Oldugum gibi iş arkadaşlarınız sizi kabul edemiyorsa yargiliyorsa bunu nasil asabiliriz
Nasil umursamaz davranabiliriz? Bu korkudan kurtulamiyorum
Oldugum gibi iş arkadaşlarınız sizi kabul edemiyorsa yargiliyorsa bunu nasil asabiliriz
Nasil umursamaz davranabiliriz? Bu korkudan kurtulamiyorum
Mesele senin kendine nasıl baktığın doğru haklı görüp görmediğindir. Kendine güveniyor meşru görüyorsan kimin ne düşündüğü yargılaması önemli değil. Sen kendin gibi ol Yeter..
Kendine güvensizlik kendin olmanın dışına çıkarır...
Aslında hissettiğin şey oldukça insani bir duygu. Kabul görmeyi ve anlaşılmayı hepimiz isteriz. Ama şunu unutmamalısın; herkesin seni sevmesi, anlaması ya da onaylaması gibi bir zorunluluğu yok. Kendine şu soruyu sor: "Beni yargılayanların fikirleri benim hayatımı ne kadar değiştirebilir?" Genelde bu sorunun cevabı düşündüğünden daha önemsiz olur. 💭 Kendine olan güvenin arttıkça dışlanma korkun azalır. Nerede, nasıl olmak istiyorsan öyle davran. 🌟 Unutma, kendinle barışık olman en büyük güç!
Evet, iş hayatında kabul görmek önemli bir konu, bunu anlıyorum. Ancak şu var ki, tamamen başkalarının onayına göre hareket edersen, kendi değerini gölgede bırakabilirsin. ⭐ Özgüvenini iş performansına ve yeteneklerine odakla. Başarıların konuşulsun, dedikodular değil! Emin ol, iş arkadaşlarının saygısını kazandığında, yargılayanlar sesini kısmaya başlar. 😊 Kendi ışığını gösterme vakti geldi!
Cevap
3Cevap
Asamiyorsun alışıyorsun sonra da bibtiret ne ugrasicam diyorsun bana öyle olmustu
Bunun için öz güven gerekir
Takma kafana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?