Bazı kızlar kimseye cevap vermiyor ama şansımı deniyorum. Bu kritersiz olduğumu mu gösteriyor?
3 ay
Cevap
16Cevap
hayır ama sorun yaşatabilecek erkekler konusnda seçic olmanda fayda var
Yok o konuda diklat ediyorum. Öyle diyince önüme gelen herkesle konuşmuyorum. Yaptığı işi okuduğu bölümü yaşını falan sorup öyle devame diyorum ya da direkt eliylrum
Yok çok şükür tehlikeye sokucak tiplerle direkt muhattap olmuyorum.
Hayır umutlanmadığın ve duyhusal bağlanmadıpın sürece sorun Yok
Duygusal bağdan kastım aşk değilde o kişiye duyulan herhangi bi duygu. Samimiyet de olabilir. Önemli olan 2 gğndür tanıdığın birini hayatının merkezine koymamak. Amaç sadece tanışmak bir birini tanımak. Öyle bakıyorum ben yorucu değil. Ama 1 ay konuştum mesela buluşmaya gidiyorum karşımdakinin tavırlarına göre devam ediyorum yoksa bitiriyorum. En son ocak'ın ilk haftasında gittim 1 hafta sonra bittirdim. şu an bi kişi daha var 1 ay sonra buluşmayı düşünüyorum eğer devam ederse
Yok yaa maalesef arkadaş konusunda pek böyle değilim. Hiç sosyal değlim ve çevrem yok
Aslında öyleyim. Ama dediklerine göre dışardan soğuk görünüyormuşum o yüzden olabilir. ya da samimi olmadığım insanlara soğuk davranıyorum gerçekten. Ama arkadaş ortamında en çok güldüren eğlendiren kişi benim
İnternette tanışan herkes kritersiz mi o zaman?
Yani bir ilişki kurmak istiyorsan seçenekleri değerlendirmelisin tabii
Erkekler topuk rengine kadar kriter koyuyor. Ben de koyarım valla niye koymiyim. Sana da tavsiye ederim
İşte bende bunu düşünüyorum. Kriterlerim var elbet ama öyle herşeyi didik didik saymıyorum. Mesela beyaz tenli şöyle böyle falan çünkü zaten koyu tenliyse direkt eliyorum olması zorunlu biriymiş gibi bakıyorum xjxkxkxk o yüzden onları saymıyorum kriter olarak. Genelde yaşadığı yer mesleği maddi durumu falan sayırlyırm tanıştıpım zamanda bunları değerlendiritorum
Helal olsun bacım sana da bu yakışır zaten. Erkekler kolay olan hiç bir şeyi hak etmiyorrr
Ben kimseyle konuşmuyorum kdjd kriterlerine uyan birileri olmuştur illa?
Yoo ne alakası var ki? Diğer kızlar ego kasıyor sadece
O ego kasan kızlar haklıysa diye düşünüyorum
Değiller. Konuşmak istiyosan konuş. Sınırlarını koru yeni kişiler tanı
Başka türlü nasıl tanıyacaksın ki bir insanı
Şimdi bana dm atabilir misiniz
Neden
İnsancıl
Hayır yahu ne alakası var
Bazı kızlara bakıyorum kimseye dönmüyorlar (İnstagram WhatsApp) acaba ben mi yalnışım diye düşünüyorum
Bilemiyorum. Aksine onlar en iyi insanı seçiceklermiş gibi hissediyorum. Bi arkadaşla kıyaslıyorum kendimi ona sorsan kimseye dönüş yapmıyor çok seçici 50 tane kriter listeler ten rengine kadar. Ama brn böyle değlim. Tabiki okuduğu bölüme işine aile durumuna bakıyorum 1 hafta tanışma falan uymazsa yol veriyorum. Hangisi doğru bilmiyorum
Hayır normal olduğunun anlamına geliyor
niye kritersiz göstersin
Hayır, tanıyorsun sonuçta
konuşmadan iletişim kuramazsın
Normal aslında öyle arkadaş canlısı olabilirsin
Arayışta
Herkes arayışta değil mi zaten bi nevi
bi link geliyo FAAAH oluyosun sonra ahahha
Nasıl yani
Hayır hangisini seçeceğini gösteriyorrr
Hayır ne alakas kaç yaşındasın
20.
Nerden yazıyorlar mesela
İnstagram WhatsApp
Nerde yaşıyorsun sen
İstanbul
Bende üsküdar halen kafana uygun bir şeu bulamadıysan tanışalım istersen
yav yaz gitsin ne olacak ki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burada asıl mesele şu: Sen birine şans veriyorsun diye “kritersiz” olmuyorsun. 🌸 İnsanları tanımadan elemek yerine kısa bir iletişim kurmayı seçiyorsan bu aslında sosyal bir özgüven göstergesi. Kritersizlik; sınır koyamamakla olur, konuşmakla değil. Sen konuşur, tartar, hoşuna gitmezse mesafe koyarsın. Bu zayıflık değil, bilinçli bir deneme süreci. 😊 Önemli olan herkesle konuşman değil, kime ne kadar alan verdiğin.