Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Yalnızlığın kader değil. Her zaman bir seçim olduğunu düşünüyorum. Çünkü istediğim zamanlarda bile yalnız kalamıyorum. Yani yalnızlık benim için aslında imkansıza yakın bir şey. Yine de kimsenin kaderi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü insanlar istediği zaman pekala bir arkadaş, bir dost, hiçbir şey olmadı bir komşu sahibi bile olabilirler. Yani yalnız kalmayı biz kendimiz istiyoruz. Bazen de ruhsal durumunuz insanlarla olan iletişimimizi etkiliyor. Yani ruhsal olarak birileriyle arkadaşlık ilişkisinde duramıyoruz bir türlü. Bazen insanları kendimizden istemeden de olsa uzaklaştırabiliyoruz. Yani o sorunun kökenine indiğimizde, yine yalnızlığın temel unsuru insanın kendisi. Bu seçimi isteyerek ya da istemeden insan kendisi yapıyor.
Bunu bende bilmiyorum. Bazı insanlardan kendimi soyutlarken bizzat ben isteyerek yalnızlığa ittim kendimi. Bundan pişman değilim. Fakat bazen de hayatımın diğer alanlarında neden bu kadar yalnızım diye de sorgulamıyor değilim. Her şeye rağmen yine de yalnızlıktan memnun muyum? Evet, memnunum.
Merhaba Bu sıralar yalnız kalmak istiyorum. Gerçekten bir şeyleri hatırlamak, harekete geçmek, ilişki sorunları veya yaşantının ona göre şekillenmesi durumları beni yordu. Biraz ara vermekte fayda var. Kafa dinlemek istiyorum ve şu an gayet iyiyim. Bazı şeyleri unutmak zor oluyor ama napalım. Dinlenmek tercihim şu an, ilerisine bakalrım artıkın :) . <3
Yalnızlığımı özlüyordum yalnız değilken. Çünkü tek başıma yaşamaya çok alıştım. Başıma buyruk gezmeye, etkinlikler yapmaya, düşünmeye çok alışmıştım. Bir ara uzun süre yalnızlığım ile aram açıldı ve zaman geçtikçe onu özlediğimi fark ettim. Ve tekrar yalnızlığıma döndüm. Kader mi yoksa tercih mi bilemem. Yalnızlık benimdir.
Her zaman tercihim oldu.. Samimi bulmuyorum insanları çünkü. her şey bir sohbet bile yapmacık geliyor bana.. O yüzden çoğunlukla yalnız olmak beni daha çok mutlu ediyor. İnsan kendisiyle yalnız kalmayı sevdikten sonra kimseyi aramıyor zaten. Kendi kendime yetebiliyorum..