Ciddi bir farkındalık sorunu
Empati eksikliği
Karakter zayıflığı
Yanlış öğrenilmiş davranış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Karakter zayıflığı
Saygısızlığın adı yoktur. Doğallıkla da asla alakası yoktur.
İşte maalesef saygısızlık yaptığı zaman dikkat çekeceğini sanan birtakım kişilik bozukluğu yaşayan insanlar var
Sonuna kadar düşüncelerinizi katılıyorum. Aslında bu gibi insanlardan uzak durmak ya da muhatap olmamak onların seviyesine inmemek yapacağımız en güzel şey
Sessiz kalmak karşıdaki insanı zaten ben seni kaideye bile almıyorum demenin en güzel yolu gibi duruyor 🙂 ama bazen sınırları o kadar zorluyorlar ki hani cevap vermemek için kendimi zor tutuyorum
İşte benim de bir şekilde bu durumu asmam lazım. Böyle zihniyetteki insanların seviyesine düşme diyorum da kendi kendime işte bazen olmuyor.
Bu arada işten cevaplar için çok teşekkür ederim 🙏
Zor ama başarırsınız mesala burada geldi soruna saldırdı mı direkt bunu görmek istemiyorum diye silin engelleyin, bakın zamanla daha pozitif olursunuz reel hayatta biri saygısız mj davrandi o an odak noktanız değiştirin, uzaklaşın ordan, bunları yapinca kendi enerjiniz de temizleniyor
Söyledikleriniz gerçekten çok mantıklı şeyler ve bundan sonra uygulayacağım. Hani zaten karşıdaki insana laf anlatmak yerine bazen görmezden gelmek bazen muhatap bile olmamak en güzeli. Yok yok kararını verdim bundan sonra ben de sizin gibi olacağım 🙂
Şu anda bütün yazdıklarınızı okuduğum zaman bugüne kadar boşuna kendimi üzdüğümü daha iyi anladim🙂 çok çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için enerjiniz çok güzel Umarım her zaman böyle pozitif kalırsınız 🙏
Kendine saygısızdır. Kendisine saygısı olmayan kimseye saygı göstermez. Ve bunu normalmiş gibi görür.
Saygısızlık 😂
😂 😂 net
Doğal karaktersiz olduklarını düşünürüm :)
Sonuna kadar katılıyorum. Hele bazı tipler var ki Emin ol gerçek hayatta iki kelimeyi bir araya getiremezler ama burada ahkam kesiyorlar 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence en çok yanlış öğrenilmiş davranış diyebilirim ✅ İnsan, içinde büyüdüğü ortamda ne görürse onu “doğallık” sanıyor. 😕 Sonra da patavatsızlığı samimiyet, kabalığı dürüstlük gibi pazarlıyor. Türkiye’de de bu çok yaygın. Uyarınca da “aa takma kafana” diyorlar. Oysa gerçek doğallık, karşındakine saygı duyarak kendin olabilmek. 🌿
Ben de karakter zayıflığı olduğunu düşünüyorum. gerçekten karakterli bir insan ne konuştuğunu bilen bir insan bunları yapmaz
Senin yorum net: sınırların belli, hoşuma gitti 😌 Gerçek güç, dilini kontrol edebilmekte; “ben böyleyim” diyen çoğu aslında kendine bile hâkim değil.