Sana söz yeniden bahar gelir. Yeniden filizlenir ellerinle kuruttuğun aşk. Mahşer de olsa o gün kadınım gül yüzlüm. Sana söz yeniden bahar gelir.

Sana söz yeniden bahar gelir. Yeniden filizlenir ellerinle kuruttuğun aşk. Mahşer de olsa o gün kadınım gül yüzlüm. Sana söz yeniden bahar gelir.

Ben düşünmeden uyuyamam bir konu benim canımı sıktıysa mutlaka onu çözmem gerekir.. eğer ki çözemiyorsam da uyuyana kadar o konuyu düşünür dururum.. zaten genel olarak da hayal kurarak uyurum hiç siyah ekran düşünerek yani düşünmeden uyumadım.. bu şekilde daha rahat oluyor.
Uyuyamam. Yatma saatim ile uyuma saatim arasında en az 1 saat vardır. Bazen bu 2-3 saate çıkar. Ama hayatımın en kritik kararlarını alırım o saatlerde çünkü telefon yok, bölünme yok, konsantrasyon bozucu hiç bir etken yok. Düşünmek, karar vermek için en ideal saat. O yüzden bazi arkadaşların dalga konusu olsam da uykum gelsin ya da gelmesin muhakkak 00.00'da yatağa girerim. Artık ne zaman uyursam 😂
Sevdiğim erkeği düşünmeden uyumam mümkün değildir ama gerçek bir aşk "şu an sevdiğim erkeği düşünüyorum ve uyuyorum" kafasında çalışmaz zaten.. İnsan her zaman farkında bile olmadan sevdiğini düşünür ve dünyaya onun sayesinde daha güçlü dayanır, kendisini daha huzurlu, daha güçlü hisseder.. Bi uyumuştur ama kâlbinde hep o vardır..
Bazen evet ama genelde çok stresli bir günse kontağı açık unutulan araba gibi error veriyorum. Ordan oraya ordan oraya tüm yaşantımda yaşadıklarım düşüncelerim yorumlarım canımı yakan şeyler bana söylenen şeyler hazmedemediklerimle devam ediyor. Döne döne döne düşünüyorum. Sonra bakıyorum ki uyuya kalmışım.
Cevap
27Cevap
Ben gece hiç düşünerek uyumam , genelde hayel kurarak uyurum oyuzden mutlu uyurum mutlu uyanırım 😊
Yok öyle benik için düşünmeden uyumak filan mümkün değil.
Düşünerek uyumak istesem de maksimum 2 dakika.. Kafasını koyduğu gibi uyuyanlardanım.. 😂
Düşünmek için uyanık olmam şart 😄
Düşünmediğim tek an uyku anı onun haricinde düşünmemek insan doğasına aykırı shsh
Uyuyorum ya yatağa zor geçiyorum direkt uyku
Yok bu pek mümkün değil benim açımdan...
Bahar deme anısı var.. 😔
Eskiden tak diye uyuyanları anlayamazdım
Ama şimdi anlıyorum. Kafamı koyayım iki dakika sürmüyor uyumam bazen koymadan uyuyorum
O kadar yorgun oluyorum ki bazen düşünmek istesem bile uyya kalıyorum
En fazla 1.5 saat dolanirim bizde bu tipik düşünmek öyle vurup kafayı yatanlari hiç anlamam 😂
😂
Sevgilimi düşünerek uyuyorum. Günlük sorunlar vız gelir tırıs gider reisim
Yok uyuyamıyorum. Kafam binbir düşüncelerle dolu.
Uyku düşünmeme izin vermezki, gözlerim kapanır zaten 😃😃
Hayır asla uyuyamam kafamda film çekmeden ve genelde bu film hep aynıdır sjksksj
Şimdi şöyle ki kem küm😃
Sanmıyorum düşünmek hayatımın genelinde varlığını sürdüren bir durum
Yatağa girip şıp diye uyuyanlara hayranım ya bende olmuyo öyle kırk tane tilki dolaşıyor kafada😂😂
Düşünmeden uyuyan var mı?
Gelecek kaygısı, geçinme derdi, ileride nasıl biri hayatıma girecek korkusu, hayatta iyi anne olabilir miyim endişesi, mutlu olamama korkusu…
Eğer normal bir gün ise kafamı yastığa koyduğumda yaklaşık 14. saniyede uykuya dalmış oluyorum.
Ama sıkıntılı, yoğun duygular geçirdiğim bir gün ise bu 45 -50 saniyeyi buluyor.
Düşünmemek lazım çok fazla bu konuda çok başarılı değilim
Yorgunluktan düşünecek hal kalmıyor ki 😀
Teoman’ın “ yoruldukça kaybolur acılaaar “ demesi gibi 😀
https://www.youtube.com/embed/HQ-HiFsYIaADüşünmüyorsam ölmüşümdür ki ölünce bile ilk 7 dakikasında hayattaki en güzel anılarımızı düşünüyormuşuz ajajskskdkdkdkdkfk
Bir video cikti dün karsima amerika da iki büyük siyah köpek bir beyaz masum köpege saldirdi dün mesela o takildi kafama agladim uyuyamadim bu gecede yine o takilir her aksam illa bisey takiliyor sanirim bu da bi psikolojik hastalik
Düşünmeden uyuyabiliyorum desem yalan söylerim, ama ne düşünüyorum biliyor musun acaba Sabah kahvaltıda ne yiyeceğiz. 😃
Yok düşünceyle uyuyorum hatta düşünecek şey yoksa bile bulmaya çalışıyorum bu dünyaya düşünmeye gelmişim 😂
Önce düsünüyorum sonra diyorum ki neden orada böyle yaptın şöyle yaptın diye kendime kızıyorum ondan sonra kalkıp bir bardak su içip uyuyorum
Geçmişte öyleydi ama değiştim ne zaman uyuduğumu anlamıyorum bile.
Ne düşündüğüne göre değişir her şey ben sadece Yastığımı yatağımın rahatlığını yorganımın sıcaklığını düşünürken uyuyoum oda zaten birkaç saniye
İlla ki akılda bir şeyler oluyor ama uyuyorum hemen :)
Hayır uyuyamıyorum illaki aklıma bir şeyler gelir
Son günlerde düşünmeye fırsat kalmıyor.
Kafamı yastığa koyduğum gibi bayılıyorum
Ne ara uyumuşum ne ara sabah olmuş farkında bile değilim. Sanki dünün devamını yaşıyorum.
Her gece telefon yüzüme düşüyor 😂
Başımı yastığa koyduğum an gözlerim kapanır.
Güzel şeyler düşünüp mutlu hissederek uykuya dalıyorum
Son zamanlarda özellikle uyumadan önce çok düşünmeye başladım.
Uyuyorum valla bazı konuların abartılcak kadar önemli oldugunu düşünmüyorum artık
Tam tersi, düşününce uyuyamıyorum, düşünmeyince uyuyorum 😊
Fazla dusunen biri olarak bunu gariptir ki basarabiliyorum.
Kafamın içindeki sekiz kişiliğimle beni mutsuz edecek konuşmalar yapmadan uyuyamıyoruz.
Ben en çok uyku ihtiyacım var. Günde 5 saat uyuyorum.
Evet yeniden ben gelirim..😌😃
Tam uyucam diyorum o sırada beynim bana "geçmişte yaptığın hatalar" adlı skeçi oynat bakalım
Uyuyabiliyordum. Bugünlerde uyuyamıyorum. Çünkü kafamda sürekli birşeyler var. Uyurken bile zihin programlamaya çalışıyorum.
Gündüz gelir aklıma bir şeyler ama gece bu konuda biraz gamsızım. Hiç aklıma gelmeden uykuya dalarım😅🙈
Evet bak ben başımı nereye yaslarsam orada uyuyakalırım biliyon mu artık biliyon bu bilgiyle naparsan yap
Çok uykum varsa düşünmem ama genellikle düşünürüm. Çoğunlukla geleceğimi, işlerimi, gün içinde kendime ne kattığımı...
Hayır mümkün değil her şeyi bugün yaptıklarımı yarın yapacaklarımı hepsini düşünürüm ve öylece uyurum
Uyurum bunca haketime yıkılırım hatta😂 ama sabah 6 da kurulu saat gibi kalkarım ama bugün çok zor ve yorgun uyandım 😒
her gece kafamı yastığa koyduğum an düşünceler boğuyor beni.
Keşke düşünmeden uyuyabildigim geceler olsa oda mezara girince anca
Uyuyorum valla umurumdışı
Uykum aşırı gelince direkt uyuyorum düşündüğüm falan olmuyor o yüzden
Evet bu aralar uyuyorum o yüzden çok rahatım zihnim o kadar boş ki.
Bazen uyumuyorum bayılıyorum resmen
O xaman düşünmüyorum işte
Yorgun olunca öyle de uyuyorum ki. Aklıma bir şey gelmiyor hiç
Uyuyabiliyorum. Her zaman değil tabii. Bazen uykularımın kaçtığı da oluyor.
Hayır maalesef sabah uyandığımda bile kendimi düşünürken buluyorum
Düşünmeden uyuyabildiğim günlerim oldu en güzel günlerimdi be
Yorgunluğa göre değişiyor kafamı dağıtmadan uyuyamam genellikle
Uyuyabiliyor musun diye sor önce 😒
cıks
Yarin okulda ne giyeceğimi düşünüp öyle uyurum. d
Biraz gamsız bir yapım var fazla düşünmem
hayır. şiir aşırı iyi :)
O emoji ne ya sjsjsjs
Ayy tamam ozmn karışamam sjsjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?