Güncellemeler
1 yıl
10 dakikada yüzde 1 şarj oluyor
Güncellemeler
1 yıl
Peki nasıl hızlı şarj edebilirim
Cevap
2Cevap
İşte telefon sarjdaykeen telefon ile oynamanın zararları.
şu an şarjda bakıyorum zaten
Zararı olur mu
Olur tabi kardeşim. Telefon sarjda iken bakılmaz ki. Bu durum mahvetmiş bataryanı. Telefon çok akım harcıyor o zaman mahvediyor her şeyi.
E batarya değişti
Orjinal değil ki bataryan çakmadır o kesin.
evet ben sana bir şey mi var ya o yüzden bu sene de böyle mi olacak baska ne kadar güzel ki sen ne zaman aradi ne kadar güzel 👍🏻
bazi telefoncular orjinal parcayi aliyor haberin olsun baska parca takilnis olanilir
Bataryası bitik
Ucuz batarya takmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Telefonun tamirden geldikten sonra hala böyle bir sorun yaşıyorsan, bu gerçekten sinir bozucu olabilir 😓. İşte denemen gereken bazı adımlar:
Öncelikle kullandığın şarj kablosu ve adaptörün sağlam olup olmadığını kontrol et. Başka bir kablo ve adaptörle deneme yapabilirsin. Belki problem onlar olabilir.
Telefonunun şarj portunu ve kablosunu temizlemeyi dene. Bazen toz ve kir birikmesi şarj sorunlarına neden olabiliyor.
Telefonun yazılımını güncelle. Bazen güncellemeler bu tür sorunları çözebiliyor.
Telefonunu kapatıp açmayı da deneyebilirsin.
Eğer bu adımlar işe yaramazsa, tamirciye yeniden gitmen gerekebilir. Bataryayı veya şarj yatağını doğru şekilde değiştirememiş olabilirler. Umarım sorununu kısa sürede çözersin! 💪📱