Yalnızlık, sosyal fobi ve platonik hoşlantı yüzünden derslerime odaklanamıyorum, kendimi mental olarak nasıl rahatlatırım?

Sosyalleş demeyin beceremiyorum işte çok utangacım insanlar da beni garipsiyor sevmiyor şehir dışında okuyorum kaldığım yurtta kızlar birbirleriyle öyle samimi ve rahat ki kendimi onların yanında çok yalnız ve garip hissediyorum hep aynı şeyleri düşünmekten derslerime odaklanamıyorum sosyal fobim var hayatımda bırak bir erkeği kız arkadaşım bile yok bu sebepten kaldığım yurtta bir kız var baskın kişilikli erkeksi hoş bir kız ondan etkilendim bunu ne kadar belli etmemeye çalışsam da o anladı ve kendimi aşırı rezil olmuş hissediyorum benle olabildiğince mesafeli davranıyor benden rahatsız olduğunu hissediyorum ve bu beni çok üzüyor konuşarak rahatlatamadığım içimi nasıl rahatlatabilirim? Kendimi derslerime nasıl verebilirim? Hep stres hep hüzünlü hissediyorum kendimi yıllarım ellerimden kayıp gidiyor

Güncellemeler
4 ay
Yurttan ayrilamıyorumda 10 aylık kontrat var
Yalnızlık, sosyal fobi ve platonik hoşlantı yüzünden derslerime odaklanamıyorum, kendimi mental olarak nasıl rahatlatırım?