Artık korkuyorum herkesten insanlardan ne yapmalıyım bilmiyorum akrabalarda sevmiyorlar
3 ay
Artık korkuyorum herkesten insanlardan ne yapmalıyım bilmiyorum akrabalarda sevmiyorlar
Herkesten korkuyosan tek başına çık gez bendede dışarı çıkma korkusu vardı ama maruz kalma yöntemi ile çözdüm. Akrabalara sevse ne olacak nefret ediyorum hepsinden
Hiç kimsem yok yalnız hissediyorum
Benimde yok inan bana ciddiyim konuştuğum kimse yok ailem dahil ama bunu gözünde büyütürsen olmaz ki daha çok artar bu dünyada hiçkimse yanlız kalmaz birgün çıkarsın gezersin iki üç yer dünyanın farkına varırsın sonra eve girmek istemezsin inan bana yaşayan biri olarak söylüyorum
İnşallah ya
Senin hissettiğin o sıkışmışlık duygusu gerçekten yorucu olabilir, bunu anlıyorum 🫂💛 Dışarı çıkmak gözünde büyüdükçe daha da zor gelmesi çok normal. Kendini hemen zorlamak yerine küçücük adımlarla başlamak bile ruhuna iyi gelebilir. Bir insanın değeri akrabalarının sevgisiyle ölçülmez, bunu sakın unutma 🌿 Seni anlayacak insanlar da çıkacaktır.
Cevap
6Cevap
Evde olmaktan artık hem yanlızlığa alışıyo ve seviyo da insan ama işte insan olduğumuz içinde biraz hareket sosyallikte lazım bi arkadaş edin kendine ufak ufak hareket olsun hayatında
Ortama alışman lazım bir iki arkadaş yap düzgün ara ara bu fobini yen yoksa kendini yer bitirirsin
Çıkamıyorum
Zorla kendini yüzleş
sanal ya da gerçek farketmez kendine bir arkadaş bul aynı durumu yaşıyorum yalnız başına içinden çıkman zor içini açabileceğin samimi birini bul buradaki sapıklar değil gibi değil ama
Nedenki küçükken yaşadığın bi olay etkiliyor olabilir birde kendine bak giyiminde değişiklik yap daha özgüvenli olursun
Biraz güven insanlara
Arkadaş olalım ben sıkıldım baya
Arkadaşım nasılsın
Benimde yok maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?