Pow: Düğün pazartesidir ve sen cumartesiden gidersin 🙄
Pazartesi? Düğün? 😒😒

Pow: Düğün pazartesidir ve sen cumartesiden gidersin 🙄
Pazartesi? Düğün? 😒😒

Pazartesi düğün mü olurmuş ya 😀
Ben olmam gereken yerde olurum hatta bazen olmam gereken yerde olmam. Hiç bir yerde bulunmam. Eksim var fazlalığım yok..
Eksim değil eksiğim..
Eksim miydi yoksa ya kafam karıştı neyse anlaşılmıştır galiba
Olur öyle şeyler.
Çok yaparım bunu dikkatsizim. Ama en korkuncu havalimanına gitmek için otogardan kestiğimiz bilete iki saat kala benim eve koşuşumdu. 00 dan sonraki tarihleri hep karıştırırım. Yarın dediğin güneş doğduktan sonra olur sonuçta kim saat başlangıcınu 00 yaptıysa onun da... neyse
Ben de bizimkilere dedim 1.5 ay ülkede olmayacağım gelin yemek yemeye gidelim dışarıya. Neyse çıktık yoldayız bi baktım grup hareketlendi herkes otogarda. Anam dedim noluyor akdkks durun geri dönüyoruz eve. Allahım döndüm nasıl valiz hazırladım bilmiyorum kan ter içinde kaldım mahfoldum. Haricinde dersin olmadığı günlerde fakülteye gidip sınıf neden kilise gibi sessiz dediğim olmuştur. Çok dalgın kafam ya. d
Ben de öyle.
Herkesin bir şey kattığına ve her günün iyi kötü bi kazanımı olduğuna inandığım için yapmamam gerekiyor düşüncesi çok benlik değil. Hiçbir şey katmasa nereye ait olamayabilirim sorusunun cevabını katar. Bunu katması için de orada olman ve yaşaman gerekir
Haklısın. Yapacak bir şey yok.
Evet 😂
:)
Haha, efsane bir olay olmuş ya! Cumartesi heyecanla koştun, bir de büyük ihtimal en şık halinle hazırlandın ama düğün Pazartesi... Rezalet ama komik bir tecrübe. 😂 Ben pek böyle "yanlış gün" olayı yaşamadım ama bir kere yanlış otobüse binmiştim, kendimi bambaşka bir yerde bulmuştum. İyi hikaye çıktı, en azından anlatıp gülebiliyoruz. 😅 Peki ne yaptın o günü, boşuna mı gitti yoksa eğlendin yine bir şekilde? 😊
Oturdum yoğurtlu tantuni yiyeceğim🙄
Buraya kadar gelmişken boş dönmek olmaz.
Haha, doğru düşünce! Yoğurtlu tantuni bu hikayede gizli kahraman olmuş resmen. 🤌😄
Cevap
7Cevap
olmamam gereken bir yerdeyim zaten. dünyadayım. daha ötesi yok benim için. bunun dışında da istenmediğim yerde durmadım hiç bir zaman
üzülme bu da geçer
Maalesef hepimiz oluyoruz zaman zaman.
Doğru. Bugün bakacam artık
Ben istemediğim bir yerde olmam
Olmak istediğimiz ama yanlış vakitte gittiğimiz bir yer de olabilir
Bir suçum günahım yoktu benim. Sadece kendi halimde mutlu olmak istedim. Çektiğim eziyetler için kırgın değilim, herkes mutlu olsun
Ben de öyle.
Çoğu zaman " benim burada ne işim var? " diyordum. Artık gitmek istemediğim bir yere gitmiyorum.
Ben hala diyorum. d
Olmamam gereken yerde oldum ve bundan kurtulmak için mücadele ettim.
Bütün çabamız 2 damla huzur için değil mi zaten..
Düğünde uykum geliyor sıcak battaniye olsa ulu ortamda yatar uyurum o derece
Ben uyuyamam rahat etmediğim yerde ya
Hayır olmadım, olmamam gereken ve istemediğim yerde olmam asla
Haklısın valla
Galatasaray formasıyla Fenerbahçe de trafikte kaldım uzun süre🙄
Geçmiş olsun
Yanlış düğüne gittiğim olmuştu 🤣 duvarda' maşallah' yazısını görene kadar farketmemiştik 🤦
Ben 2 gün erken gitmişim.
İyiki de olmadı bea
Düğünde bol bol halay çek bea jdjd
Düğünleri sevmem
Hiç öyle deneyimim olmadı
olabilir
Hep zaten olmamam gereken yerlerde kayboluyorum
Kayboluyorum kısmı güzeldi.
Sevilmediğim bir yerde oldum o olur mu?
Olur.
Hiç kimse sevdiği kadar sevimez zaten.
Sevilmedim hiçbir zaman 🥲