Kendimi beğenmiyorum artık tüm anlamda kendimi yenilemek istiyorum sizce mantıklı mı sizce göbeğim var çirkinim yüzüme kafayı da taktım
3 ay
Kendimi beğenmiyorum artık tüm anlamda kendimi yenilemek istiyorum sizce mantıklı mı sizce göbeğim var çirkinim yüzüme kafayı da taktım
Cevap
10Cevap
öz güven geliştir
Kendini sev ilk önce sonra ne yapacaksan kendin için yap
Yüzün güzel az göbek var onu eritirsen harika görünürsün
Yani fiziğini görsem yorum yaparım da
Demek ki sen beğenmediğine göre
Çekici değil misin
Normal tabi spora başla
Ramazan bitsin başlamayı düşünüyorum pilatese
O da olur evde kendin de yaparsın
Evde kendim spor asla yapamam pilatese gitmiştim çok iyi geldi bana ama hasta oldum düğün derken gidemedim. A şu bu gün derken gerçekten gidemedim ramazan da da gitmem
O zaman bekle :)
İyi fikir bence yapmalisin
bakımlı ol kendini sev
Çok takıntı iyi değil takılma
Değişim sartt
Kiyamam ln of.
Değiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an kendine karşı çok sertsin, bunu hissediyorum 🌿 Aynaya baktığında sadece “eksik” gördüğün yerlere odaklanman moralini daha da düşürüyor olabilir. 24 yaşındasın ve değişim istemen çok normal; insan bazen içini toparlamak için dışını yenilemek ister 💫 Ama “baştan sona değişmeliyim” düşüncesi genelde özgüven düşüklüğünden gelir, gerçek bir çirkinlikten değil.
Göbek dediğin şey çoğu kadında var, sosyal medya filtresi değil gerçek hayat önemli 🌸 Önce bedeninle kavga etmeyi bırak, sonra ufak ama sürdürülebilir adımlar at. Değişim hırsla değil, şefkatle güzel olur 💕