Sevgilimin yanında oldum her türlü neden böyle yapıyor?

6 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Ailem ilişkimize karşı uzak diye ve sevgilim yanıma geldi babamla konuştu ikna etmek için ama faydası olmadı pek. Sevgilim babasıyla kavgalıydı diye ayrı eve taşındı arkadaşıyla. Neyse arkadaşı bunu dolandırdı borçlu ve evsiz kaldı. Başka ev buldu. Kirası ve borcu olduğundan destek verebilir misin dedi. Az az derken baya bi para gönderdim 3 senede. Neyse ben işsiz kaldım sevgilimde o aralar işleri kötüye gitti ve benim ona daha önce israrla istememe rağmen o sıra babasıyla barışıp eve döndü. Yani boşuna ikimizde bu kadar yorulduk. Neyse sonunda barıstılar ya dedim. Sevgilim yeni işe girdi evde annesinin evi yani kira yok. Bu sefer yine bana yazdı bana bir şehler gönderebilir misin diye. Dedim durumum yok kuzenim evleniyor takı parası falan var bu ay sıkışıcam. Sen ne takı takacaksın annenlee takar yeter diye hırcınlaştı. Dedim hayır istediği de benim için çok daha okul için de para ödüyorum. Olmaz bak o kadar gönderirsem sıkıntı çekerim diğerleri az az olduğu için sorun yaşamadım hem ayrıca çalısiyorsun kira derdin de yok neye lazım dedim cevap vermedi. Bir kaç kere israr ettim bak anlat acilse bi şekilde halledilir neye lazım dedim cevap vermedi sadece beni suçladı ve bak sonunda yine keşke önceden sòyleseydin diye pişman olucaksın dedi. Anlat dedim anlatmadı. Neyse kavga ettik git kuzenine tak diyip engelledi. Kalbim çok kırıldı ve sinirliyim. Annesiyle aram iyi yani hikayelerime yazıyor falan geçen de deprem oldu halini sordum memlekettekiler nasıl diye falan. Ne yapmalıyım? Maddi konu hiç kavga konumuz değildi benim pek umrumda değil sonuçta evlenmek istediğim kişi o ve ilerde kalıcağımız bir ev almıslar ailesi şu an kiraya vermişler yani birikim yapmam gerekmez öyle idare ederiz bi düğün nişan masraflarımız olucak

Sevgilimin yanında oldum her türlü neden böyle yapıyor?