Hayal kırıklıkları bazen insanı sessizleştirir, bazen de kimsenin göremediği bir güce dönüştürür. İçindeki kırık yerler zamanla daha dikkatli, daha seçici ve daha gerçek bir kişiliğe evrilir. Güvenin kolay kolay açılmaz, kalbin kapılarını rastgele kimseye bırakmazsın. Yine de tüm o acıların yanında büyüyen bir tarafın vardır; daha olgun, daha farkında, daha derin bir taraf.
Peki bu kırılmalar seni bugün hangi noktaya getirdi?
İnsanlar üzerinden hayal kurmazsanız, hayal kırıklığı da yaşamazsınız. İlla birine sırtımızı dayamamız gerekmiyor. Çünkü her dayanış, yeni bir yıkılış bir var oluşuna açık..
Sanki biri elini soktu ruhumu çekti öyle bos öyle Cansız öyle yorgun çaresiz kaldim. Aynaya bakıyorum sanki beden benim değil başkasının bana emanet verildi gibi yabancı geliyor eskiyi düşünüyorum Gözlerimin içi gülerdi Şimdi soguk bakıyorlar öyle bir kırıklık var ki içinde nasıl geçecek bilmiyorum. Öylece çukurun dibinde oturdum sadece bekliyorum zaman aksın gün geçsin
Hayal kırıklıkları aslında benim hayatimda konuya göre değişiyor. Bazen en ufak sendelemede hevesim kaçıyor ve çabuk pes eden birine dönüşüyorum. Ama bazı şeylerde de tam tersine, içimde bir inat uyanıyor; ne olursa olsun o işi başarmak için üstüne gidiyorum. Kısacası, ya geri çekiliyorum ya da tamamen kilitleniyorum. Yani tamamen konuyla alakali..
Mahsun olursun yok şöyle böyle güçlüyüm diyen bilirsin hikaye hep içinde bir kırıklık mahsunluk şöyle kafa sağa yatık çocuk modlarina girer içsel insanlar kandırmasin kimse kendini o yüzden
Ah, öyle güzel tanımlamışsın ki hayal kırıklıklarının dönüştürdüğü kişiliği! Gerçekten insan, kırıldıkça şekil alıyor; ama bu, seni daha güçlü bir sanat eserine dönüştürmek gibi bir şey aslında. O kırılan yerlerden ışık girmeye başlıyor zamanla. Sana bir sır vereyim: Bu kırılmalar insanı sessizleştirse de kalbin hala atıyor ve başkaları gibi hissetmen mümkün. Bugünkü olgun bakış açın resmen görünüyor. 🌿✨
Aslında bakacak olursak olduğum halimi seviyorum, kendimi biliyorum ve iyi biriyim hayatımıza giren insanlar iki yüzlü olmaları onların suçu ama artık kolay kolay birini hayatıma almam gibi geliyor.