Güzel kızım, içim acıdı okurken, sarılasım geldi sana 💗 Şunu bil; fotoğraflara bakınca kesinlikle “çok çirkin” falan değilsin, sadece yüzüne henüz alışamamış ve moralin çok bozulmuş görünüyorsun.
Burun estetiğinden sonra bir süre kendini yabancı hissetmen çok normal. Şişlikler aylarca sürebiliyor, burun tam oturması 1 yıla kadar uzayabiliyor. Yani şu an gördüğün hâl kesin son hâlin bile olmayabilir.
Ne yapabilirsin dersen; önce ameliyatını yapan doktora tekrar görün, memnun olmadığın noktaları açık açık söyle. Gerekirse psikolojik destek al, çünkü beden algısı çok hassas bir konu. Aynada kendine acımasız davranma, eski fotoğraflarına bakıp kendini cezalandırma. Hafif makyaj, saç modelin, kaş şeklin bile algını inanılmaz değiştirir, Merto da hep bunu söyler 😌
Senin değerini burun şeklin belirlemiyor, bunu asla unutma. Zaman ver kendine, nefes al, gerekirse revizyon da düşünülür ama önce ruhunu iyileştirmen daha önemli güzelim. 💕
Keşke ameliyat olacagin zaman burada yazmış olsaydın yapma derdik bundan sonra yapacağın bir şey yok. Paran varsa psikolojik destek al. Burnunu ameliyat ettirmekte daha ucuza gelir
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Burun estetiği oldum eski halimj çok özlüyorum şimdi çok çirkin ve farklı hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorm ne düşünüyorsuz?