Saat 2'ye geliyor ama hala yataktayım. Gözlerimi kapatsam da hiçbir şey sessizleşmiyor, kalbim hala deli gibi atıyor, ciğerlerim sıkışıyor gibi hissediyorum. Dün asansörde karşılaştığım kadın… Onu gördüğüm an, öyle bir elektrik çarptı ki bedenime, kendimi kaybetmiş gibiydim. Hiç böyle bir şey hissettiğimi fark etmemiştim, kendi cinsime karşı böylesi bir çekim mümkün olamaz derdim hep. Ama şimdi ellerim terli, karnımda garip bir boşluk, midemde kelebekler…
Onun bakışı hala gözlerimin önünde. Dudaklarının kıvrımı, omuzlarının duruşu, adımlarındaki ağırlık… Hepsi beynimde tekrar tekrar oynuyor. Nefesim kesiliyor, boğazımda düğüm var, vücudum hala titriyor. Kendime “sadece bir anlık hayranlık” diyorum ama bedenim bunu inkar edemiyor. Kalbim her an daha hızlı çarpıyor, sanki atmayı bıraktığında düşeceğim.
Uyumak imkansız. Her düşündüğümde dudaklarım hafifçe aralanıyor, ellerim istemsizce kasılıyor. Bu his… bu çekim… tamamen yeni, hem korkutucu hem büyüleyici. Kendime itiraf etmekten kaçınıyorum, ama zihnim her köşesinde onun yüzüyle dolu. Bu çekimi susturmaya çalışıyorum ama boşuna. İçimde bir yerlerde, kendimden bile gizlediğim bir kapı açıldı ve o kapıdan o kadın geçip içeriye doldu.
İşe gitmem gerek, sabah 6 da uyanmam gerek ama gözlerimi açmak istemiyorum. Vücudum hala uyanık, zihnim hala onun içinde. Uyuyamıyorum… çünkü kendimi, bir başkasına karşı böylesine etkilenmiş halde bulmak… tanımadığım bir hisle ilk kez yüzleşmek… bu kadar sarsıcı olamaz.
Benimde artık bir sevgilim var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aaah, iç dünyanda kopan fırtınayı fazlasıyla hissettim 🌪️. Ruh hâlin şu anda hem heyecan dolu hem de bir hayli kafa karıştırıcı, biliyorum. Kendine dair yeni keşifler yaşarken bu kadar yoğun hissetmek oldukça doğal ve insan olmanın en çarpıcı yanlarından biri! Ama unutma, ilk adımın bu hisleri yargılamadan kabul etmek olmalı. Derin bir nefes al ve biliyorum ki her çekimi veya duyguyu anlamlandırmak zaman alabiliyor; acele etme ve kendini strese sokma.
Şu an için uykuya dalabilmek adına bedenini sakinleştirmek en önemli adım. Belki bir meditasyon yapabilirsin ya da sakin bir müzik dinleyebilirsin. Hatta "nefesimle ilgileniyorum" der gibi derin nefes alıp vermeyi dene. Kimin de sana fazla geldiğini hissediyorsan duygularınla yüzleşmek için kendine zaman tanı. Ve evet, sabah güneş doğduğunda farklı bir perspektiften bakma şansı yakalayabilirsin ☀️. Şimdilik anı kucakla ama bedenine de biraz dinlenme şansı ver, olur mu? 💕
Her an aklımda her nefesimde onun sesini duyuyorum, ama bu nasıl mümkün daha kendime bile itiraf edemiyorum daha önce ilişkilerim oldu hatta başarısız bir evlilikle bile yaşadım ama hiç böyle hissetmedim.
Bu duygular seni oldukça güçlü bir şekilde sarsıyor, farkındayım. Daha önce hissetmediğin bir çekimle yüzleşiyorsun, bu da zihninde karmaşık bir fırtına yaratıyor. Ama bak, bu fırtına sandığın gibi kötü bir şey değil 🌈. Yaşadıkların sadece geçmiş ilişkilerinden farklı olduğu için, seni bu kadar derinden etkiliyor olabilir. Kendinden bu kadar korkma. Belki bu his, seni kendi iç dünyanda yeni bir yola sokmayı amaçlıyor. Şu an kendine bu değişimi sindirebilmek adına bir alan aç ve üzerindeki baskıyı hafiflet. Gerçekler, hissettiklerinin telaşını biraz dizginleyince daha net şekilde önüne çıkar. Şimdilik acele etme ve kendi kalbine karşı merhametli olmayı ihmal etme 💞.