bazı kişiler yanında biri varken mutlu olmaya çalışıyorsun hatta bazen mutlu gibi davranıyorsun gibi bir şey demişti. tek başına olan insanlar mutsuz mudur mutlu mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)11 ayMutlu olamaz. kendini kandırır. Erkek ve kadın bir bütün olabilirse mutlu olur. Bu daha çok köpek balığıyla temizleyici balık ilişkisi gibi bir taraf besin ve korunma diğer taraf diş çürüğü enfeksiyonu önlemiş olur. Bu şartlar altında iki taraf bazal anlamda mutlu olur ama kadın-erkek olarak. Kadın kadına mutlu olamaz çünkü bu temizliyici balık vs temizliyici balık ilişkisi olur her şey denk. Sende de makarna var onda da var makarna bu seni mutlu etmez. Fakat sende makarna karşı tarafta ceddar peyniri varsa eğer Mac'n'cheese üretebilirsiniz. Bu sayede daha lezzetli daha doyurucu bir hayat mümkünken tek düze yaşamak sana mutluluk vermez.
Peki günümüzde ki ilişkilerde ne eksik? kadınların ihtiyaçları çok değişken ve manipüle edir oldu. Her gün farklı malzemeler arıyor çünkü ınstagram diyor ki bugün peynir yarın et diğer gün jambon lazım baak baak onda var sende niye yok? Bu sefer kadın-erkek ilişkisi yok olup. Hayat kadını-erkek ilişkisi kafası başlıyor. Kadın her gün farklı şey istyince erkek yetişemiyor ve kadın da verenlere yöneliyor o zaman hayat kadını sektörü normal dediğimiz kadınlar oluşmuş oluyor. Kapitalizim yönlendiriyor kadınları kullanıyor kendi karı için sonra kapitalizim tüyü dikip erkekleri suçlamaya başlıyor erkekler de kadınları bir döngü kadın manipüle oldu bir şey sundu bir şey karışılığında erkeğe. Erkek bu ilişkinin devam etmesini umarken yarın kadına güncelleme gelip bir anda talepleri değişti ve sonra erkek o kadına hayat kadını dedi. Kim suçlu burada? 😉
04 Yorumla- 11 ay
mantıklı başlayıp en son saçmalamışsın
Cevap sahibi11 ayBenim saçmalamam değil. Senin işine gelmiyişi o.
Kadınları İnternet Instagram ve reklamlar yönetiyor. Anaları babaları eşleri değil. İnternet kullandığınız kelimeleri ses tonu uzu davranış biçiminizi alışveriş yönelimlerinizi. Karşı cinsiyet hakkında düşüncelerinizi içerik üreticileri karar veriyor.
Hadi türkiye fakir evlenmiyor karşı cinse bulaşmıyor. Danimarkalı norveçli müşterilerim var erkek düşmanının başları böyle kin böyle dengesiz davranışlar yok böyle bir şey. Instagram lar hep güçlü kadın erkeklerin aldatma dolandırması vs. Kin oluşturucu İçerikler hep.- 11 ay
Tek taraflı değerlendirdin instagran interneti erkekler de kullanıyor bence bu şekilde istediği kadına ulaşbilme erkeklerin daha çok işine geliyor bir de p*rno. flört uygulamalarına servet yağdıranlar çoğunlukla erkekler iken
Cevap sahibi11 ayGüzel yorumun için teşekkürler ama kadınları daha etkiliyor bizlerden çok. Her şeyin resmini reelsını attıkları için.
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. İnsan tek başına da mutlu olabilir çünkü mutluluk aslında içten gelen bir haldir. Kendiyle barışık olmak, sessizlikte huzur bulmak, küçük şeylerden keyif almak buna en büyük örnektir. Elbette paylaşmak, sevilmek ve sevmek mutluluğu çoğaltır ama tek başınalık mutluluğu yok etmez. Kimi zaman yalnız kalmak, insanın kendini yeniden keşfetmesine ve güçlenmesine fırsat verir. Gerçek mutluluk, başkasında değil önce insanın kendi içinde filizlenir.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı.
11 ayİnsan tek başına mutlu olabilir evet ama anlık mutluluklar aynı bitter çikolata yediğin zaman vücudun salgıladığı hormonların birkaç saat boyunca seni enerjik tutmasini ve mutlu etmesini sağlaması gibi. İnsan sevdiği şeyi yaparken mutludur resim çizerken yağmurlu havada yürürken kedi severken kar yağarken sıcak çikolata içip etrafı izlerken ama insanlar sosyal varlıklar olduğu için anlattığım şeyler bir yere kadar mutlu edebilir ama insan yanında sırlarını verebileceği onunla keyifli vakit geçireceği bir insan ister yani bir yere kadar tek başına mutlu olursun ama bir yerden sonra insan olarak sosyallesme ihtiyacı hissedersin
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
11 ayOlabilir elbette 🙆♀️
Mutluluk paylaştıkça güzeldir elbette ama paylaşabilmek için önce mutlu olmak gerekir..
İnsan önce iç huzuru yakalamalıdır ki, karşısındakinede o iç huzuru aktarabilesin, hissettirebilesin düşüncesindeyim.
Yaniii tek başımıza mutlu olabiliriz, yeter ki içimizde o dengeyi sağlayalım, farkına varalım. Kendimizi kendimiz gibi kabul edelim, kabul görelim..Bilemiyorumda tam lakin düşüncem bu yönde, birde kendimden yola çıktım diyelim. Bende tek başıma mutlu oluyorum, olabiliyorum 🙊
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bireysel mutluluk, tamamen senin içindeki duygusal denge ve hayata bakışınla alakalı. Tek başına olmanın mutsuzlukla eşdeğer olmadığını bilmelisin. İnsan, kendini tanıyıp, neye ihtiyaç duyduğunu fark ettiğinde yalnızken de huzurlu olabilir. 🌟 Ama unutma, insan sosyal bir varlık; anlamlı ilişkiler de büyük mutluluk kaynağıdır. Önemli olan, hayatında hem kendi başına hem de başkalarıyla geçirdiğin anların dengesini bulmak. 💫
13 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen11 ayHuzur ve mutluluk, ah işte birbirine yakın ama sonuçta farklı hisler. Huzur; dinginlik, içsel bir sakinlik durumudur. Mutluluk ise daha yoğun, coşkulu duygu patlamalarını içerir. 🌈 Kısacası huzur; limonatayla serinlemek, mutluluk; koca bir tatlı yemek gibi düşün. İkisini de yaşamak ayrı bir keyif! Sen ne diyorsun? 😊
- 11 ay
@Nezamanbe evet huzur eşittir mutlu olmak. Huzuru yakalamadığın an mutluluğa erişemezsin (bence) 🙊
Soruyu burada okuyunca cevap vermek istedim 😇
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
105Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Mümkün. Hatta tek başına mutlu olan birinin ilişkileri daha sağlamdır. Birine ihtiyaç duymayacağı için
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
11 ayOlabilir neden olmasın bazen sessizlik insanı en mutlu eden şeydir
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ayEvet, mutlu olabilir lakin mutluluğunu başkalarıyla paylaştığı sürece daha da çoğaltır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 22,2b cevap paylaştı.
u 11 ayMutlu olmak için tek bir baş yeter dkd
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 209,2b cevap paylaştı.
u 11 ayinsan tek başına mutlu olamaz
00 Yorumla
11 ayKesinlikle olabilir. Ben hep kendi halimdeyken mutlu oldum. Ne zaman ki hayatımıza birileri dahil oluyor beklentiler oluyor tadımız kaçıyor. Umma ki küsmeyesin demişler. Ben canım kendimle mutluyum. Birileri gölge etmesin başka ihsan istemeyiz. Ama güneşimiz olacaklara kapımız açık yeter ki gülüşlerimiz solmasın. Kendiyle mutlu olan insanlarla hep iyi anlaşmışımdır. Ama kendinden kaçıp benim neşeme sığınanlar tarafından da hep sömürülmüşümdür. Acımasız oluyorlar, tıpkı kendilerine olduğu gibi...
00 Yorumla
11 ayBen uzun süredir yalnız yaşıyorum öncelikle şunu söyleyim çok mutluyum. Değer verdiğimi bana değer veren arkadaşlarım çok fazla onda bir problem yok. Sorun şu anda bir çok aktivite yapacak imkanım var, yapıyorum da Fakat bunu kalıcı olarak paylaşacak birine ihtiyaç duyuyorsun. Yani kalıcı biriyle bir konuda hayal kurup birlikte yapmak onu birlikte yaşamak anılar bırakmak apayrı bir keyif ve anlamlı. Şuraya baksana ne güzel diyecek birine ihtiyaç oluyor. Veya çok güzel bir yolda motosiklet kullanıyorum ama bunu sadece ben biliyorum ya o yeterince keyif vermiyor işte. Hayatına şahit olacak biri lazım 👌
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayKisinin yapisina yetistigi kültüre cevreye gore degisir. Kimi tek basina daha mutludur kimisi kalabalik. Gozlemlerim zamanla tersine olan ilgi artiyor mesela ben kalabalıktan bunaldigim icin tekligi seviyorum bir baskasi uzun sure yalnizliktan sonra cevre edindikce mutlu olmaya baslayabilir. Ben cevremin bana hicbir arti katmayacagi gercegini bildigim icin gorusmuyorum.. İnsanlarla ihtiyactan arkadaslik kurulmaz fakat zor gununde yaninda olmuyorsa bir anda degisebiliyorsa ben niye zaman ayirayim bunlara? Bastan cikar iliskisi gudenlerde var onlarda zaruret iliski güdenlerden farksiz..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayTek başına olmak, birini mutlu ya da mutsuz yapmaz; aslında bu durum, kişinin içsel dünyasına ve bulunduğu duruma bağlı. Bazı insanlar yalnızken daha özgür hissedebilir, içsel bir huzura sahip olabilir ve yalnızlık onlara rahatlık sağlayabilir. Ancak diğerleri için yalnızlık, boşluk ve huzursuzluk yaratabilir.
Yalnız olmak ile mutsuz olmak arasındaki fark, kişinin yalnızlığı nasıl deneyimlediğiyle ilgili. Bazen insanlar, başkalarının yanında daha mutluymuş gibi davranabilir çünkü toplumsal normlar ve beklentiler, birlikte olmayı daha değerli kılabilir. Oysa bazen insanlar yalnızken, kendi içlerine dönüp daha derin bir mutluluk ve anlam bulabilirler. Bu, bireysel bir deneyim. Yalnızlık bazen kendini keşfetme, rahatlama ve insanlardan bağımsız bir tatmin duygusu yaratabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aykişinin karakterine bağlı bir durum. ben yapım gereği pek sosyal değilim ama herkese uyum sağlayabilirim. deliye de dahiye de. zaten diğer türlü pek çevremde insan duracağını sanmıyorum. ama dönüp baktığımda insanlar içinde hiç mutlu olduğumu düşündüğüm bir dönem yok. en büyük mutluluğum düşünceler içince yalnız olduğum zamanlardı. yalnızlığı sevmeyen insanlar kendi düşüncelerine dayanamayan insanlardır. kendilerinden kaçarlar ve başka insanlara sahte mutluluklar ararlar. kendinle barıştığında ve düşüncelerinden kaçmadığında mutlu olabilirsin. o da herkesin başarabileceği bir şey değil.
00 Yorumlaİnsan sosyal bir varlıktır. Anlamlı ilişkiler, sevgi, paylaşım ve aidiyet duygusu da mutluluğun önemli parçalarıdır. Yani mesele, yalnız mı olmalıyım yoksa biriyle mi değil de kendinle barışık mısın, hayatınla uyum içinde misin, asıl soru bu sanki. Ha ben kendi adıma konuşursam, kimseye güvenmeye gerek yok çünkü yakından veya uzaktan güvenip adım attığın kişiler öyle veya böyle yarı yolda bırakıyor. O zaman en güzeli tek başına bu yolculuğa devam etmek.
00 Yorumla
11 ayİnsan tek başına mutlu olabilir, çünkü mutluluk bir başkasının varlığına değil, kişinin kendi iç dünyasına bağlıdır.
Ancak bu, başkalarıyla kurulan bağların değersiz olduğu anlamına gelmez. Tek başına mutlu olmayı öğrenmek, başkalarıyla daha sağlıklı ve dengeli ilişkiler kurmanın da bir yolunu açabilir.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayOlabiliyorum hatta kimse olmadığında daha özgür daha huzurluyum.
İhtiyaç duyduğum şeylerin ne olduğunu daha iyi biliyorum artık insan dediğimiz şey bugün var yarın yoktur ve emek verilecek zaman ayrılacak bir canlı türü değildir, kedi köpek besle daha fazla faydasını görürsün. Yüzeysel yavan iletişimden ötesine geçmemek lazım.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
11 ayİstediği hayatı yaşıyor, istediğini yapıyorsa eğer neden olmasın ki? Ama genelimiz istediğimiz konumlarda değiliz ve o yüzden kendimize bir yoldaş arama içgüdüsüne giriyoruz. Yoksa yalnız da yapabiliriz, tabii belli bir noktaya kadar her şey ama.. Bir süre yalnızlık iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYalnız kaldıkça bu sefer insanların arasında kendini rahatsız hissediyorsun, sosyal ilişkin olmayınca toplumda nasıl davranılır ayak uyduramıyorsun, yalnızlığına geri dönmek istiyorsun, tamamen yalnızlık iyi bir şey değil, herkesle samimi olucam geniş çevrem olucak diye vasat insanlarla da muhatap olma, az öz kafa dengi üç beş yakının olacak etrafında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAksine tek insanlar mutludur.
Çnkü ozgurdurler. Her an mutsuz hissettikleri şeyden uzaklaşıp daha huzurlu hissettikleri ortam ve kişilere yonelebilirler. Ama sevgilin olunca öyle olmuyor. İkiniz de birbirinizi dönem dönem ya çukura çekiyosunuz ya da havalarda ucuyosunuz. Ama o çukura çekme anlari insanı aşırı yıpratıyor.
00 Yorumla
s 11 ayOlabilir tabi ama bunun için önce bi yıkılması falan lazım. d
00 Yorumla
11 ayHayır her zaman tek başımayken daha mutlu olacağımı olabileceğim düşünürüm ama yalnız kaldığım da sürekli yanımda birilerini ararım yalnız kalmak sadece Kafa dinlemek için iyi olabilir başka şekilde insan yalnız kalınca mutlu olmuyor...
00 Yorumlaİnsan tek başına da mutlu olabilir çünkü mutluluk aslında içten gelen bir haldir. Kendiyle barışık olmak, sessizlikte huzur bulmak, küçük şeylerden keyif almak buna en büyük örnektir. Elbette paylaşmak, sevilmek ve sevmek mutluluğu çoğaltır ama tek başınalık mutluluğu yok etmez. Kimi zaman yalnız kalmak, insanın kendini yeniden keşfetmesine ve güçlenmesine fırsat verir. Gerçek mutluluk, başkasında değil önce insanın kendi içinde filizlenir.
00 Yorumla
11 ayBence mutlu olmak bir yetenek. Her insanda olmayan bir yetenek. Ne durumlarda gülüp mutlu olan var. Ve gene ne durumlarda mutsuzluktan depresif olanlar var. Öyle yani.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 633 cevap paylaştı.
11 ayKişinin psikolojisine göre değiştiğini düşünüyorum. Tek başına olunca akli düşünceleri tavan yapan insanlar olabildiği gibi yanlız kalınca bunalıma giren insanlar da olabiliyor.
00 Yorumla Tek başına mutlu olmak için o frekansı yakalaman lazım yalnızlığın verdiği mutluluk frekansıni yakalayabilirsen seni kimsenin edemeyeceği kadar mutlu olursun..
00 Yorumla
11 ayEvet, gayette mutlu olunabilir. Mutluluk illa aile, sevgili, eş, arkadaş olmasıyla olacak değil, ekonomik özgürlük, para varsa, sağlık yerinde ise çok mutlu yaşanabilir. Mesela tek başına gezmek toprak, yemek içmek, film-dizi izlemek çok güzel olur. Ne güzel etrafında kalabalık yok, gürültü yok. Sessiz bir yaşam..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 743 cevap paylaştı.
11 ayNereye gidersem gideyim, nerede çalışırsam çalışayım, günün sonunda hep yalnız kalıyorum. O yüzden ona alışmaktan başka çarem yok. Mutlu olsam da olmasam da
00 Yorumla Tek başına mutlu olunur fakat güçlü biriside olsan mental olarak arada bir takdir / onaylama cümleleri duymayı bi destekçin olmasını istiyorsun
00 Yorumla
11 ayAra sıra görüşeceğin kafa dengi insanlar olduktan sonra yalnızlık güzeldir, tamamen yalnız olunca aklını kaçırırsın
00 Yorumla
11 ayşu an okadar mutluyum ki anlatamam ben kendimle mutluyum kendime boşuna kızıyormuşum ne gerek var boş insanlar için kendimi üzmeye
00 Yorumla
11 ayBen bi süre oldum. Allah vermesin de, gene kalsam gene olurum.
(Fedakarlık derecemi görün bak)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Elbette gayette olabilir çünkü mutlu olmak için birine ihtiyacın Yok... Bazı insanları kendileriyle zaman geçirmekten keyif duyarlar ve çok normal
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 860 cevap paylaştı.
11 ayPara varsa her şekilde mutluluk olur param yok evdeyim hep mutlu olamıyorum para olsa sosyal olurum
00 Yorumla
11 ayInsan sosyal bir varlik tek başımıza mutlu olmamız zor yani isteidigmiz bir hobiyi yapmış olsak bile, işin ucu mutsuzluga doğru gider
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı. Mutlu olabilir neden olmasın ki.. İnsan kendiyle başbaşa kalması. . Kendiyle zaman geçirmesini öğrenirse tabiki mutlu olur
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben tek başıma hep daha çok mutlu oldum... birileri varken hayatımda mutsuzlaşmaya başladım belkide anlayan olmadığı içindir..
00 YorumlaTek başına mutlu olabilirsin ama bir yere kadar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 875 cevap paylaştı.
11 ayYeri geldiğinde mutlu yeri geldiğinde mutsuz olurlar
00 Yorumla
11 ayTek başına mutlu olunur. Tek başına mutlu olursan kimse seni üzemez
00 Yorumla
11 ayTek başına insan çok uzun süre mutlu kalamaz Tabii bunun da istisna kişi durumları var :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı.
11 ayMutlu olamaz , sadece mutluyum diye kendini kandırır
00 Yorumla
11 ayİnsan sosyal bir canlı, tek başına mutlu olamazsın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı.
11 ayMutluluk paylaştıkça çoğalır. Önemli olan buna değecek insanı bulmak
00 Yorumla
11 ayGereksiz kalabalıktansa daha iyi. İnsan kendine yetebilir.
00 Yorumla
11 ayİnsanın hayâlleri ve hedefleri varsa tek başına da mutlu olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEvet olabilir ama tamamen mutlu olamaz insan sosyal bir varlıktır sevildiğimiz değer gördüğümüz bir arkadaş çevresine ihtiyaç duyarız evlilik bekarlık kişinin kendi tercihidir buna bir şey diyemem
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet tekbaşına Mutlu olur.
Ama sevdikleriyle daha Mutlu olur00 YorumlaAdem cennette bile tek başına mutlu olmadı ki
00 Yorumla
11 ayYalnızlık Allah'a mahsustur demişler. demekki bir bildikleri vardır.
00 Yorumla
11 ayben mutluyum birine ihtiyaç duymam pek olsa sorun etmem
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 534 cevap paylaştı.
11 ayTek başına mutlu olabilmek, başkalarına ihtiyaç duymamak çok büyük bir özellik.
00 Yorumla Olmalı bence gerektiğinde kendini oyalamayı bileceksin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı.
11 ayYalnızım zaman zaman mutsuzum bazı zamanlarda ise yine mutsuzum sanırım haklısın.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 740 cevap paylaştı. Insan tek başına mutlu olabiliyorsa , mutludur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 aysekse ihtiyacın var tek başına seks yapamayacağına göre tek mutlu olunmaz.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayOnun tadını alınca mükemmel oluyor tek başına mutlu olabilmek müthiş bi güç 💅
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. Ben başardim diyebilirim kimsem kalmadi etrafimda lakin iyiyim 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBu insandan insana değişir ya. Yalnızlığı seven birisi için gayet mutlu olunabilecek bir durum bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ay10 yıldır tek başımayım daha önceki yıllarıma yazık. Çocukluğum da dahil. Yalnız olmanın verdiği huzuru kimse veremez bana öyle bir şey
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
11 ayOlabilir ama her zaman degil
00 Yorumla
11 ayTek başına mutlu olabilirsin tabii ki ama ben kendi açımdan olamıyorum en son ne zaman oldum hatırlamıyorum arkadaşlarla oyun oynarken unutuyorum ama o kısmı güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayVay be xper 7 hesabın sorusuna gelen cevaba ve beğeniye bak
00 YorumlaEvet, tek başına daha mutlu olursun. Tek başındayken sadece kendinle anlasman yeterli, kalabalikken daha fazla kişiyle ablasman gerekiyor🤪
00 Yorumla- Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım