3 ay
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Ona uğraşıyoruz umarım başarırız
Mümkün değil kalmamak da lazım
Bu dünyada kimse temiz kalamaz..
Herkes ne ise onu kolaylıkla olur
Zor ama imkansız değil 😂
Mümkün ama yorucu
Çok zor ama imkansız değil
Kalmak mümkün değil de olmak mümkün bence
Ben kendimi dahi iyi biri olarak görmüyorum.
Evet mümkün
Zor barış zor kimse temiz kalamiyor
İnsan üstü çaba gerektiriyor
Evet mümkün
Mümkün tavır herşeydir.
evet mümkün 🍁
Evet mümkün yavrum
Cok zor ozellikle isyan etmemek
Mümkün iyilik Allah rızası için yapılır
Mayan sağlamsa hep iyi kalırsın
Kolay değil ama iyi kalabilmek en büyük güçtür
nadirde olsa evet
değ, l tabiki
Mümkün
Tabi ki mümkün
Mümkün değil
çok zor
zor baris
Evet mümkün
Hayır.
Yok yiyorlar seni eğer iyiysen
Evet, mümkün.
Kaldım
Suistimaldir kf
Mümkün tabi
Mümkün
Mümkün
Zorluyorlar
Kalan vardır
Mümkün
Çok zor..
Elbette mümkün
Maalesef
Mümkün
Evet mümkün
Çok zor.
mümkün
Mümkün evet
Mümkün
Gayet mümkün
Çok zor
Valla bilemem 😂
Profil fotosu şakamı 😃
Ne bakımdan
Komiğime gitti sadece kırdıysam kusura bakma
Ben kırılmam öyle her söze 😂
Demekki duygusal olarak iyi eğitim almışsın kim eğitti seni
Eğitim şart değil hayat insanı adam ediyor 🤣🤣🤣
Valla senle zor başa çıkılır aynı yerde dursak sürekli bir şey söyleyip durursun bizde cevap veremeyiz öyle birine benziyorsun aynı yerde olmayı istemezdim hırçın kadın vibe aldım senden sanki erkeklere annesi gibi davranan
Ben kimseye annelik yapmam haddini bildirmem gerekirse de çekinmem
He anladım
Peki sizin akrabalarda mesela kuzenlerin bir genç erkek saygısızlık yapsa ne tepki verirsin
Ağzına sacrim 😏
Helal sana
Ya senden korkmaya başladım ama
Kes sesini sende uzatma
Sen kes lan
Sabahtan beri rol yapıyorsun biz mal mıyız reis kimsin lan sen
Ya sende varya öylesine şaka diye laf söylüyoruz hemen sen kes uzatma diyorsun tm
Bitti
Mümkün elbette🙂
Mümkünmü nasıl ama 22 yaşındayım bu yaşta karamsar oldum
Daha çok gençsin be. Bu yaşta karamsarlık olur mu hiç 😄 olumlu düşün olumlu şeyler yap ablacım. Ve etrafından negatif insanları çıkar, negatif şeylerden uzak dur. İyi ol iyi kal , mümkün 🙂
İnşallah ya aslında hiçbir kızla bu yaşa kadar bir şey yaşamadım duygusal olarak ya da diğer türlü onun için biraz kötü hissediyorum
İnşallah. Daha dediğim gibi yaşın çok çok genç be😅 ben senin yaşındayken ilk kez aşık olmuştum. 20 li yaşlarda heyecanlı hareketli güzel yaşlar. Yani önünde uzun yıllar var. Elbet seversin aşık olursun. Hata yapmaya ve kafa karışıklığının bolca olacağı bir yaştasın. Herşeye rağmen tadını çıkar bu yaşların. Negatif düşünme. İyi düşün iyiyi çek. enerji önemlidir. Ya olabilir duygusal bir şey yaşamış olmayabilirsin. Muhtemelen utangaç , çekingen birazda özgüvensizsin ama bunu üzerine git. Kendine güven , kendini sev. işe buradan başla devamı gelir. Kendini mutlu edecek şeyler yap. Sonrası gelir. Pozitif şeyler pozitif şeyleri çeker. Kötü hissetme iyi şeyler yap
Ya bir ara omeglede girmiştim çok rahat çok özgüvenli konuşuyordum hiç utanmıyorum tüm kızlarda benle konuşmaktan mennundu ama işte onu gerçek hayatta yapabilsem iyi olur ünideyim şu an sınıfın çoğu kız mesela inşallah bende birşeyler yaşarım
Omegle ne bilmiyorum evlat. o tarz siteler kullanmadım. 😄 Ya İnternet ortamı farklı gerçek hayat farklı. Önemli olan ikisindede aynı olmak 😅 Yani konuştuğun kişi farklı olabilir konuşma bakımından ya da sen farklı olabilirsin. Yani mesajda daha rahat diyelim ki yan yana çekingen gibi vs.
Gercek hayatta yapman önemli evet. Mesajda rahat olursun normal. Ama önemli olan yüz yüze iletişim gerçek hayat. Sanaldakilere takılma. Sen gerçek hayat bak. Atılgan ol, çekingen olma. Ama yapışkan israrcida olma. Kızlar bunu sevmez. Ooo ne güzel işte jffj çoğunluk kız diyorsun. Yani iletişimin illa ki olması lazım. Üniversiteyi inşallah bende birsey yaşarım diye düşünme hahah olursa olur olmazsa olmaz. Kasma kendini ve güzel dostluklar kurmaya bak. Üniversite anları enn güzel zamanlar kesinlikle. Gez dolaş , arkadaşlarınla etkinliklere katıl. Yani pasif kalma
Peki yani bir kıza yani size sormaya biraz çekiniyorum ama ben daha hiç bir kızı öpmedim keşke öpebilsem yani kötü niyetle demiyorum
Evlat cinsellik olarak bakarsan ilk kız kaçar doğal olarak 😂 kuşu ürkütmeden yaklaşacaksın. Ve kadınlar duygulara önem verir. birine yaklaşacaksan karşındakinin duygularınıda düşünerek hareket et. Tanımak istiyorsan tanı duygusal birşeyler illa ki olur ilerler. Yani duygusallıkla birlikte öpüşmek vs zaten kendiliğinden gelir. Sadece öpüşmek olarak bakarsan sadece kullanılan geçici ilişkide olursun.
Yok zaten öyle olarak bakmıyorumda hani dedim herkes yaşıyor bizde yaşarmıyız diye
Yaşarsın yaşarsın. Sadece sakin ve emin adımlar at. Ve acele etme. Arkadaş edin bolca , herkese güvenme. Herkesle samimi olma , seçici ol. bulacaksın. sonra diğerleri emin ol kendiliğinden gelir. Öpüşme vs. Zaten bir anda oluyor yani. Kasma kendini ve insanları tanı
Diyorsun hm tm o zaman
Değilll
Evet mümkün
Hayır mümkün değil
Mumkun
Ortama bağlı
Mümkün.
Biz varız işte? 😏
Mümkün değil