Ömür boyu yalnızsınız, evlenmediniz, evlenmeyeceksiniz. Maddi olanaklarınız iyi sayılır. Yalnız başınıza mutlu olabilir misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılYalnız olmak, yalnız bir evde yaşamak, bence çok büyük bir dert değil bir nevi mutlu olabilirsiniz, arkadaşlarınız, hobileriniz olur lakin, insanın eşi ve çocukları kısacası bir ailesi olması mükemmel insani duygular bence. Neden bilinçaltımızda bizi aile kurmaya yönlendiren bir sağ duyu var? Neden çocukları çok seviyoruz? Neden karşı cinsimizi seviyoruz? Neden yalnızlığa katlanamıyoruz? Buradan herkese sesleniyorum, önce hatayı kendimizde arayalım, iyi bir birey olmak ve aile kurmak için mücadele edelim. Mutlu olmak hepimizin hakkı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Olunamaz çünkü yanında bir ortağın yok. Ortak dediysem hemen bel altı algılanmasın, 30 liraya kendini satan kadınlar var bu dünyada, mesele vajina değil, mesele ruh ortaklığı... Sevmek ve sevilmek yoksa kimse mutlu olamaz, dilediğin kadar para içinde yüzsen de nafile
00 Yorumla
+1 yılcıkss olamazsın.
çünkü hayvanlar aleminin içgüdüsünde türünü devam ettirme arzusu var. her ne kadar ben çocuk istemem desek de, içindeki dürtüyü bir yaştan sonra durduramazsın. Kadınlar için bu durum çok daha vahimdir, mağlumunuz biyolojik evreler. Çok sayıda pişman olan insanla karşılaştım. Erkeklerde durum biraz daha iç açıcı ama sonuç yine aynı. Misal, çok yakınımız bir amcamız 62 yaşında baba oldu :)
bir gün o pişmanlık vurur ama ne zaman vurur acep :)00 Yorumla
+1 yılBakış açısına göre değişir beyfendi. . .
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle muhakkak ama bir de hayatın gerçek yüzü var, ben sizin yaşınızda iken yalnız başıma mutlu olabileceğimi düşünüyordum ancak şu an bu fikrim değişmeye başladı...
- +1 yıl
hayır ben şahsen tek başıma mutlu olamayacağım kanısındayım çünkü üniversitede yalnız başına kalmanın beraberinde getirdiği zorlukları biliyorum..
- +1 yıl
teşekkürLer yalnızım dediğiniz anda sizi her daim izleyen sesinizi duyan Rabbiniz var Ona (C. C) sığınmanız dileğiyle..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
113
Cevap
123Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılMaddi olanağın olsa bile sonradan şunu dersin "parayla saadet olmaz".
Çünkü maddiyatını bile harcayacağın kişiye ihtiyacın olacaktır. Bu arkadaşlık, beraber yaşayacağın kişi, oda arkadaşı ya da sexs arkadaşı olabilir. Sonuçta 2 farklı türüz ve bunu her şekilde her ortamda gösterebiliyoruz. Kedi ile de köpek ile de ömür zor geçiyor. Hı onlar kadar sadık kişi var mı dersen sadece gülümserim. Bilirim ki onlar kadar seni düşünen olmaz.
Ama yine de tek kalmamak gerekiyor.
Çok istersen, evlenecek kişilerle paranı harca (=10 Yorumla
+1 yılÇokta iyi olursun arada flörtlerin olur. Çocuk sevgini koruyucu aile tarzında ya da kimsesiz bir çocuğun ihtiyaçlarını gidererek huzur evlerinde haftasonları gönüllü çalışarak geçirebilirsin. Bol bol seyahat edersin. Ama şu var aile kurmak doğru insanı bulunca kaçırmamak gereken bir şey. Ama yoksa da yapacak bir şey yok evlenmek için evlenilmez.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Evlenmis ayrilmis biri olarak diyorum, 5,5 yildir yalnizim... Bazen mutlu etsede yalniz bazen cok agir geliyor pek mutlu etmiyor... isterse sarayin olsun insan yaninda bazen ona arkadaslik es dost gibi birini istiyor... Yalnizlik Allaha mahsus denilmis.. :)
30 Yorumla
+1 yılYaninda; yedigin yemegi paylastigin, birlikte filmini izledigin, gununun nasil gectigini merak ettigin, kisin ince giyindiginde hasta olur diye korktugun, uyurken guvenle sarildigin, dokunmaya kiyamadigin, yataginin yarisini onun icin feda ettigin, gorev dagilimiyla bebek yaptigin, sol yanini ona emanet ettigin, gunune gun yilina yil hayatina hayat katacak biri olmadan yasanmaya degmez bu dunya..
20 YorumlaKız arkadaş falan olacak mı? Güzeldir bence ama düşünsenize 60 yaşınızdasınız tüm arkadaşlarınızın torunları var aileleri var yani hayata hala bağlı olma sebepleri var. O zaman kendinize kızarsınız bence hatta bunlar insanı intihara bile sürükler. Uygun insan uygun zaman..
10 Yorumlainsan yapmadığı bir şey için üzülmemeli deneyipte yapamadığı bir şey için üzülmeli yalnızlık iyidir diyen herkes yalnız ve bu durumdan fazlasıyla şikâyetçi belki bir iki sene mutlu olabilirsin yalnızlıktan ama bir zaman sonra sıkılırsın diye düşünüyorum... arabanla 15 20 km lık uzaklıktakı biyerden bir şey almak için giderken yanında bir arkadaş arıyorsun tek başına sıkılıcağını düşündüğün için gerisini sen hesap et işte..
10 Yorumla
+1 yılEger yanında ailen ve dostlarin varsa elbette olunabilir. Ama soyle birsey var ki insan bir yandan sevmek ve sevilmek istiyor. Karşılıklı yasanan duyguları merak ediyor ve çevresindeki mutlu insanlara özenebiliyor. Hayatta tek başına olmak elbette iyi degil bir es değilse hic değilse birdostun olmali yaninda
10 YorumlaNe hale gelmişiz, yıllar öncesine hem kadın hem erkek saygılı sevgili birbirine düşkünlerdi şimdi cinayetler kazalar.. dünyayı yeni nesilin kaosu sarmış artık
zaten birine ihtiyaç duyman bir sevgiye muhtaç olma hissin sadece beyninin köşelerindeki sinirlerden ibaret..
insanın mutlu olması kendini aşması benliğini yenmesi dünyaya ve kendine farklı açılardan bakmasıdır ya da nasıl mutlu olabilirim diye sormasıdır..10 Yorumlaİnsana göre değişiyor. Benim abla akraba var. Hem aile kurumu reddediyor hemde mutlu değil. Bastırılmış duygular ile beraber özgürce hareket edemiyor. Toplumdan etkisi altında kalıyor. Türkiyede pek mümkün değil. Evli birine gidemezsin, yalnız akşam çıksa bile pek çok yerleşim yerde yanlış algılanıyor. Zor ama
00 YorumlaKesinlikle daha mutlu olursun. ilişkier başlarda toz pembe, sonra alışkanlık... Evlilik ise çok yıpratıcı. Mutlu görünen evililklerin arkaplanını tahmin bile edemezsin. Hiç rahatını bozma. Hayatını yaşa. Aktiviteler, arkadaşlar, gezmeler seni fazlasıyla tatmin eder.
00 Yorumla
+1 yılyalnızlık mutluluk getirmez
kişi kendiniz daha fazla dinler
eski yeni bir sürü sorun takıntı üretir
ne kadar sosyal olursa
ne kadar ağır ve özverili bir eğitimi, işi olursa
sevgilisinden ziyade geç ama güç olmadan doğru kişiyle evlenirse
çocuğu olursa
olabildiği kadar mutlu olabilir bence10 Yorumla
+1 yılBen yapamazdim. Muhtemelen 30'unda evlenirim.
Surekli one night stand, sevis ayril, sevgili ol ayril adami cok yipratir.
Bir de zengin ve karizmatik degilsen 30'undan sonra genc kizlari falan tavlayamazsin. Evde kalmis kart zampara ya da abaza gozuyle bakarlar. Ya george clooney, hank moody, robert downey olacaksin ya da evleneceksin aga.
Misal bu sitenin en abaza adamlari 36-45 yas grubu.11 Yorumla
+1 yılMutlu olursun tabiki sadece dusunursun de neden karim cocugum ailem yok diye, aile ozlemi cekersin, ama evlenirsin cocugun olur sonra ayrildikdan sonra hic evlenmezsin yine herzaman mutlu olabilirsin enazindan biryerde cocugun var o duyguyu yasiyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılMUTLULUK ALISVERIS LISTEM
1-Alienware
2-Xbox
3-Yuzlerce oyun
4-Yuzlerce otome oyunu
5-Ciltlerce manga (bbiirr suru)
6-Yabanci dizi sezon toplu cdleri
7-LOTR herseyi
8-Anime yastiklari
9-Anime haremi icin cosplay esyalari
10- Buyuk boy pizza icine sarilmis Arby's Double Delux
yemisim evlenmesini (zaten beni alan olmaz 😂) 🍕😎02 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim kız tarzı, ailenware i nereden biliyorsun USA da mı yaşıyorsun?
- +1 yıl
Yok angara :D Alienware i kim bilmiyo çok cahiller keşke ölseler 😂😂😂
İnsanoğlu sosyal bir varlıktır. Yalnız yaşayamaz. Bu yalnızlıktan ne anladığınızada bağlı. Bir sevgili veya eşi olmadan yaşamak yalnız yaşamak anlamına gelmez eninde sonunda insanlarla bir şekilde iletişim içinde olacaksın.
İnsanın tüm ihtiyaçlarını kendi başına karşılaması imkansızdır, bu yüzdende yalnızlık yerine sosyalleşmeye mecburdur.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Saçma hareketleri olan birini sevmekten daha iyidir.
82 Yorumla- +1 yıl
Süper bir bakış acısı
Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Özür olmak sahip olabileceğimiz en değerli şeydir, yaşayıp yaşayamamak kişiye göre değişir bunu tek beden olabileceğin birisi ile başarabilmek işte bu tam nirvanadır, hani şifresini istedim vermedi aradım meşgule attı ertesi gün aradı vs vs bu tip şeylerle zaman kaybettirmeyecek bir eş ile özgür olabilmek insan daha ne ister ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1Yil 4 aydir sevgilim yok ondan 1 yil suren bir beraberligim vardi. Sonra bitti seviyordum onu ilk defa canim yandi. 1Yil 4 aydir yalnizim kizlarla flort ediyorum ise gidiyorum okul bitti 24 yasindayim. Param var evim var arbam var isim guzel tipimde iyi sayilir istedigim kizla beraber oluyorum ama sevgilim yok kimseninde kalbini kirmiyorum. Sarilip uyumak istedigim bir kiz olsun cok istiyorum ask icin 1 atimlik kursunum kaldi sakliyorum ama cok bunaldim yalniz olmaktan
00 YorumlaYalnızken kaybedecek hiç bir şeyin yoktur.
Her gelen getirdiğinden çok götürür, yalnızlık güzeldir.30 Yorumla
+1 yıl15 aydır yalnız yaşıyorum. Çok zor. Televizyon ve bilgisayar sürekli açık. Gece ışıkları bile açık bırakıyorum. BAZEN efkarlanıp duygusallaşıyorum ve bazende gözümden yaş bile geliyor...
ama ÇOĞU zaman da mutluyum bu şekilde. Evet sanırım böyle iyiyim :)10 Yorumla
+1 yılburada mutlulugu neyle ilintili kıldıginiz onemli tabiki ama bence mutluluk genel anlamda herkes icin paylasmakla alakalidir oyleki yine genelde yalniz insanlar ofkeli ve tahammulsuz oluyorlar ya da icine kapanik mutsuz depresif oluyorlar..
10 YorumlaBen 15 yasindan berri tek yasiyorum ve insan tek yasayabilir bence nekadar zorluk yasarsan yasa tek basinada olsan hayat seni biraz daha olgunlastiriyor bu yuzdende niye ben tekim deme firsati kalmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an 22 yaşındayım henüz gencim şu an evlilik söz konusu değil elbet ama gelecek için düşünüyorum amacım evlenmek değil bu ömrü yalnız geçirmemek gerçekten 60 70 lere kadar yaşarsak özellikle bu çekilmez hayat iyice çekilmez olacak arkadaşlık dostluk da bir yere kadar insan yatağına kadar girecek birini istiyor be kardeşim mecbur evlenicem :/
10 YorumlaEvet yalnız yaşayarak da mutlu olunur.
Fakat, yalnızlıktan mutlu olabilmek için bunun bir tercih olması gerekir..30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. yalnızlıkta mutlu olanlar, ya gerçek anlamda yalnız değillerdir, ya da laf salatası yapıyorlardır. yalnızlıkta acıdan, kafayı sıyırmaktan başka bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılYalniz basina zor gercekten cok zor insqni depresyona sokar hatta altta yatan psikolojik sorunlari bile tetikleyebilir ille evlenmek sart degil bir kopek alirsin mesela sana arkadas olur ama yalnizlik allaha mahsus
00 Yorumlaacaba insanlar erkek ve dişi olarak yaratılmış.. bu mümkünmü.. yalnızlıktan zevk almak.. insanın bence tabiatına aykırı bir durum.. kişi yalnızlıktan hoşlanıyorsa bir problem onda mutlaka vardır.
10 YorumlaYalnizlik Allaha mahsus abicim fakat evlilikte nasip... İnsan kendi kendini mutlu etmeyi ogrenmeli
25 Yorumla
Soran+1 yılsen çok çirkinsin
Soran+1 yılMevlam sevdiğine bağışlasın
Soran+1 yılyapılan bir araştırmaya göre çirkin kadınlar da kendini güzel sanıyomuş, sen de öylesin galiba
Arada isini yapan ve isini goren manita varsa ayni eve gerek yok yani evlenmeye. Ama bu sadece genclik icin gecerli. Yaslilik çocuksuz torunsuz sessiz ve bir kadinin yardimi olmadan gecmez
20 Yorumla
+1 yılPsikolojide bir eleman insan yalnız yaşayamaz demişti. Psikolojide kesin doğru gibiymiş o.
Yanında birileri varken de kendini yalnız hissedebiliyorsun. O da var.11 Yorumla
+1 yılSorulali bayag olmus ama horunce yazmadan edemedim... uzun zamandir yalniz yasiyorum tek basimayim sosyal hayatim hic yok ama ben bu sekilde cok ama cok mutluyum ve degistirmeyide hic dusunmuyorum :)
00 YorumlaNe kdar paran olursa olsun dostun olursa olsun her gece o yastığa tek basına yatacaksın. Gecici ilişkileri geçeceksin.. Hayat tek yaşanmamalı.. :) Ama avantajları var ne gğzel kafana göresin kimseye hesap vermezsin :)))
00 Yorumla
+1 yılAnnen, baban, kardeşlerin, arkadaşların ve akrabaların varsa ve bunları seviyprsan kendini neden yalnız hissedesin ki? Evlilik güzel olabilir ama herkes aynı şeyi düşünmez. Evlenmeden de pekala mutlu olunabilir.
00 Yorumla
+1 yılMutlu olan insan var mı diye sormak daha mantıklı olur. Sen mutluluğu başklarında ne kadar ararsan o kadar mutsuz olursun. İlk önce bu sorunu aşman lazım.
00 Yorumla
+1 yılEvlenince mutlu olunsaydı o halde evli olan herkes mutlu olurdu ve boşanma denen şeyde olmazdı, demek ki mutluluğun ölçütü daha farklı bişey bunu herhangi bir materyalle sınırlandırmak olaya at gözlüğüyle bakmak olur
00 Yorumla
+1 yılvalla ben 10 yıldır yalnız yaşıorum ama olmuyor illaki hayatında biri olmalı tek başına mutlu olunurmu olsan olsan ya uyusturucu bağımlısı olursun ya da her gece içer ayyaş olursun bilmem anlatabilmdimmi
10 Yorumla
+1 yılYalnızlık çekilecek birşey değil. paran var herşeyin var maneviyatın yok yanında seni anlayabilecek kimse yok insan hiç birşeyden zevk almaz bence.
10 YorumlaBen yalniz mutlu olabilecegimi sanmiyorum yalnizlik Allah'a mahsus demisler cidden oyle insan sosyal bir varlik biz robot degiliz duygularimiz var sevilmeye, sevmeye bir omuza ihtiyacimiz var
10 Yorumla
+1 yılHuzur yoksa çift kişide olsan beş kişide olsan yaşanmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılevli olup da hiç huzuru olmayan binlerce insan var bu ülkede, ama yalnız da zor kardeş, sabah kalkıyorsun yapayalnız, kimse yok.. Sevgisiz ilgisiz de olmuyor ki
- +1 yıl
Orası öyle abicim sevmek sevilmek paylaşmak doğamızda var yanlış kişilerle olduğu için bu genellikle mutsuz bir sonla karşılaşıyoruz.
Mutlu olmak icin illa birine ihtiyac yoktur. Baska seylerle de mutlu olunabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılben de kahve içerken mutlu oluyorum hatta çıldırıyorum mutluluktan :)
Ben ce çok güzel!!! Karışan yok sinir, stres yok her keze tavsiye ederim.
111 Yorumla
Soran+1 yılcinsel ihtiyaçlarını nasıl gidereceksin?
Soran+1 yılamca deme belki lazım olur yasemen
Soran+1 yılamcanı eşekler kovalasın yasemen aramızda 11 yaş var :)
Soran+1 yılsevdim seni yasemen, uygun olursa baş başa gazoz içelim, sinemada patlamış mısır yiyelim, film izleyelim :) bak aramızda pek bir yaş farkı da yokmuş..
Soran+1 yılbizim zamanımızda Ankara gazozu ile yapılırdı bu işler amaaan ne kolası ne fantası :))) açma ve elvan gazozuna öpücük veren hanım hanımcık kızlarımız vardı, şimdi nerede o büyük insanlarımız:)))
Soran+1 yılbiz leblebiyi kolanın içine atardık, leblebi tozu çekerdik pipetle, yağmurun altında kokoşale bisküvisi yerdik, çikolata diye ayı yogi yiyip sonra onun yağını damağımızdan çay kaşığı ile kazırdık da zor çıkardı :) biz ne saf çocuklardık... Bu arada sağlam 33 varsın yasemen :) gazoz leblebi olayını 30 altı anlamaz
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslında mümkündür..
Ama sıkılırsın..
Sürekli ekmek peşinde dolanmak da bir müddet sonra sıkıyor adamı. İki saat uğraşamıyorsun öyle..10 Yorumla Asla mutlu olamam bir yalnız olmak eve gelince anahtari arayip iceri girmek ve karşında hic birsey olmaması ama evlenince bir Düşünsene eve gelince zile basiyon seni karsilayan bir eş belkide birkaç cocuk bundan daha güzel birsey olamaz
10 Yorumla
+1 yılbir yere kadar mutlu olunur her çıkışın bir inişi var çünkü belli bir yastan sonra anne babayı kaybedince coguna eşine sıgınan çok insan tanıyrum yanlızlık allah a mahsustur evlilikte peygamber efendimiz in sünneti zaten
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık Allah'a Mahsustur Derler Ama Yalnız Olmak Benim İçin Bir Yaşam Biçimi. Karışanın Görüşenin Yok Süper Bence Aklı Olan Evlenmesin:)
10 Yorumla Cevrendeki herseyin sahte olmasindansa tek gercek olmayi tercih ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle dedim yaşımı kırkladım ama halen her şey sahte :) insanlar yapmacık, harbi, net insan kalmamış
bu insanin hayat felsefesine ve bakis acisina bagli kesinlikle..
oncelikle zor olacagini bilmelisin. Ama pekala mutlu olunabilir.00 YorumlaOhoo bende ne güzel olunur varya keşfetmediğim gelmediğim yer kalmaz benim en önemlisi de özgürlüğümü kısıtlayan hiç bişey olmaz işte :D
00 Yorumla
+1 yılEvlenecegin insan iyi ise senden mutlusu olmaz kotu ise sabreder daha iyi bir insan olursun her hâlü karda evlenmek iyidir :))
00 Yorumla
+1 yılMutlu olamam heralde. Yanlızlık Allaha mahsustur sonuçta. Ama sırf yanlız kalmamak içinde evlenilmez tabiki...
00 Yorumlayalnızlık kesinlikle çekilebilir bir şey. birazcık paranız olsun, cinsel ve duygusal açlığınızı giderecek birini kesinlikle buluyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılOlunmuyor abi maddi olanak iyi de olsa insanların çoğu takılacak bir çevre ve bir hayat arkadaşı arıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek sünnettir. Insan belli bir süre sonra yalnız yaşayamaz. Mal-mülk olsa da/olmasa da yaşayamaz. Yaşasa da mutlu olamaz. Yaşarım dese bile yaşayamaz. Yalnızlık zordur.
20 Yorumlayok abi mümkün değil.
düşünüyorum allah c. c bile yalnız olmayı tercih etmemiş ve bizleri yaratmış.
demek ki kimse yalnız kalamaz.00 Yorumla
+1 yılOlunmaz bence insan hep yanına birini arıyor doğasında bu var
10 Yorumla
+1 yılIlla bir es olmasına gerek yok ama yaninda bir nefes ariyo insan dost kardes anne baba mutlak biri olmalı hayatında
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılolmaaz öyle bir iş doğaya aykırı birşey söylüyorsunnn
10 Yorumla
+1 yılYalnizlik ALLAH'A mahsustur.
O yuzden kadini yaratti.
Ve icimize dost sevgisi verdiki,
Ozledigimizde gorebilelim yalniz kalmiyalim00 Yorumlabazen yanlız kalıp kafa dinlemek iyi geliyor ama yanlızlık da çekilmez insan kafayı yer sonunda nereye kadar yanlız yanlız.
00 Yorumlabence birileri olursa daha mutlu olunur ben yanlızım bu durumdan hiç memnun degilm
10 Yorumla- Devamını Gör (176)
Devamını Gör(221)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem