Sürekli kaygı, stres ve anksiyete yüzünden hayattan kopanlar bu döngüyü nasıl kırdı?

Son 1 aydır hayatımda yaşadığım şeyler normal şeyler değildi yorucu ve üzücü şeyler yaşadım çok düşündüm kafamı çok yordum düşünmediğim kafamda olayları kurgulamadığım bir an bile yok sürekli düşünüyorum yani herşeyi beynimde çok yoruldu bu durumdan ama hayattan çok uzaklaştım bir ortamda herkes konuşuyor sohbet ediyor ben bir kelime konuşamıyorum her an başım ağrıyor her günün sonunda içimde bir huzursuzluk stres var her an var stres bazen yüzümde gözüm seğiriyor sürekli bazen çok saçma davranıyorum insanlara karşı saçma konuşuyorum kendimde değilim ama kendimede gelemiyorum olmuyor çok düzeltmeye çalıştım düşünmemeyi artık kendimi yormamayı ama olmuyor ne yapsam olmuyor hayatta hep birşeyler yarım eksik gibi hayatımın her kısmında isteyerek bu noktaya getirmiyorum ama yapamıyorum stresten anksiyeteden huzursuzluktan bir ortama girdiğimde kendimi değersiz hissetmekten çok yoruldum sizde bu tarz durumlar yaşıyor musunuz ya da yaşadığını bildiğiniz insanlar var mı ben bu döngüden nasıl kurtulabilirim bana bir kaç öneri yapabilir misiniz kendimi nasıl mutlu hissedebilirim

Sürekli kaygı, stres ve anksiyete yüzünden hayattan kopanlar bu döngüyü nasıl kırdı?