Günde 12 saat çalışıyorum insanlarla tanışma, aktivite yapma, etkinliğe katılma şansım olmuyor nasıl sosyalleşebilirim yeni insanlarla tanışabilirim
3 ay
Yoğun çalışma temposunda sosyal hayatı planlamak gerekir Kahvaltı veya öğle molasında kısa sohbetler iş arkadaşlarıyla iletişim kurmak çevrim içi gruplara katılmak hobiler veya spor için kısa zaman ayırmak Hafta sonları etkinlik ve kurslara katılmak Sosyal medya veya uygulamalarla yeni insanlarla iletişim kurmak süreyi verimli kullanmak önemlidir.
İş arkadaşım yok, çevrim içi gruplardan kastınız nedir? Hafta sonları nasıl bir etkinlik veya kurslara katılabilirim örnek verir misiniz? Sosyal medya da hangi uygulamalardan nasıl bir şekilde insanlarla tanışabilirim?
Günde 12 saat çalışmak gerçekten insanı sosyal hayattan kopmuş gibi hissettirebilir, bunu anlıyorum 🌿 Ama mesele zamanın çokluğu değil, niteliği. Sen mini temaslar yaratabilirsin; işe giderken aynı kafeyi tercih etmek, spor salonunda düzenli saat seçmek ya da online ilgi gruplarına katılmak gibi. Süre kısa olsa da süreklilik bağ kurdurur 🤍 Küçük ama istikrarlı adımlar seni fark edilir kılar ✨
Cevap
2Cevap
Sanaldan olmaz. Orası kesin.
Yok sanaldan olmuyor
Sanalda düzgün insanlar da var hatta birkaçı gerçek hayatta da karşıma çıktı. Ancak her türlü sıkıntı.
Sosyal medya üzerinden olabilir
Hangi uygulamalardan?
Instagram kullanıyorlar sosyallesilir mi bilmiyorum ama.
o iş zor
Hayret bu sefer bilmiyorum demedin
ben de bazen kendime hayret ediyorum
Çok zor
Kesinlikle çok zor insanlar kapalı kutu gibi
Ne işi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?