“Sen anlamazsın” yazdığı noktadan sonra kırılmakta haklısın..
Sen anlamaya çalışıyorken onun üstünü kapatıp sana anlatma zahmetinde bulunmayan birinin sanırım söyleyebileceği ya çok şey ya da hiç bir şey yoktur.
“Çok işim var bunu bil” demeside garip..
Bir şeylerin yolunda gitmediği belli ki, belki zor bi dönemdende geçiyor olabilir ya da anlatamadığı bazı durumlar. Direk yargılamak doğru olmayabilir bu sebeple geri çekilip sanırım zamana bırakmak belki bazı şeylerin netleşmesine yardımcı olacaktır.. Üzerine düştükçe kavgaya dönüşecektir..
Günaydın yakışıklım mesajına sadece "Günaydın" yazıyorsa net bir b'kluk vardır. Bu adamın ilk yoğun olduğu zaman değil demek ki başka zaman da çok işi olmuştur çok yoğundur ama hiçbir zaman böyle soğuk davranmadı ki sen şimdi böyle davranmasını sorguluyorsun.. Bunu sadece kızlar bilir kızlar anlar.. 🥲 Hiç üstüne gitme çıkar yakında kokusu. Eğer üstüne gidersen kavga edeceksiniz. Hiç yazma bakalım işi bitince yazacak mı, sana karşı tavrı nasıl olacak? İzle gör..
0
15 Yorumla
Soran
5 ay
Keşke hiç sormasaydim pişman oldum ya anlayış göstermiyorsun sorguluyorsun diye üste çıkacak
Yani bu kadar üstüne düşerek hiçbir şey elde edemezsin. Senin odağını ondan çekmen lazım, o bir saat geç yazıyorsa sen üç saat meşgul olucan yazmican ona. Böyle dil dökerek anca dırdırcı olursun haberin olsun. Onun gibi davranması gün sürece düzeltmyecek hatasını, erkekler böyledir
0
1 Yorumla
Soran
5 ay
Pişman oldum zaten böyle sorduguma keşke bir kaç saat sonra hiç birsey olmamış gibi yazsaydim
Soğuk davranışlar ayrılmak için zemin hazırlıyor üstüne seni suçluyor taraflardan kim ayrılmak istiyorsa böyle oluyor seven bir erkek modelinden çok sıkılan ayrılmak isteyen birini görüyorum.
Kırılmakta haklısın çünkü duyguların ciddiye alınmak istiyor, bu çok normal 💔 Ama ekranda gördüğümüz şeyin hepsi olmadığını da unutmamak lazım. O gerçekten yoğun da olabilir, bu ihtimali de tamamen silme. Sen şu an kaybetmekten korktuğun için her soğukluğunu “beni istemiyor”a yoruyorsun. Bir tık geri çekilip ilgini azalt, bakalım o seni merak edecek mi 😉 Bu sana çok şey gösterecek.
Sevgili Melek zamanını harcadığı başka biri var çok net! Sana ayrılmayan zaman başkasına ayrılıyordur bilimsel olmayan bir gerçek. Bekle zamanı gelince göreceksin. Normalde farklı olan bir adam son günlerde değiştiyse ya öylece bırak uzaklaş, ya da izle gör
%100 ayrılmak için yol yapıyor kokusu bi kaç güne çıkar hiç kimse 10 dk konuşamayacak kadar meşgul değildir bu orsp çocu erkeklerin her şeyi yalan olmuş istemiyosan ayrıl git insanı ne uğraştırıyorsun a*q sende m@l olma orada sen anlamazsın diye seni ezikliyor hala tartışmak istemiyorum diyorsun tartış anasını öpücük sana yok muamelesi yapan adama varlığını sonuna kadar göster sonrada koy tekmeyi. Bir kadın olarak kendi değerinizin farkına varın artık.
İlişkiden uzaklaşan erkek tipi yavaş yavaş kopuyor, meşajlarda çok dönük ayrılmak istiyorum diyemeyen erkeğin karşı tarafın demesi için yaptiği ilgisiz tavırlar bence