Güncellemeler
+1 yıl
Beni aşağılayanlara teşekkürlerimi borç bilirim.. bu sorular nasıl silinecek şimdi
Bunun için hesap açtım o yüzden 2-3 xper olmayı bekleyemem başka çarem yok:( lütfen profile koyduğum mesajları okuyun ne yapmam lazım bu konuda? Hak ediyor muyum bu yazdıklarını gerçekten? Aşırı kibirli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çünkü sevmiyor.
Okumaya calıstım ama resim çok küçük büyütmeye çalısınca da karısıyor okuyabilsem birşeyler derdim
Şöyle açıklayayım biz 2 ay önce kadar tanıştık ilk buluşmadan s&kse gitti olay. Ve ondan sonra 5-6 defa daha görüştük ve yine aynı durum. Bu yüzden bana her defasında altıma yatıyosun sana gerçek ilişki gözüyle bakamam diyor ama ben ondan çok hoşlanıyorum ve gerçek bir ilişki olabilir diye her defasında onun istediği gibi gittim ben ona
Tamam birşeyler yaşamışsınız iyi güzel de, ben seninle ciddi düşünemem kullanırım seni sadece diyen birine neden bu kadar düşüyorsun, sal ipini gitsin sana erkek mi yok dünyada, olmaz diyen birini zorla ıkna etmeye calısarak kendını daha rezil duruma mı düşürmek istiyorsun, ben olsam engeli basarım heryerden * de iletişim kurmasına izin vermem
siz nereden tanıştınız nasıl başladı bu ilişki
Kibirliyse başkasını bulsana bebeğim 🥰♥️
Arzularına yenik düşüyorsun dikkatli ol
Oturun doğru düzgün konuşun
Yalan ayrıl
Evet bana yollu gözüyle bakıyor bende bunu değiştirmek istiyorum çok hoşlanıyorum ondan
Storylerinden görüyorum sürekli farklı mekanda
Gerçekten çok aptalım:( kendime dur diyemiyorum her buluşmak istediğinde gidiyorum. Bu sözlerden sonra bile hala gidip görüşesim var ama sözleri aklıma gelince kafam karışıyor ne yapıcam ya
Tek beklentim s&KS olsa dert etmem bende. Ama beklentim olduğu için biraz kafamı kurcalıyor sevgililik rolü de yapsa okeyim zaten sevgili olduğumuzda da s@ks kesilir demiyorum ki ben bu sefer bende içtenlikle ister öyle yaparım ama bana şans vermiyor
zaten sürekli clublarda görüyorum illa ki kız vardır ortamında.. 21 yaşındayım ben. Sende onun düşündüğü gibi mi düşünüyorsun or/pu muyum?