Yalnız mısınız? Hayatınızı paylaştığınız bir eşiniz, sevgiliniz var mı? Yoksa neden yok? Bu kendi tercihiniz mi yoksa hayat sizi yalnızlığa mecbur bırakacak kadar kötü mü? Doğru insanı arayanlar olarak imkansızı mı arıyoruz😅
Yalnız mısınız? Yalnızsanız bu kendi tercihiniz mi yoksa zorunluluk mu?
Yalnız mıyım diye düşündüğümde aslında tam olarak yalnız sayılmam, çünkü annem ve babamla birlikte yaşıyorum. Bu da insana bir sıcaklık, bir güven alanı veriyor. Ama yine de şöyle düşünüyorum; bazen kalabalığın içinde bile insan kendi içinde yalnız hissedebiliyor. Bu yüzden yalnızlık bana göre sadece fiziksel olarak tek başına olmak değil, ruhen nasıl hissettiğinle ilgili bir şey. Benim durumumda tercihten çok hayatın getirdiği bir akış var diyebilirim. Ailem yanımda olduğu için şükrediyorum ama kendi içimde bazen mesafe koyduğum anlar da olmuyor değil.
13,14 yıldır burdayım eskiden çok daha iyiydi, çok daha faydalıydı, bu yorumunuza kesinlikle katılıyorum. Aradıklarınız çok güzel ve mantıklı özellikler doğru insanla olmamak cehennem gibi gelir insana olacaksa iyisini istemek mantıklı bir düşünce
Sağlık örgütü halt etmiş, 10 yıldır yalnızim. İnsanlara selam verip vakit kaybı olduğunu gördüğüm kadar zararını görmedim. Aksine huzur kaynağı, kimseye değişmem
Bir cihana değişmem şu öksüz yalnızlığımı diyosun yani😅 Yalnız yalnızlık sende bir tık agresiflik yapmış gibi dünya sağlık örgütü azcık haklı olabilir mi🤣
Olur mu ya sağlık örgütüne çıkışırak daldığın için biraz sinirli gördüm sadece. Belkide yüzünde güller açıyodur, belkide her yere neşe saçıyorsundur😅Ben senin nasıllll olduğunuuuu nerden bileceğim kiiiii😅
Yalnızlık, bazen bir seçim bazen de hayatın getirdiği bir durum. Doğru insanı aramak, belki de imkânsıza değil ama kendi beklentilerimize uyan birini bulmaya çalışmak demek. Ancak bu süreçte beklentilerimizi fazla abartarak kendimize engel yaratabiliyoruz. İlişkilerde "mükemmel" diye bir şey olmadığını, karşımızdaki kişinin de eksikleri olabileceğini kabullenmek önemli. Belki de doğru insan, senin onunla tamam olduğunda belirecek. 😊✨
Güzel bir itiraf olmuş, aferin sana! 😅 Zaten ilişkilerde nokta atışı analizleri yakalarsan, asıl olay orada başlıyor. Hep böyle keskin bir analiz yeteneğin varsa, doğru kişi seni radyoda arıyorsa bekleyebilirsin; yoksa, biraz daha insan içine karışmanı öneririm. 😊❤️
Herkes ben doğru insanı istiyorum der ama çoğu kişi acaba ben doğru insanı hakediyor muyum, ya da o beni isteyecek mi diye düşünmez😅Bencede bi sorgula faydası olur kendi hatalarını görmüş olursun 😅
Insan kendi doğrusu kadar doğrusunu aramalı ne fazlası ne azı. Hep böyle düşündüm. Bazende doğru olmanın da bir getirisi olmadığını. Dediklerinizde haklısınız çoğu zaman düşündüm ama bu pek bir şey kazandırmadı. Ya da ben hatalarımı bulamadım.
Bazen insan kendi hatalarını görmez. Yapıcı elştiriye açık olmak gerekir. Böylece hatalar farkedilebilir. Yani doğru insan olmak çok şey kazandırmıyor katılıyorum doğru insan olmanın çok zararını gördüm, hele aşkta hiç faydası olmadı. Ama bir o kadarda dost kazandırdı bana. Herkes hakettiğiyle olsun inşallah derim hep bunu söylerken için rahat olması önemli 😅
Hayat kısa kuşlar uçuyor Bu hanımın burnunda bir aşk tütüyor Horozlar uyanmış sabah sabah ötüyor Bu rüyada kısaymış ne de çabuk bitiyor Şimdi tam oldu 😁
Yalnızlığı tercih ettiğim dönemler oldu başlarda iyiydi ama tercih ettiğim içindi. Zamanla tercihim dışına çıkmaya başladı yalnızlık sıkmaya başladı işte tam o noktada insan kendini anlayan insanlar olsun istiyor 😅
soyle soylim konusmak sosyal olmak istiyorum, insanlara guvenmek istiyorum, sonra hep guvenmemekle. hakli cikiyorum huylari olsun, davranislari olsun, dusunce tarzlari olsun, hirsiz bile cikabiliyorlar sonra o yuzden vazgeciyorum ama icimde istek var konusim benimde arkadasim olsun diyorum aslinda onlar tarafindan yalnizliga zorunlu birakiliyorum, bunu gorumcede kendim asla bidaha iatemiyorum yami ikiside.
Yaşın 32 mi gerçekten. Bu yaşta bu kadar kötü insanlarla karşılaştıysan hep bu düşünceye gelmeni anlayabiliyorum. Güvenilecek çok az insan kaldı artık kaç yıllık tanıdığımız insanlar bile karaktrsz, serefsz çıkabiliyor. Gerçekten bizim gibi dürüst olup dürüstleri arayanların işi çok zor