmı verion. Vende bu hayatda varım ama yok gibiyim baabında?
yok süresi dolmus
aga beee
ben seni nerde gördüm le
bursa mı
Yok len realde denk gelmedik
Hee
buldum😂
nerde
senin az önce profil resmin şu an paylaştığın resimdi dimi?
burdan olm nerden olcak
evet gayler yazmasın diye kaldırdım
afferin sana
Gençlik zamanlarımı hatırlattın bana yap kız seni mi kırıcaz 😂
Sanırsın yarım asır yaşamış gelmiş beni gençliğine benzetiyor.😄
Yaklaştık canım yarım asıra ne kaldı şunun şurasında 😂
yaşım kadarı kaldı ne kalcak
Yap hadi yorumunu bekliyorum 😂
şu an değil belki başka zaman
Ohooo ama 😏
işinize gelirse bayım
Gelmez gidiyom ben 😏
Çıkarken çöpüde at
Kapıya bırak alsınlar boşa mı aidat ödüyoruz 😏
Çıkıyorsun zaten atsan ölürmüsün
Eski karım canlandı gözümde kadınların hepsi aynı ya 😂
aksksks
Kocam olsa, aidati ödüyoruz zaten diyip elinin altındaki çöpü atmaya üşense bende onu eski kocam yapardım
Mantık arşa değiyor maşallah tamam sen önce kocayı bul sonra da bu nedenden boşa hakimde bir gülsün sana 😂
Hakim ne dicekki?
Zahmet etme olumsuzluktan başka bir şey değilim
kullanıcı ismin ayrı, yaptığın yorum ayrı depresif. Ağlarım bak
Kullanıcı ismim depresif değil, yaptığım yorum ise hakikat. Şu gül yüzünü hüzne yem etme güzellikler ve gülüşlere kullan.
Hiçliğin hiçi nasıl depresif değil?
İnançsal bir anlamı var. Yine de bu kadar üstüne düştüğün için teşekkür ederim, güzellikler seninle olsun.
merak etdim
yapsana. sabah uyanınca okurum artık uyudum uyucam😂
şimdi okumicaksan yapmicam. Hevesim gaçti
Bedava diyo bide sanki parasıyla yapsa kabul edicez konulara yine Fransız kaldın sen ya 😅🤣
Profil fotoğrafı ile analiz yapacak biri ne kadar doğruları söyler ki
@sofsof3602 iyi günler, bu sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş, tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Sen bir arkadaşıma çok benziyorsun ve yaşlarınizda aynı nerdeyse..
Fizyonomi biliyor musun?
hayır
O zaman analiz yapamazsın ki zaten 😁🤣 .
Ancak yorum yaparsın.😁
Gır gır geçiyorum zaten
İyi bakalım 😅
Pp me bakınca nasıl yorum yapasın geldi merak ettim.
Bı yorum yapar mısın bakalım 😁😅
Lider, ve isterse imkansızı bile gerçekleştire bilecek güçlü bir ruha sahipsin.
Ama kapasitenin yarıısını bile kullanmıyorsun.
Bir bıkmışlık, bir vazgeçmişlik var. Sanki böyle yapınca , bulunduğun sisteme grev etdiğine inanıyorsun. Yani, kimsenin senin kapasitenin neler yapa bileceğini görmeyi hakk etdiğini düşünmüyorsun.
Etkileyici bir tarafın var ama bunu sürdürebilmek için biraz daha disiplinli olman gerekiyor, yoksa sadece ‘potansiyel’ olarak kalırsın. Çoğu erkek gibi yüzeysel değilsin, ama derinliğini göstermek yerine saklamayı seçiyorsun, bu da seni ilişki konularında geriye atıyor. Sevginide nefretinide kolay kolay dile getirip söylemezsin. Hiss etdirirsin. Hatda dışarıdan bakan nefretini daha çok hiss etdirdiğine inanır ama senin aslında duygysal bir yapında var. Nefretden daha çok sevgini hiss etdirirsin. Yani, düşmanın bile olsa karşında sevgini kazanmış olmanın keşkesini yaşar.
Bir abi korkusu var sende. Birilerinden korkuyorsun anlamında değil, daha çok kardeşini koruyan koruyamamaktan korkan bir abinin korkusu. Erekk kardeşin değilde, bir kız kardeşe sahip olan bir abinin korkusu var. Öyle çok bıktırmazsın, onu giyme bunu yapma diye ama korursun her türlü. Koç inatçılığı var sende, burçlara pek inanmam ama niyeyse ilk gördüğümde inat birisi olduğunu ve koç burcu ola bileceğini düşündüm. Yani ilk verdiğin izlenim bu. Gerçi Aslan özgüveni, akrep iddasıda var üzerinde ama bilemicem. Diyorum ya burçlara inanmam ben, ama yinede eksik kalmasın onuda söyliim dedim
bu arada mümkün olduğunca insanların ilk verdiği izlenimin tam tersini söylerim ben. Çünkü böyle sosyal medyalar için seçilen resmlerin gerçek hayatının tam tersini temsil etdiğine inanırım. Yani biri resimde asi görünüyorsa, muhtemelen uyumlu sakin birisidir. Asil ruhlar ilgilerini çektiği için, o imajı yansıta bilmek için öyle resimler çekinip profil resmi yapar
Da beşer şaşar. Bunu herkes yapamz. Bazıları gerçek hayatda nasılsa direkt öyle olduğu resmi paylaşır. O yüzden net yorum yapmak zor oluyor resimden.
Felsefe de var sende maaşaallah
Evet çok güzel yorum ve analiz yaptın.
Valla beni şaşırttın
"Şaşırttın" diyincede mutlu olasım gelmiyor. Verdiğim ilk izlenim neydikide neyeşaşırdı diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
Çok doğru tespitlerin oldu. Nereden bildin 🤔
Gırgır geçiyordum dedin ya.
Benimlede gırgır geçeceksin zannettim bende ☺️
geçicekdimde konuşma şeklinde bir küçümseme sezdim
😁😅 bilerek öyle dedim zaten.
Biraz sohbet etmek için.
Sağolasın ellerine sağlık çok güzeldi.
Hangileri doğru hangileri yanlış onalrlda söyleseydin keşke
Tekrardan okudum da bı kızın bunları bilmesinin imkanı yok derdim ama sen bildin.
Burçlar hariç hepsi doğru
Burcun ne?
Yay Burcu
hiç aklıma bile gelmezdi
Ama bütün bunları nasıl bildin 🤔
salladım
Yoo bu kadar sallayamaz bir insan.
ozelden atsam resmimi olur mu cok merak ettim. ozelden ulasirmisin
Ben isderim ama. Neyse onu sole :)) eksiksiz hazırım :d
Selam doktor musun
aıeykum selam, değilim
Yazdım bi bak meden öyle yazdın yoruma
zor iş çünkü. hamileliğin zor olduğunu anlamak için illa hamilemi olman gerek? Gördüğüm duyduğum bildiğim en zor meslek Doktorluk
Anladım sen ne iş yapıyosun
iç mimarlık
Güzelmiş çalışıyor musun peki
hayıt
Evde misin kpss falan mı
?
Tutturamazsan bozuşuruz
bozuşursak sonucu ne olur, onu söylede ona göre sallıcam
Demaa. Dayanamam
yok yapamicam. aff et
Söyle bakalım şimdiden teşekkür ederim
Hadi yap bakalım
Buyur yap bakalım
Hiç yaptırmadım böyle bişey rica etsem yapar mısın
Bedava ise olur 😄
İlk ben geldim söyle
Fotom yok yine de yapar mısın beni de
nane limon sevion. Anca bu kadar yapa bilirim balım😂
😂😂 teşekkürler aşkım
Bedavaysa olur
tüh taze bitti
o da düşmeye bilirdi. Öyle düşün🫂
abin kurban, anladıysan uyu geç oldu
Et bakim
beleş yorum süresi doldu beee
Dolmadi
inanması güç ama ne yazıkki doldu
Tm
Yap kral
töbe etdim reis
eyv eyvallah
evet
Bıraktım bu işleri
üzdü
büyüyünce geçer
daha çok üzdü :')
geçmesemiydi
Mazoşistlik sezdim
sadist olmaktan iyidir bu mutlu etti
hey chat gpt sadist olmak ne demek
düşün luğatimde bile yok o kelime
hoş bence çok can yakar gibisiniz
an itibari ile yazacağın her kelime mazoşist olup olamdığın konusunda aleyhine kulanılacakdır
sorumu beğenmiş
olmanıda delilden sayıyorum😂
Olur
Aslan ya da akrep burcu. İddali ve özgüvenli. Hayatı ne kadar seviyorsun bilmiyorum ama , çocuklara ve hayvanlara olan sevgin hayata olan sevgini artırmana yardımcı oluyor. Masum tarafın daha baskın olsada üzeni üzersin. Hatda beter edersin. Asla kiyamam, Allaha heval ederim diyenlerden değilsin. Bir erkek kardeş ya da abin var. Fark etmez her türlü benden büyükler😂Ailenden anne babada durum ne bilmiyorumda, şu kardeşinmidir abinmidir artık hangisi ise onun sende yeri bir başka.
Sadece hayvanlara olan sevgim dışında her şey 0 tuttu msmdjdjsjs
ağlaram ha, fazla inanarak sallamışdım
Olur tabi
Olur.
Olabilir
Evet
Buyur dene
Olur yap
Lütfen.
Yap bakalım
Olar
Yap bakalım