Ruh hali dengesiz, bir taraftan yüzünüze gülerken çok güzel dostluk kurduğunuzu zannederken, arkanızdan hançerleyen, düşmanınızla dost olan, bir dediği bir dediğini tutmayan kişilerle aranız nasıldır?

Ruh hali dengesiz, bir taraftan yüzünüze gülerken çok güzel dostluk kurduğunuzu zannederken, arkanızdan hançerleyen, düşmanınızla dost olan, bir dediği bir dediğini tutmayan kişilerle aranız nasıldır?

Riyakar insanlara karşı açıkçası oldukça mesafeliyim. İçten olmayan bir yaklaşım beni fazlasıyla zorlar ve genelde bu tür kişilerle yakın olmaktan kaçınırım. İnsanların ne düşündüğü, ne söylediği ve nasıl davrandığı arasındaki farkları görmek bazen can sıkıcı olabiliyor. Benim için dürüstlük ve samimiyet çok önemli, o yüzden riyakar bir tutumla karşılaştığımda, ya uzaklaşırım ya da durumu net bir şekilde dile getirmeye çalışırım.
Onları kendi karanlıklarına terk ederim ve terk ediniz. Onlardan hiçbir hayır ummam ve ummayınız. Onlar aşağılık, ezik ve sözleri itibarsız bırakılacak zavallılardır ve onlara dair ettiğim sözümün büsbütününü kalbinize yerleştirip uyunuz
Böyle bir insana denk geldim.. Benden uzak Allaha yakın olsunlar.. 🥳🥳 Çürük elmanın yanında kalmak seni de çürütür ne de olsa bu yüzden de öyle insanların hayatımda yeri yok.. 🥳😂
Ellerine sağlık çok doğru yorum birtanem ♥️🫶
Kesinlikle bitanem.. Kendini nimetten sayıp abuk subuk şeyler yazıp sonra da kaliteden bahsetmek çok komik.. 😅😅 Kalite denilince ne yazık ki benim aklıma bunu söyleyen insan gelmiyor aklıma.. 😅😅
Teşekkür ederim sevgilim.. 🥰
Cevap
3Cevap
İçi çürümüş insanlardır. Bir çürüğün yakınında durmak, yanındaki kişiyi de kısa zamanda çürütecektir.
O yüzden mesafe koymak en iyisi.
Hep içimizdeler. Birde toksikler var. Düşman başına
sankim
arkanı
döndüğünde
herkes riyakar ülkede...
Kardeş birini etiket yapmanı istesem yardımcı olur musun
Aram yok
rıya ne ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?