Sevdiğim neden böyle yapıyor bu durum beni baya rahatsız etti?

Sevdiğim bana yazmıyor bu durum beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum sevdiğim biriyle profil yapmış profil yaptığı kişinin kardesinin takipçisi sevdiğimin soyadında birkaç kişiyi takip ediyor bide bunu paylaşmış profil yaptığının kardesi picnic date💕🔥bunu koymuş sevgilisini etiketlemis sevdiğimi etiketlemis sevdiğimin profil yaptığı kişiyide etiketlemis Allah gerçekten uzulmemi istiyor bu durum beni baya rahatsız ediyor kendimi değersiz hissediyorum fakeden bir hesap beni sevdiğini söyledi kullanıcı adında sevdiğimin ismi yazıyordu takipcimide yazmış seviyorum diye karışık bir durum sevdiğim bunu paylaşmış telaş etme gecikmenin hikmetini anlamasakda Allahin zamanlaması herseyden mükemmeldir bytheaway incelikli hayta bunu da takip ediyor bu durum beni baya rahatsız ediyor ve üzülüyorum sevdiğim ne yapmaya çalışıyor sevdiğimin profil yaptığı kişi kardeşini takipten çıkmış sevdiğimde çıkmış bu bir oyun mu sevdiğimin böyle profil yapmasını istemiyorum benim yanımda olmasını istiyorum kendimi kötü hissediyorum bu durumdan baya rahatsızım sizce arkadaşlık mi kuzen mi sevgilisi mi bu durum beni baya üzüyor sevdiğimin soyadında kisiyide takip ediyor

Kuzeni
Arkadaşı
Sevgilisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevdiğim neden böyle yapıyor bu durum beni baya rahatsız etti?