Hani kız arkadaş gruplarında hep bir kız olur ya diğerlerinden daha çirkin, kimsenin kaale almadığı heh o kız benim işte.21 yaşındayım bu zamana kadar hiç erkek arkadaşım olmadı, hiçbir erkek beni güzel bulduğunu söylemedi hatta lisede 3-4 kere çirkin bile dediler. Dişlerim yamuk yumuk, burnum kemerli yaptır o zaman demeyin ailemin durumu yok, hiç çekici bir yanım yok aynaya bakınca kendime yumruk atasım geliyor şu tipe bak diye, insanlarla konuşmaktan falan da utanıyorum bu yüzden çirkin bi kızla kim konuşur ki, içlerinden yargılıyorlardır kesin beni fotoğraf falan çektirmekten de nefret ederim mesela 5442424 kat daha beter çıkıyorum iyice soğuyorum hayattan. Bu düşünce 3-4 senedir kafama dank etti ve hayattan soğudum artık hiçbir şey yapasım gelmiyor çünkü ben çirkinim ve hiçbir şeye hakkım yok .
Cevabın nedir?
her seyden önce kendini sev. ne demek hiçbir şeye hakkın yok? bu nasıl bir isyan ve kendini aşağılamadır? sen bunu kendine yaparsan başkaları neler yapar?
dış görünüm önemli, evet. derdini küçümsemiyorum. kendini sevmek de kolay olmayacaktır. ama ugrasabilirsin. başka yönlerini ön plana çıkar. spora git, fiziğini düzelt mesela. cildine bakım yap; pürüzsüz bir cildin olsun..estetik için bişi diyemem ama dişlerin için belki daha ucuza bir yol bulunabilir devlet hastanelerinde, tel takılabilir (maliyeti kestiremiyorum ama burun estetiğinden eminim daha uygundur)
kitap oku, film izle, dil öğren, modayla-dekorasyonla, sporla, yogayla ya da ne bilim psikolojiyle ilgilen..inançlıysan bu yönde bişeyler yap. bişeyler bul kendine. yeter ki buna takılıp kendini mahvetme. bi de bitirmeden bir örnek vereyim. kuzenimin karısı da büyük bir burna sahip, üstelik yüzü küçük burnu çok büyük. biraz kilolu da bir bayan.. ama hiçbir zaman onu ezik görmedim. yüzü hep gülümser, insanlarla ciddiyetle konusur mükemmel bir türkçesi ve ses tonu vardır, ve çok temizdir. çok güzel kokar, hep parfümünü sorarım :)evine her gittiğimde banyosunda değişik şeyler ilgimi çeker, kremler falan..bunu sana avuntu olsun diye yazmadım.gerçekten böyle çünkü hep ona hayran kalmışımdır. çok da mutlu bir evliliği var, üstelik aşk evliliği yaptı kuzenimle. buraya kadar sabredip okuduysan ne demek istediğimi anlamışsındır :)çok uzun yazdım ama yardımcı olmak istedim.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkendini nasıl görürsen başkalarıda seni öyle görür dişlerinden dert yanmışsın fakat dünyaca ünlü top model adriana lima nın dişlerinin ne kadar bozuk olduğunu bilmeyen yok buna rağmen kimse eline su dökemiyor neden çünkü kendisiyle barışık ve çok güzel.
42 Yorumla- +1 yıl
harbiden öyle :D
Bak sana bana sen bizim evde de çirkin bir muhabbet kuşu var çok seviliyor ama böyle bıcır bıcr konuşuyor sürekli.. Kızım banada ulan sendeki tip bende olacaktı kaç tane kız arkadaşım olurdu diyorlar, bu işler tiple pek alakası yok. Evet, günümüz insanları ön yargılı.
Fakat madalyonun arka yüzünü merak edip çeviren sayısı çok az, Şükret haline sen her zaman kendinden daha kötü durumda olan insanları düşün ALLAH bazısına güzellik verir bazısına çirkinlik çirkin değildir aslında ama bakalım şükrediyormu yoksa isyanmı ediyor yoksa ego mu yapıyor diye sınar, bildiği halde sınar.
bende 19 yaşındayım benimde olmadı mesela.. Bu bende bir eksiklik olmadı ama, sen o gerizekalı arkadaşlarının laflarını, sözlerini dikkate alma. Kendilerini bişey sanmasınlar. Benim beğendiğim bir kızı bir başkası beğenmez ama ben beğenirim mesela ya da onun beğendiğini ben beğenmem bilmiyorum halk arasında elektirik alamadım derler alında yıldızlar uyuşmaz :D Sorun etme ! Senin yapman gereken bir sorumluluğun var, oda ders çalışıp bir an önce okulundan mezun olman.30 Yorumla
Yazmis oldugun yaziyi gordum ve Dikkatimi cekti. Sen Kendini Cirkin olarak Tanimliyorsun ve Toplumdan dislandigini soyliyorsun.
Peki Bu dusuncelerin Kac yasindan itibaren olusmaya basladi ?
Yani 13 yasmi ?
Yoksa Cocukluk yaslarindami ?
Ve seni derinden etkileyecek "travma gecirtetecek" HIC UNUTAMADIGIN (kucuk dusuruldugun) bir olay basindan gectimi ?
Bu Olaydan sonra Dunyaya farkli baktinmi ?
Ayriyeten Seni disliyan arkadaslarin Nasil insanlar ? Yani cok Guzellermi ? Ve seni anliyan seninle bazi dusunceleri Paylasan kimse yokmu ? Yani bir arkadasin, Kuzenin, Annen, Baban gibi ?
Ayriyeten sen su anda kac yasindasin ?
Basindan gecen olaylari kisaca yazabilirmisin ?
Beni ilgilendiren taraf , COcukluk Donemin nasil gecti ?
Ergenlik Doneminde netur Zorluklar yasadin ?
Ve Su anda nasil bir Durum ve Ortam icerisindesin ?
Gorusmek uzere
Umit Aydin01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıltm görüntü de önemli bir yerde.. Ama şunu bil ki ben dünya güzeli bir kızdım kendimi övdüğüm için değil kıymetimi bilmedim bebek gibi yüzüm vardı soldu gitti yani bana öyle geliyor belki ama güzellik para etmiyor inan bana güzeller sevilmiyor güzeller hazmedilmiyor güzellik lanettir bak benim başıma gelmeyen iş kalmadı her yerde dikkat çekersin ilgi görürsün ama kimse güzelsin diye sana madalya takmaz. Seni güzel olduğun için kimse sevmez senin görüntünü beğenen seni yatağa atar fantezilerini süslemek için.. Hevesini alır bırakır çünkü başka güzeller de var böyle bir şey duydun mu seni çok seviyorum çünkü sen çok güzelsin :)) Bak canım önemli olan iç güzelliğidir sen kalbini temiz tut kalbin yüzüne yansır. Ben benim iç güzelliğimi görecek kişi ile evlenirim Efsane Marilyn Monroe ne demiş: Bir kadınla güzel olduğu için evlenmek doğru ise bir erkekle de zengin olduğu için evlenmek doğrudur. Gerçek sevenler karaktere kişiliğe bakar. Güzelliğin fazla önemi yok mühim olan zeka ve karakterdir. Aklını çalıştır kendinle barışık ol belki de öyle bir çirkin kız değilsindir. Senin gibi yani senin anlattığın tipte bir yakınım var iyi ayak değil ama kendiyle o kadar barışık ki makyajdan tut saç baş yaptırıyor. Güzellik geçicidir kalıcı olan karakterdir :)) O yakışıklı çocuklar güzel kızlara göre sönük duran kızlara taparlar hep genelde kaç kız öyle koluna takmış sana öyle geliyor ben 19 yaşındayım benim erkek arkadaşlarım çok oldu ama niyetlerini sen daha iyi bilirsin seven binde bir çıkar o sana çirkin diyenler Brad pitt felan mı kendinle barışık ol aynaya bak gülümse kendini sev rabbim sana tüm güzellikleri verir kendi hayatın için çabala
63 YorumlaArkadasim hersey basi spor git kendine bi spor salonu yazdir, yuz yoksa fizik var, bu zamanda ki erkekler nedense önce fizik bakiyorlar, saclarin yaptir, sclarin kisaysa takma sac al, uzun dursun, uzun ve guzel saclari genelde yuzundeki kusurari kaybeder... Burnunmi cikrkin? dislerinmi cirkin? calis anam calis para kazan burnunu yaptirirsin dislerinde. Cirkin degilsin, zaten %90 butun kizlar makyajsiz hali cirkin... Oku uni bitir yada bi meslek al, böyle seyleri basarli oldun zaman özguvenin artar, hata sen sanslisin hitc sevgilisi olmayan kiz genelde erkekler basini ustune tasir, daha cok deyer veriyorlar.
30 YorumlaKime göre ve neye göre çirkinsin? Çirkinlik kıriterleri neymiş onların? Hiç erkek arkadaşın olmadı mı? Bak şimdiden dünyanın en güzel kızları arasında girdin bile benim için. Güzellik beden güzelliği değildir ki tabi amaç farklı değilse. Bu arada güzel olduğunu da söylemiş bulundum ama inan ki ben ilk değilimdir :) Kim bilir kaç kişi sana bakıp yüreğiyle iç çekti keşke sevgilim olsa eşim olsa diye... Dişlerin de burnun da sana çok yakışıyordur tek eksik seni seven biri olmamış ya da cesaret edip söyleyememiş. Keşke senin gibi bir arkadaşım olsa da hergün sohbet etsek. Tertemiz bir kızsın... Zamanı gelince seni dünyanın en güzel kızı olarak gören ve seni dünyanın en mutlu insanı yapacak kişi karşına çıkar... Sakın bir daha kendini üzme, güzel kız!
50 Yorumla
+1 yılbence kendini böyle yargılamamalısın. benim arkadaşlarım hep şöyle der: güzel kadın kendini aynada gördü mü kendini söver bu ne biçim tip der. birincisi arkadaşlık kurunca asla güzelliğe bakılmaz. demek ki kendine olan özgüvenin eksik bu yüzden arkadaş edinemiyorsun. Descartes ne demiş: Titre ve kendine gel! ikincisi kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin insanların karşısında kendin ol yeter. onlar seni kabul etmiyorsa senin fiziksel halinden sana laf atıyorlarsa bence aldırma. bunları diyenler genellikle kendine beğenen kişiler oluyor ve karşısındaki kişinin birkaç özelliğini kıskandığı için onun en zayıf noktasından vurmaya çalışıyor. bence arkadaş çevreni iyi seçmene bak sen..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyle dusunme. bende ayni dusunuyorum bazen, ve geciyor. dis gorunusu begenmeseler begenmesinler, supurgenin disida guzeldir, ama ici?
dislerini yaptirabilirsin, bunu duzeltebilirsin.. yuz icinde diger seyler deneyebilirsin, nebileyim kremler var bakim yap. kaslarini yuz sekline gore uydur, saclarinida bu sekilde, rengede boyaya bilirsin sana yakisan.
makyaj yapmiyorsan, birazcik makyaj yapabilirsin.
yakisan elbisler almayi deneyebilirsin mesela, bu daha cok ilgi cekici olacaktor, kendinide iyi hisedeceksindir.
fotografta herkeste guzel cikmiyorki, acisi, isigi vs cok onemli. hayatta kusme bu kucuk sebeblerden dolayi(:03 Yorumla
Soran+1 yılinanır mısın alışverişten nefret ediyorum o elbiseler falan bi kütüğe giydirsen daha güzel durur eminim yani, makyaj olarak göz kalemi ve parlatıcı sadece. saçlarım da kahverengi başka renk güzel olmaz diye düşünüyorum iyice maymun olurum zaten bi de boyatırsam :)
Cevap sahibi+1 yılya iste bu yuzden nefret ediyorsun, yakismadigini dusunursen sevmezsinki :) bak bende boyleydim, sonra dikkat ettim, bana yakisanlari aliyorum, yakistiginada inaniyorum, yani ararsan bulursun sana yakisani, once bu dusuncenden kurtul:)
fondotende deyenebilirsin, cok degilde cok az, yuz rengini kontrol etmek icin:)
sacinin tumunu boyama, golge yaptirabilirsin, ben kirmizi golge yaptirdim kahve rengi/siyah sacima, dusun artik:) denemekten zarar cikmazki:) kuaforede sorabilirsin ayrica:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılben karşı cinse saygı duyarım onun istediği ğibi birisimiyim diye düşünürüm ona çiçekler alırım defterime her gün yazarım onunla yürümek,onunla sohbet etmek,onunla dertleşmek,onunla sevgimi paylaşmak,onunla zaman gecirmek.,onunla evlenmek,onunla sonunda yaşlanmak ne hoş olurdu.ama o yok yeniden doğmek yeniden sevinçli olmak yeniden yaşamak yeniden sevmek sevilmek yeniden mutlu olmak isterim ismim serhat çekingen utanganc içine kapanık duygusal vede sosyal hayatın dışında kalan bir gencim kendimden utanıyorum davranışlarımı begenmiyorum evden dışarı cıkmıyorum ve aynı anda aynı saate hep aynı şeyleri yaparım bunlar ğünlük tutmak ve şiirler yazmaktır cok mutsuzum en son ne zaman dışarı cıktım ne zaman birileriyle sohbet ettim hatırlamam artık birileriyle tanışmak arkadaş olmak isterim o kişinin siz olmanızı istiyorum
10 YorumlaIsyan etme bacim ,guzel olmak herzaman avantaj olacak degil ya ,gizel olup sadece etinden faydalanilip sonra ucuz et misali atilan kadin olmak mi isterdin,illaki seni begenen birisi cikar ,illaki senin tipini begenmeside gerekmiyor ,ayriyetten cirkin kadin yoktur unutma,bakimsiz kadin vardir ,sen birde ben cirkinim.deyip iyice kendini salarsan ,ozaman cirkin olursun
30 Yorumla
+1 yılKimse kaale almıyorsa sebebi çirkinliğin değil özgüven eksikliğindir bence. Çirkin ya da güzel özgüveni yüksek insan her ortamda ışıldar. Kendini daima geliştirmeye bak. Oku gez dolaş öğren. Güzellikten daha değerli şeyler var hayatta sen şu an ona taktığın için at gözüğüyle bakıyorsun.
20 YorumlaBakımlı olmalısın bak Adriana Lima'ya dişleri inci gibi mi ama kadın bakımla ne hale geliyor link link
v Bunları nasıl yaparım deme.21 yaşındasın bir işe gir ve para kazan her şeyin pahalısını almana gerek yok35 Yorumla- +1 yıl
anca senin gibi abazalara ...
çok realistsin sen aşırı hiç bir insan kendini bu kadar çirkin bulamaz çünkü hiç kimse manken değil ama aynaya baktığımızda kendimizi daha güzel görürüz en azından sen de o da yok anladığım kadarıyla. dişlerinse sorunun google'a ashley smith yaz dünyaca ünlü bir manken ve kızın dişlerine bir bak önemli olan iç huzur ve kendiyle barışık olma durumu. illa diş macunu reklamındakiler gibi dişlere sahip olmak zorunda dğilsin burnunu da yaptırmak zorunda değilsin güzel bir gülümseme gözlerdeki parıltıda saklıdır. herkes çirkin aslında bunu unutma.
10 YorumlaUff su lisede kızlara cirkin yada sisman diye dalga gecen 2 3 hanzo serseriler vardır.. Bunlar senin karsına cıkan sınavlar ve hepsini gecmissin..
Belki biraz bakımlı olmalısın cirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır demısler..
asosyal olmayıp sosyal hayata karıs bakalım sana brdaha cırkın dıyeceklermı ?
KIR ZİNCİRLERİNİ20 Yorumlabi kere şu düşünce yapısından kurtul etrafına bakınca kimse dünya güzeli değilki elbette senin de bir albenin tatlılıgın vardır. bu tabuları yık kendıne gel,kendıne bak onemse, hersye makyaj yapmak degıl guzellık makyaj degıl,mesela spor yap,mesela dıslerın ıcın tel taktır mesela,kendını guzel kremlerle masaj yap yıka kendını sev cunku sen busun baskası olma,kendını sev..
10 Yorumla
+1 yılSen kendini güzel bulmazsan çevren nasıl seni güzel bulsun ? Kendin ile barışık ol ve kendini beğen o zaman çevreye güzelim enerjisini yay.. Biraz bakım yap . Dişleri tel yöntemi ile düzeltiyorlar. Git kuagöre manikür yaptır saçlarına şekil verdir falan.. Güzel hoş kokular al kendine.
10 YorumlaBide şöyle düşünebilirsin tamam beni dıştan görenler iyi görüyor olabilir ama benim vücudumda da bir dolu ben var mesela beyaz tenliyim napıyım böyle yani işe başlayınca yavaş yavaş bide kafaya takma ne kadınlar bir estetikle neler oluyo ya tarzını bul o yönde ilerle diş önemli olduğunu düşünüyorum çalışıp tel taktırmalısın herşeyin bir çaresi var.
10 Yorumla
+1 yıllisedeyken bende öyle olduğumu düşünürdüm ama öyle değilsin işte kim ne derse desin takmıyacaksın onların hiç mi kusuru yok geçen kızın biriyle konuşuyok kız baya bi kilolu erkekler böyle kızlardan hoşlanıyo diyo özgüvene bak azım açık kaldı özgüvenini kaybetme gerekirse ben senin en iyi arkadaşn olurum
20 Yorumlaİnsanlar çok sosyal oldukları için yanındaki yöresindeki öteki bütün insanlarda mutlaka ama (altını çiziyorum) mutlaka çekici birşeyler bulurlar...hatta sana şöyle söyliyeyim bir et yığını olsan dahi (benzetmemi mazur gör zıtlık tam anlaşılsın diye böyle söylüyorum) duyguların düşüncelerin davranışların olduğu için bütün insanlar (yine altını çizmek istiyorum) bütün insanlar seni sever...boşuna takıyosun kafana.
00 YorumlaBacım (gerçek anlamda diyorum) beni çok üzdün, neden böyle düşünüyorsun Allah inancın yok mu? Allahın yarattığı her canlı güzeldir. Senin de bir beğenenin çıkar. Şükretmesini bil sende tipine göre biri ile evlenirsin. Sanki bizler çokmu yakışıklı ya da güzeliz kalbin güzel olsun. Şu tv deki kızlar bana bedava gelse almam güzel olsa ne olurlar hergün biri ile birlikteler gerisini söylemeyim. Üzme kendini
30 Yorumla
+1 yılsen herkesin doğuştan çok güzel olduğunu falan mı düşünüyorsun canım bak bırak aşırı bakımlı olmayı bir ruj bile insanı değiştirir sen de kendini yavaş yavaş maddi açıdan sarsmayacak şekilde düzeltmeye çalış bak zamanla özgüvenin de yerine gelir hem üzülme çirkin kadın yoktur canım
20 Yorumlabak şimdi burda herkes dicek ki önemli olan iç güzellik falan filan o öyle davrananların cırkinliği vs bunlar hep fasa fiso . sen kendin hakkında dogru dusunuyosun dediklerinin hepsi tek tek dogru. ama sen böylesin. sen busun. değiştirmek için yapabileceğin birşey yok. şimdi karar vericeksin. ya evden dışarı adımını atmıcaksın yada sallamıcaksın.
10 YorumlaBende kendimi öyle hissediyordum sonradan daha güzelini yaratamayacağım aklıma geldi. Kaderime küserek yasadım asadg. saka saka balım. herkes güzel olacak diye bir sey yok. kiminin kası , kiminin gözü , kimiinin huyu güzel :) Takılma böyle seyleree
11 Yorumla- +1 yıl
artist
+1 yılçirkinlik diye bişey yok herkes güzeldir. kendine biraz bakım yap ne bliyim. neden kendini bunalıma sokuyosunki. ne insanlar makyajla neler oluyo. sen kendini ben çirkinim diye bi kenara atıp hayattan sogursan geçmiş olsun. böyle yapma bakımlı ol yeter (:
00 Yorumlaönce kendine bakış açını değiştir çünkü değişim seninle başlar bir arkadaşım vardı güzel bir kız sayılmazdı ama sürekli kendiyle ilgilenirdi aynaya bakar çok güzelim derdi ilk başlarda çok yadırgadım içten içe çünkü ben güzel bir kız olduğunu düşünmüyordum senenin sonuna geldiğimizde ise sınıfın güzel kızlarını sorsalar ilk onu gösterecek hale gelmiştim lafın kısası önce sen kendine inan
10 Yorumla
+1 yılaslında herşeyin en iyisni hak ediyorsun kenedeni güzel sanıp yada etraftakilerin poh pohlamsıyla güzel olduğnu dşünen kızdan dah yureklsin bence seni benide onuda ALLAH yarattı herkesin kendine has güzellği var asla böle saçma düşünclerde boğma kenedeni gerçkten senin gbi bir kız arkdşım olsaydı gizli sormasaydın :( tanışmak isterdim seninle olmasını isterdim çünkü gerçek seven sen ve ben gibileri ...
00 Yorumlaasla kafan takma böyle şeyleri,fiziğine önem ver hayata bağlan...enerjin yüksek olduğunda her şey yüzüne yansıyacaktır...güzel olup ifadesi çirkin olacağına ..çirken ken güzel ifadelerde olmak daha hoş olabilir...öz güven ve sexy bir hava duruşunu değiştirecektir göreceksin...
00 Yorumla
+1 yılİnsanı güzel ve çekici yapan sadece dış görünüş değil. Bu yüzden kendini sev. Nice dış görünüşü çirkin bulduğum kızlar var mesela evli.Bende dış görünüşümü güzel buluyorum ama hala doğru dürüst seven değer veren bir insan olmadı hayatımda kendi açımdan yola çıkarak yazdım ;)
10 Yorumla
+1 yılsen hayatı bir başkasının düşüncesine göremi yaşıcaksın. herkes birileri hakkında konuşur durur, herkesin kendine göre bir fikri vardır, önemli olan senin bunların etkisinde kalmadan kendi yoluna bakmaktır.
10 YorumlaDişlerini yaptır Sana uyan güzel bir makyaj tarzı seç uygula Kendını güzelleştir yapabılırsın zor olmasa gerek. Bende bırını sevdim zamanında çok güzel değilde kız nedense benı terk etti. Hıc bır anlam veremedım ve nedense boyle kızlar daha güven verıyor insana..
02 Yorumla- +1 yıl
çok güzel olmayan kızlar mı güven veriyor (gerçekten merak ettim) ?
bi insan kendini beğenmezse içten içe çökermiş.. kendinle barışık olmalısın.. ne olmuş çirkinsen (bu kelimeden de nefret ederim) ne olmuş yani? bırak insanların ne düşündüklerini umursamayı.. gönlünce gez, eğlen, gül.. sıra sana da gelicek elbet.
20 Yorumlahersey ask mesk değil hayatndan zevk almaya bak herkesin bir dengi vardır piskolojini bozarsan herseyin gider emin ol.senin yapacağın teksey piskolojini bozma bu ask mesk islerine fazla kafa yorma hayattan zevk almaya bak
20 Yorumla
+1 yıloff çok kötü bi düşünce bu ya. bu şekilde giderse evden çıkmazsın yakında çirkinim diye. Allahın yarattığı herşey güzeldir. bence bi psikoloja git hem rahatlarsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyerim kız seni :) bence çirkin falan değilsin
ki olsan bile bu senin için + olmalı
güzel gözlerine değil aklına fikrine tatlılığına gelir gelen40 Yorumla
+1 yıle birazcık öyle bende çirkin ördek yavrusuydum 2 sene önce şimdi bradd pitt olma yolunda %90 ilerledim :DD gerçi sen 22 yaşındayım diyon artık biraz zor ama , umarım iyiye gidersin
24 Yorumla- +1 yıl
ben zaten daha geçen hafta 18 ime bastım yani benim iyiye gitme olayı doğal yollardan oldu genetik
- +1 yıl
Kardeşim acil yardım 😂😂
- +1 yıl
Yani evrim denilen şey harbi var he... vay.
+1 yılailenin durumu yoksa sen çalışıp kazanmaya bak her şeyin çaresi var. spora da başla öz güvenin artar fiziğin iyi duruma geldikçe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçirkin bir erkeğim. dediğin çok doğru hiçbir şeye hakkımız yok. sevilmeye sevmeye hakkımız yok. hayatı yalnız yaşıcaz başka yol yok. eyv
10 Yorumla
+1 yılçirkinsin diye dünyanın sonu değil.vardır seni de sevecek birileri.kafana fazla takma.okuyor musun şu anda
02 Yorumla
Soran+1 yılevet istanbul'da dandik bi okulun dandik bi bölümünde okuyorum.
- +1 yıl
bu nasıl bi cevap boyle.sana boyle yardımcı olamam ki.düzgün cevap ver ltfn.
Psikoloğa gitmeyi düşünme bile işe yaramıyo arkadaşım.
10 Yorumlaallahın verdiğine asi olunmaz o sana bunu uygun görmüş, sağlıklı olmana şükret suret her şekilde düzelir zaten geçici bir emanettir beden. kendine haksızlık etme bence senin güzellik anlayışın sadece ufacık bir detay.. takılma..
00 Yorumlakariyerine yoğunlaş. başka birşey bul sadece aşk arama hayatında sevgilin olmak zorunda değil. beni kimse beğenmiyor diyip gülebil hayata, kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin.
00 Yorumla
+1 yılBakımlı ol.. ve kafanın altındaki o çirkinim düşüncesini at! Çünkü denildiği gibi çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :)
10 Yorumla
+1 yılbence profesyonel psikolojik destek al. herkesi beğenen biri çıkar. ferah ol. ;) canını sıkma böyle bir şey için...
00 Yorumlaeğer sen zaten baştan ben çirkinim dersen başkasının seni beğenmesini bekleme.. kendine güven herşey dış görünüş değil.. istersen bir sürü kişiyi peşinden koşturursun..
10 YorumlaGüzel olp kaşar olcağına..Bşver eminm çekici bi yanın vardır sen farkedememişindr
00 Yorumlasen kendini çirkin buluyorsan düzeltemezsin herşey beyinde biter sen anlaşılan o düşünceyi benimsemişin kimse bişey yapamaz senin dışında
00 Yorumla
+1 yılherkesin toplamı 1 dir.
güzeldir, aptaldır
zekidir, kötükalplidir.
vs vs.
kısaca herkes eşittir...00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRabbim sana da birini yazmıştır arkadaşım merak etme... Yeterki ahlakın güzel olsun...
10 Yorumlaherkes çirkin modifiyeli herkes sende modifiye ettir kendini senin için ölen çoktur sen bilmiyosun dur:)
00 Yorumla
+1 yılMesele ahlakın güzel olmasıdır. önemli olan sana aşık olacak kişinin seni anlayabilmesidir.
00 YorumlaAllahın yarattığı her şey güzeldir. Allah da seni böyle sınav ediyor kardeşim
10 Yorumla
+1 yılbende çirkinim ve bir sewdiğim var inş. oda beni sewiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende tipsizim erkeklerde biraz daha kolay allah yardımcımız olsun :)
00 Yorumla
+1 yılÇİRKİN KIZ YOKTUR BAKIMSIZ KIZ VARDIR
20 Yorumlamakyaj yappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
00 YorumlaBAKIM BAKIM BAKIM BAKIM
10 YorumlaBöyle düşünme. Kimse mükemmel değil.
00 Yorumlaçirkinsen çirkin bulursun kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılben de onu diyorum işte çirkinim gerçekten sırf fotoğraf koymamak için facebook açmadım kendime
bende cirkinim ne olmuş yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesin kendine göre bir çekici yanı vardır.
10 Yorumlakafayı yemişsin sen güzel bi yönün vardır mutlak
00 Yorumlabn alırım seni :)
10 Yorumla
+1 yılYok artık daha neler
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kendimi çok çirkin buluyorum, psikolojimi nasıl düzeltebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler